ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Γιάνης Βαρουφάκης από την Κρήτη: “Άλλη μια φορά θα αρνηθούν να κόψουν το χρέος”


Αναδημοσίευση από τον "ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"

Γεμάτο το κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο για τον Γιάνη Βαρουφάκη: “Η Ελλάδα γίνεται γηροκομείο για τους Βορειοευρωπαίους ενώ τα νιάτα αυτής της χώρας την εγκαταλείπουν!”

Γέμισαν οι Ηρακλειώτες το βράδυ της Τετάρτης, το κινηματοθέατρο Αστόρια, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη.

εν είμαστε μόνοι! Να μην νιωθουμε απομονωμένοι" - είπε από το βήμα ο κ.Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η τοπική κίνηση των φίλων του Κινήματος «DiEM25».

"Ηττηθήκαμε αλλά όπως και οι πρόγονοι μας, μου είχε πει ο Τόνι Μπεν ... δεν υπάρχει τελική ήττα όπως και τελική νίκη. Ας πάψουμε να θρηνούμε την ήττα του του 2015 αλλά τον αγώνα που δίνουμε τωρα" - είπε ο πρώην υπουργός.

"Άλλη μια φορά θα αρνηθούν να κόψουν το χρέος"

Ο Γ.Βαρουφάκης ανέφερε πως το DIEM 25 είναι το πρώτο διεθνές κίνημα που όπως είπε "διέσωσε το πνεύμα του δημοψηφίσματος του 2015".

ο κίνημα μας ετοιμάζει τη ρήξη με τη νέα ιερή συμμαχία του Eurogroup. Το αυριανό Γιούρογκρουπ για άλλη μια φορά θα αρνηθεί να κόψουν το χρέος της ρημάδας της Ελλάδας" - είπε, εξηγώντας ότι η λογική κατάληξη αυτής της αυριανής συνεδρίασης ειναι η ερημοποίηση της χώρας μας που θα αποτελεί ... ένα καλό γηροκομείο για τους Βορειοευρωπαίους την ώρα που οι γέροντες μας θα πεθαίνουν και τα νιάτα αυτής της χώρας την εγκαταλείπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ