ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Η καλύτερη μηχανοκίνητη παρέλαση που έχει γίνει τον 21ο αιώνα στην πλατεία Συντάγματος...


Παρουσιάζουμε μερικές χαρακτηριστικές σκηνές από την παρέλαση των λιγοστών αγροτικών τρακτέρ που κατάφεραν να φτάσουν σήμερα έξω από την βουλή. Σας προτείνουμε να τις απολαύσετε σε ρύθμιση για προβολή πλήρους οθόνης και υψηλής ανάλυσης.1 σχόλιο :

  1. Το πρόβλημα είναι ότι η διαδήλωση απευθύνεται σε μια κυβέρνηση αχυράνθρωπων. Δεν κυβερνά αυτή η κυβέρνηση, ξένοι αποφασίζουν και λέγονται ΕΚΤ, Κομισιόν, Ευρωπαική Ένωση γενικά. Την κυβέρνηση Τσίπρα την έχουν για κυματοθραύστη της λιακής αντίδρασης στην γενοκτονία της Ελληνικής Κοινωνίας. Ένα έπρεπε να είναι το αίτημα: Εθνική απελευθέρωση με ανατροπή των ανδρείκελων της Βουλής, συντακτική εθνοσυνέλευση με παράλληλη προσφυγή στον ΟΗΕ για 100% διαγραφή του χρέους και Εθνική προστατευόμενη οικονομία για πλήρη ανάπτυξη της.
    Αλλιώς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε τους ανεμόμυλους ως άλλοι Δον Κιχώτηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ