Με τα συστήματα παρακολούθησης το ζήτημα της “συκοφαντικής δυσφήμησης” τίθεται με διαφορετικούς όρους. Τα σωστά συστήματα παρακολούθησης είναι αυτά που κάνουν την δουλειά τους και δεν αποκαλύπτονται. Το Predator φαίνεται πως δεν ανήκει σε αυτά… Η “δυσφήμηση” του είναι πλέον δεδομένη.
Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Το νέο αναβαθμισμένο προϊόν, αλλάζει όνομα και προωθείται από άλλη εταιρεία. Κάτι ανάλογο συνέβη όταν τα datsun έγιναν ...nissan. Η ζήτηση δεν έχει μειωθεί, η «αγορά» είναι εκεί, και περιμένει τον βελτιωμένο διάδοχο του Predator…
Το ζήτημα που προέκυψε από τους “ερασιτεχνικούς” χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των παρακολουθήσεων είναι ότι δεν θέλουν να μάθουμε το αιτιολογικό για έγκριση της παρακολούθησης από την Εισαγγελέα…
Αυτή η κατάσταση πράγματι προκαλεί γέλιο, όμως πιστεύετε ότι θα σταματήσουν να μας παρακολουθούν μετά το πρόσφατο «Greek Watergate»;
Οι παρακολουθήσεις από τις κρατικές υπηρεσίες (στην χώρα μας αλλά και αλλού) δεν χρειάζονται βαλιτσάκια και λογισμικά της πλάκας όπως το Predator. Οι “επαγγελματίες” πάνε στον πάροχο και παίρνουν τα πάντα (συνακρόαση). Άν υπάρχει χρήση Ιντερνέτ (Viber, Whatsapp κλπ) παίρνουν από τις εταιρίες την σποκωδικοποίηση (απαιτείται για να μπορεί να χρησιμοποιείται η εφαρμογή στην Χώρα).Τα Predator και άλλα πολλά παρόμοια τα χρησιμοποιούν συνήθως ιδιώτες και μαφιόζοι…
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου