ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πτυχές της ανασυγκρότησης του αστιστισμού...Ανακοίνωση ΠΡΑΤΤΩ. Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την Δευτέρα (4/3) πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Προέδρου της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκου Κοτζιά, και του Πολιτικού του Συμβουλίου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα καθώς και προτάσεις για έναν προοδευτικό, δημοκρατικό και ανθρώπινο Δήμο στην υπηρεσία κάθε Αθηναίου και Αθηναίας.
(από το "ΠΡΑΤΤΩ")

η συνέχεια εδώ:

Πριν 3 μήνες γράφαμε:
«Ο Α Τσίπρας, από “εθνικός ηγέτης” - όπως τον οραματίζονταν στελέχη του στενού του περιβάλλοντος - κατέληγε να γίνει απλός τροχονόμος στην πολιτική σκηνή, διευθετώντας την ...κυκλοφορία ανάμεσα στις διαφορετικές στρατηγικές του ελληνικού αστισμού, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως εύστοχα επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στην ΕΡΤ1 (στην εκπομπή «FOCUS» και στον Πάνο Χαρίτο), αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών. Αξίζει να δείτε την συνέντευξη γιατί έχει γενικότερη σημασία, προβάλλοντας μια άλλη υπαρκτή εκδοχή του ελληνικού αστισμού, η οποία αν και σήμερα καταγράφεται με μειοψηφικούς όρους στην πολιτική σκηνή, αρχίζει να διεκδικεί την παρουσία της εκεί…»Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ