ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά: Mόλις 6ος ψηφίστηκε ο Δρίτσας για το Συνέδριο! «Μαύρο» σε Σταματάκη και Δουζίνα!Αναδημοσίευση από το «limani24.gr»

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλο… πατατράκ έγινε κατά η διαδικασία εκλογής Συνέδρων από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά!

Τα μέλη του κόμματος -ομολογουμένως λίγα- που κλήθηκαν να ψηφίσουν για να στείλουν αντιπροσώπους στο Συνέδριο του κόμματος που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, έστειλαν… αδιάβαστους τους 2 από τους 3 βουλευτές που συμμετείχαν στη διαδικασία, επιφυλάσσοντας όμως και… ψυχρολουσία για τον τρίτο που εξελέγη 6ος, μόλις μετά βίας!

• Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν και ψήφισαν ήταν… λίγα και διαλεχτά στον Πειραιά. Ουσιαστικά συμμετείχαν στην ψηφοφορία 61 μέλη και ήταν αυτά που… τιμώρησαν με το δικό τους τρόπο τους τρεις βουλευτές,,,

• Ο Πειραιάς λοιπόν στέλνει τελικά στο επικείμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ 8 συνέδρους.

• Τελικά τα μέλη… εξέλεξαν και τον υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα, στέλνοντάς του ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα δυσαρέσκειας, αφού βγήκε 6ος στους 8, με μόλις 12 ψήφους στους 61 ψηφίσαντες!

Πραγματικός κόλαφος για τον άλλοτε κραταιό Θοδωρή Δρίτσα…

• Στην ίδια ψηφοφορία, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «εκτέλεσαν»… τελείως και εντελώς τους άλλους 2 βουλευτές που έθεσαν υποψηφιότητα για το Συνέδριο: Η Ελένη Σταματάκη έλαβε 6 ψήφους, ενώ ο Κώστας Δουζίνας… μόλις 3 ψήφους!!!

• Φυσικά και οι 2 βουλευτές ΔΕΝ εξελέγησαν Σύνεδροι – τους απέρριψαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά…

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ

Για την ιστορία, ας δούμε ποιοι εκλέχθηκαν σύνεδροι και με πόσους ψήφους:
1. Πιτσολάντης 30 ψήφοι
2. Κυζηράκος 22 ψήφοι
3. Χατζή 21 ψήφοι
4. Παρασκευοπούλου 18 ψήφοι
5. Χατζημιχάλη 13 ψήφοι
6. ΔΡΙΤΣΑΣ 12 ψήφοι
7. Γεωργόπουλος 11 ψήφοι
8. Κούτρας 11 ψήφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ