ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Η συνέντευξη του Α. Αλαβάνου στον Γ. Πρετεντέρη




1 σχόλιο :

  1. Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η συνέντευξη του Α. Αλαβάνου στον Γ. Πρετεντέρη.":

    Εξαιρετικός ο Αλαβάνος στον Πρετεντέρη, απέδειξε ότι η αριστερά μπορεί να έχει λόγο ακόμη κι όταν δεν ευνοείται από τη συγκυρία (επεισόδια κλπ).
    Δεν κατάλαβα: 1. Την υποστολή της αντιπαράθεσης στον Χρυσοχοΐδη από τον Τσίπρα (Τι φοβάται, ότι θα κατηγορηθεί; Έτσι κι αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλεται από έναν τρομακτικό και ανατριχιαστικό υπουργό του ΠΑΣΟΚ). 2. Την παρουσία Κορωνάκη. Τι λόγο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ να περιγράφει επακριβώς πότε και πού έγινε το επεισόδιο με την ομάδα ΔΕΛΤΑ; Όσοι το ζήσαμε το ξέρουμε, όσοι δεν το ζήσαμε, δεν το καταλαβαίνουμε. Αντί να ασχοληθεί με την αποδόμηση του λόγου του Χρυσοχοΐδη, τουλάχιστον όπως επιχείρησε να την κάνει ο Παππάς ο δημοσιογράφος της "Ε". Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ και αριστερός να είναι, είναι στο καναβάτσο, απολογείται, δεν έχει την πολιτική πρωτοβουλία, δεν θέτει ζητήματα. Ο κόσμος της αριστεράς θα νιώθει και κερατάς και δαρμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ