ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Κάπου που είμαστε πιο μπροστά από το Alexis Tsipras και το Yanis Varoufakis...


(κλικ για μεγέθυνση)
1. Alexis Tsipras στο plus.google.com
2. Yanis Varoufakis. στο plus.google.com
3. ΕΟΣ στο plus.google.com

3 σχόλια :

  1. Τι θα γίνει ρε μάγκες; Όποτε τη βαράει στον εκάστοτε διαχειριστή θα κόβετε σχόλια; Πείτε μας τουλάχιστον πότε έχουν βάρδια οι καλοί μπάτσοι να τα στέλνουμε τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις, πλάκα μού κάνετε; Δημοσιεύετε το σχόλιο με το οποίο επισημαίνω ότι κάποιος από εσάς μου έκοψε (λογόκρινε) προηγούμενο σχόλιο, δεν δημοσιεύετε αυτό που κόψατε και, σαν να μην έφτανε αυτό, δεν μπαίνετε και στον κόπο να δώσετε κάποια εξήγηση!

    Κατά τα άλλα, θέλετε να βάλετε φωτιά στα γενικά επιτελεία! Το δικό σας γενικό επιτελείο που κουμαντάρει το μαγαζί εδώ με αντιδημοκρατική αυθαιρεσία γιατί δεν το κοιτάτε καθόλου;

    Για κάντε μου τη χάρη και ανεβάστε το χθεσινό σχόλιο. Βαριέμαι να ξαναγράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ. Με γράψατε κανονικά. Βρήκατε καρδιά και πληγώσατε! Έλεγα λοιπόν στο προχθεσινό σχόλιό μου σε αυτή την ανάρτηση τα εξής πάνω κάτω:

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ!

    Μην είστε τόσο σεμνοί. Εκτός από τα ποσοτικά στοιχεία, το ιστολόγιό σας υπερέχει και στα ποιοτικά. Π.χ.:

    Πριν ο Λιάκος και η παρέα του πάρει μυρωδιά τις πρόσφατες ‘‘σοφίες’’ τού Άκη για να τις αναδημοσιεύσει, προλάβατε και το κάνατε εσείς. Οι Λιάκοι κι έτσι περίμεναν να μπει ο Νοέμβριος. Κοντολογίς, φάγανε τη σκόνη σας!

    Πάντα τέτοια και εις ανώτερα! :-) :-) :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ