ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Λαφαζάνης αναλαμβάνει δράση...





Το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό επιτελείο της ΛΑΕ αυτό τον καιρό ασχολείται με σοβαρά ζητήματα, με τα σχέδια της μακέτας της νέας «Λαϊκής Δραχμής», το πως θα τα χώσει στον Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα παρόμοια. Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ και την παρουσίαση των δράσεων που αναλαμβάνει ή συμμετέχει, γιαυτό συχνά εγκαλεί τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να μην κάνουν διακρίσεις σε βάρος της ΛΑΕ.

Ο Παναγιώτης όμως φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένος απ' αυτήν την κατάσταση του επιτελείου του που μόνο λόγια και βαθυστόχαστες αναλύσεις είναι αλλά δεν αναλαμβάνει καμιά χαμαλοδουλειά, γιαυτό ανέλαβε ο ίδιος δράση. Χθες ανέβηκε στην εξέδρα μαζί με τους φωτορεπόρτερ και με το κινητό του επιχείρησε να καλύψει δημοσιογραφικά την εκδήλωση... Καταλαβαίνουμε τις αγωνίες του, γιαυτό του συμπαρασταθήκαμε  με την χθεσινή ζωντανή μετάδοση της συγκέντρωσης απ' την πλατεία Συντάγματος.

11 σχόλια :

  1. Εσένα ο Λαφαζάνης σου φταίει; Θέλεις ντε και σώνει ευρώ ε! Μη χάσουν τα λεφτά τους οι τραπεζίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Οι τραπεζίτες δεν διαχειρίζονται τα δικά τους λεφτά, αλλά άλλων΅(των καταθετών,των ασφαλιστικών ταμείων κλπ), άρα άλλοι θα χάσουν...

      β) Πού είδες ότι ότι "μου φταίει ο Λαφαζάνης και ότι θέλω σώνει ντε και καλά το ευρώ" στο συγκεκριμένο σχόλιο; Αν κάποιος δεν πιστεύει στο λείψανο της Αγίας Ελένης (το «εθνικό νόμισμα»), τότε είναι οπαδός της εικόνας της Παναγίας της Σουμελά (του ευρώ);

      Διαγραφή
    2. Από λείψανα δεν γνωρίζω. Εσύ προτείνεις... τι; Ανταλλακτική οικονομία, πολλά παράλληλα νομίσματα, παράλληλο νόμισμα με το ευρώ; Όσο για τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν υπάρχουν, έχουν ληστευθεί. Τώρα αν εσύ έχεις καταθέσεις, σε καταλαβαίνω βέβαια αλλά δεν σου τις διασφαλίζει το ευρώ απαραίτητα.

      Όσο για το Λαφαζάνη, άστον ήσυχο, λίγοι τίμιοι άνθρωποι έχουν απομείνει. Ασχολήσου με τους αριβίστες της κυβέρνησής σας καλύτερα.

      Διαγραφή
    3. Ο Λαφαζάνης βεβαίως είναι τίμιος, εσύ όμως δεν είσαι!

      Διαγραφή
    4. Με ξέρεις ρε φίλε; Εγώ κρίνω αυτά που γράφεις και αν λάβουμε υπόψη και την επόμενη ανάρτηση είσαι με τον πανίβλακα το Βαρουφάκη το μεγαλοαστό και επαρμένο. Καλά κρασιά.

      Διαγραφή
    5. - Αν ο Βαρουφάκης είναι πανίβλακας, τότς Ο Λαφαζάνης έχει την νοημοσύνη λίθου.
      - Αναμεσα στους μςγαλοαστούς και του μικροαστούς δύσκολη επιλογή.
      - Πράγματι, ο Βαρουφάκης είναι λίγο επαρμένος, αλλά σε σχέση με αυτούς που του κάνουν κριτική, ε, είναι φυσικό.

      Διαγραφή
    6. Στην συγκέντρωση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Σπόρτιγκ, ο Μπράιαν Ινο, ο σκηνοθέτης Κεν Λόουτς και ο Ζαν Μισέλ Ζαρ, του μέλη του Diem25 έστειλαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα. Επίσης μηνύματα έστειλαν ο Νόαμ Τσόμσκι και η Ναόμι Κλάιν.

      Αντίθετα, το iskra.gr που προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίζοντας τις παλαιές δημοσιεύσεις του, οι οποίες αναφέρονταν στην εποχή που Αριστερό Ρεύμα συμμετείχε στον ΣΥΡΙΖΑ (μέσω του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και αργότερα ως ξεχωριστή συνιστώσα του)- κείμενα δηλαδή που καταγράφουν τις θέσεις του σε διάφορα κρίσιμα ζητήματα της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στα πλαίσια του ξαναγραψίματος της ιστορίας εντάσσονται και οι διαστρεβλώσεις για τις ευθύνες που αποδίδει το Αριστερό Ρεύμα στον Βαρουφάκη, αποποιούμενο τις δικές του. Ενδεικτικό το δημοσίευμα:

      Πρόταση Βαρουφάκη: Μισές κουβέντες, ίσον άδειες προτάσεις και θολή πολιτική

      Διαγραφή
    7. Το ΑΡ.Ρ. (ΛΑΕ) πιο λογικό θα ήταν να προσπαθούσε - που ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα των προγραμματικών του θέσων - αντί να διεκδικεί να εκφράζει και να εκπροσωπεί τον κόσμο που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να διεκδικεί αυτούς που έχουν αποχωρίσει από το ΑΝΤΑΣΡΥΑ.

      Διαγραφή
    8. Ο Βαρουφάκης με το που έγινε υπουργός το πρώτο που είπε είναι να σταματήσουμε να κυκλοφορούμε με τα καγιέν. Είναι αυτός σοβαρός άνθρωπος; Νομίζει οτι όλος ο κόσμος ζει σαν αυτόν που παντρεύτηκε τη κόρη του βιομήχανου. Έχει ιδέα τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία;

      Διαγραφή
    9. Ο Τσόμσκι, η Κλάιν, ο Μισέλ Ζαρ, ο Λόουτς δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα, όπως εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται στην Αμερική παρά μόνο στο περίπου. Επομένως τους είπε εκεί πέντε γενικότητες ο Μπαρούφας και στείλανε ένα χαιρετισμό, σιγά τ' αβγά! Το δικό μας το κεφάλι παιζεται όχι το δικο τους.

      Διαγραφή
  2. Το πεζοδρόμιο, ο δρόμος και η "διανόηση"19 Μαΐου 2017 στις 3:42 μ.μ.

    Είναι αρκετά γελοίο το γεγονός ότι αρκετοί απ' αυτούς τους «διανοούμενους» που υπογράψανε για την χθεσινή συγκέντρωση δεν παραβρέθηκαν σ' αυτή.Ίσως να είναι δικαιολογημένη η απουσία κάποιων, όμως οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ