ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Κερατέα, 5 χρόνια μετά...


(μούτι  στα αρβανίτικα σημαίνει σκατά)
Δελτίο Τύπου

5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ 

5 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε την επίθεση που δέχτηκε ο λαός της Κερατέας από μια ανάλγητη κυβέρνηση και την μοναδική στα χρονικά αντίσταση που προέβαλαν οι κάτοικοι, οι φορείς και οι αλληλέγγυοι. Την αντίσταση που έμελλε να γίνει εκτός από σύνθημα, παράδειγμα Αγώνα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Την 11η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα επίθεσης των ΜΑΤ στην πόλη μας και στην αξιοπρέπειά μας, οφείλουμε να μη την ξεχάσουμε. Με αφορμή την 5η επέτειο από την ημέρα αυτή, οι Πολιτιστικοί φορείς της πόλης και τα sites - blogs του Αγώνα, διοργανώνουμε Εκδηλώσεις Μνήμης την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα της "Χρυσής Τομής" (Λ.Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας).

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν και τα 15μελή συμβούλια των μαθητικών κοινοτήτων του Γυμνασίου και του Λυκείου της Κερατέας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πλαισιώνουν καλλιτέχνες από τους χώρους της μουσικής και των οπτικών τεχνών, που στήριξαν τον Αγώνα μας και παραμένουν δίπλα μας. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

• 'Εκθεση φωτογραφίας "5 χρόνια μετά" του φωτογράφου Σπύρου Τσακίρη, στο κτίριο Μήτρου, δίπλα στο κτίριο της "Χρυσής Τομής". Εγκαίνια έκθεσης την ίδια μέρα στις 19:00. Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή 11 έως και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 - 21:00.

• 19:30  Συζήτηση με θέμα: "Οι 'Ελληνες γελοιογράφοι και ο Αγώνας της Κερατέας" Συμμετέχουν οι: Σπύρος Ορνεράκης, Στάθης και Soloup.

• 20:30 Συναυλία Κλασσικού ρεπερτορίου με τους Νίκο Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι, Ειρήνη Τηνιακού στο πιάνο και Γιώργο Κατσάνο σε αυτοσχέδια όργανα.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων το "'Απαρτο Κάστρο" θα είναι ανοιχτό για μια ζεστή μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Καρούσ Πηγή: www.lifo.gr μια σειρά εκδηλώσεων

μια ματιά και εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ