ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Είναι η δραχμή κομμουνιστική;


Αναδημοσίευση από το "ο Εχθρός του Λαού"

Το καλό παιδί -γνωστό και ως «Αρσακειάδα»- της τηλεόρασης, που επανέκαμψε πρόσφατα, μιας και δεν φτούρησε η συνεργασία του με τον Μεγαλέμπορο της Κοκαΐνης, βιαζόταν πολύ.

Δεν είχε καμιά διάθεση για πολιτικές περικοκλάδες και «γύρω- γύρω όλοι» από το στέλεχος του Συριζοθίασου: «Πείτε μου ευθέως, είστε υπέρ της παραμονής στο ευρώ ή με την επιστροφή στη δραχμή;»

Το ύφος του ήταν τέτοιο, που μου φάνηκε σαν να άκουγα από τα έγκατα της ιστορίας: «Αποκηρύσσετε μετά βδελυγμίας τον Κομμουνιστοσυμμοριτισμό; Ναι ή όχι;»

Τι να απαντήσει ο κακομοίρης, στο σύγχρονο Εθνικό δίλημμα;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αφού- υπό μίαν έννοια- μέλη Συμμορίας είναι, τον Κομμουνισμό όμως -και όχι μόνο αυτόν- τον έχουν αποκηρύξει από καιρό. Άσε που τώρα πια, άσχετα πως ένοιωσα εγώ, οι Νταβατζήδες της πατρίδας δεν σου ζητούν δήλωση Εθνικοφροσύνης αλλά Ευρωφροσύνης!

Αυτή είναι η Εθνική ιδέα των καιρών μας! Από πού και ως που; Γιατί απλούστατα, το Ευρώ πήρε το όνομα του από την αρχαία ημών γλώσσα!
Μα αν είναι έτσι, θα μου πείτε, η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ είναι Ελληνικές, μιας και μεγάλο μέρος της γλώσσας τους προέρχεται από την Ελληνική. Αδιαφορώ για την παρατήρηση και συνεχίζω!

Η Ευρωφροσύνη λοιπόν είναι η νέα μεγάλη ιδέα, αν και «η Αρσακειάδα», εμφορούμενος από Δημοκρατικές αρχές, δεν έκρυψε την δύναμη των σύγχρονων Αναρχοκομμουνιστών!

Παρουσίασε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, κατά την οποία το 31% των Ελλήνων είναι κάθετα και χωρίς «ίσως», «μήπως» και «εάν», υπέρ της επιστροφής στο Εθνικό νόμισμα!!!

Το ποσοστό είναι πράγματι εκπληκτικό και όχι μειοψηφικό! Και εξηγούμαι: ΟΥΤΕ ένας πολιτικός φορέας είναι καθαρά και ξάστερα υπέρ αυτής της επιστροφής! Φληναφήματα, τσιλιμπουρδισμοί, ναι μεν αλλά, παραπομπές στην Δευτέρα Παρουσία, μικροπολιτικές και παντελής έλλειψη σχεδίων για τη μετάβαση δεν συνιστούν πολιτικές θέσεις!

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την απίστευτη πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί, πως μετά το Ευρώ Δεν υπάρχει ζωή, τότε αυτό το 31% λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Η αλήθεια είναι ακριβώς απέναντι. Με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Νεοφιλελευθερισμό, η αξία της ζωής έχει μειωθεί δραματικά, έχουν δε κατασκευαστεί στέρεα θεμέλια για την οριστική εξάλειψη της!

Από την άλλη, το 64% που συνεχίζει να επιθυμεί την παραμονή στο Γερμανικό νόμισμα, αποτελεί συνονθύλευμα. Το συνθέτουν άνθρωποι που θησαύρισαν με την έλευση του, οι σφουγγοκωλάριοι τους και περισσότερο οι Φοβισμένοι!

Αυτοί που έχουν λοβοτομηθεί, έχουν πιστέψει πως ζουν και τρέμουν τα….Χειρότερα! Δεν υπάρχουν τέτοια; Φυσικά και υπάρχουν. Προέρχονται όμως όλα από τους Ευρωκράτορες, μέσα και έξω από την Ελλάδα!

Η ύπαρξη, Αγαπητοί φίλοι, ενός πολιτικού φορέα που θα καταφέρει να στηριχτεί σ’ αυτό το 31% και να το εκφράσει, είναι το ζητούμενο. Ουδείς από τους Επαγγελματίες της πολιτικής σκηνής μπορεί να συμμετέχει.

Θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν καιροί, που το αντιδραστικό τους δίλημμα θα γίνει μπούμεραγκ και στην ερώτηση «Ευρώ ή δραχμή;», κοιτάζοντας τους στα μάτια θα απαντάμε: «Ζωή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ