ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Anonymous Greece απειλούν ξανά με διαδικτυακές επιθέσεις: «Τα χειρότερα έρχονται!»




Εκτός λειτουργίας τέθηκε από το Σάββατο και δεν λειτουργούσε μέχρι αργά το μεσημέρι της Κυριακής, η ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την ομάδα Anonymous Greece, η οποία αναλαμβάνει μέσω σχετικής ανάρτησης στο facebook την ευθύνη για την εν λόγω κυβερνοεπίθεση:



Με μηνύματα που ακολούθησαν μία ημέρα μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι Anonymous Greece διαμηνύουν  στις ελληνικές αρχές ότι
«Τα χειρότερα έρχονται», αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί ότι, πλέον, οι «παρεμβάσεις» τους θα είναι όλο και πιο συχνές.

Σε επόμενο μήνυμα επανήλθαν, «εκτοξεύοντας» νέες απειλές, αυτή τη φορά κατά του ΕΟΠΥΥ και της Τράπεζας Πειραιώς: ««ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».

Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι σήμερα θα διαρρεύσουν αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει»

Ένα πρώτο δείγμα, εδώ:
https://www.facebook.com/opanonymousgreece/posts/723646271170051

Περισσότερα στην σελίδα των  Anonymous Greece στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ