ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ο Νταλάρας, η ΕΜΙ και η συναυλία της 18ης Μάη στο Σύνταγμα


Ίσως στο κινητό, στο tablet, ή τον υπολογιστή σας δεν μπορούσατε να δείτε το video της ζωντανής μετάδοσης της συγκέντρωσης - συναυλίας στο Σύνταγμα και εμφανιζόταν το μήνυμα ότι δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο συγκεκριμένο video.  Αυτό συμβαίνει γιατί η google  έχει επιβάλει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ και δεν είναι διαθέσιμο σε μερικές συσκευές (κυρίως κινητά και tablet). Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν διαφύγουν εισπράξεις για τον  κ. Γιώργο Νταλάρα και η δισκογραφική εταιρεία ΕΜΙ. οι οποίοι μέσω της UMG έχουν υποβάλει απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα από την συγκέντρωση - συναυλία που έγινε στο Σύνταγμα.



(Κάνετε κλικ στην εικόνα για να δείτε το κομμάτι της λογοκρισίας...)

Αφαιρέσαμε λοιπόν το συγκεκριμένο ηχητικό και ελπίζουμε ότι τώρα θα μπορείτε να δείτε το ολόκληρο το video της εκδήλωσης.

Πριν μερικές μέρες, είχαμε τα ίδια προβλήματα με την ζωντανή  μετάδοση της συγκέντρωσης - συναυλίας  στην Νέα Φιλαδέλφεια για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη, της ελευθερίας της έκφρασης και των δημόσιων χώρων   που οργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνος. Περισσότερα γι' αυτό το θέμα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ