ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Έτοιμο το Μνημόνιο!Αναδημοσίευση από το "πιτσιρίκος"

Ενώ οι Έλληνες κωλοβαράνε στις παραλίες, η κυβέρνηση κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους δανειστές. Μια δυο λεπτομέρειες που απομένουν δεν αποτελούν πρόβλημα και δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον νέο θρίαμβο της Ελλάδας.

Η συμφωνία αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να δουλεύουμε όλοι οι Έλληνες για να μεγαλουργήσει η χώρα, αφού αρκεί να δουλεύουν ο Τσακαλώτος με τον Σταθάκη και εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε βουτιές, για να επιβεβαιωθεί η εμβληματική φράση του Λένιν «Όλοι σε αγαπάνε όταν είναι έτοιμοι να χύσουν», η οποία αποδίδεται, λανθασμένα, στην Μαντόνα.

Η επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης να πάει σε νέο Μνημόνιο έχει κάνει έξαλλο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ήθελε η Ελλάδα να επιστρέψει στην δραχμή, γιατί έχει χρήματα στην Ελβετία και θα την αγόραζε.

Οι Έλληνες πρέπει να θέλουν το αντίθετο από τον Σόιμπλε· δηλαδή, αν ο Σόιμπλε πει ότι απαγορεύει στους Έλληνες να τρώνε ποντικοκούραδα, εμείς πρέπει να τρώμε τα ποντικοκούραδα με τις χούφτες, για να του κάνουμε τη μούρη κρέας.

Δεν έχει κανένα νόημα να απαριθμήσει κάποιος τα σημεία της νέας συμφωνίας, αφού είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, ενώ είναι και πολύ επικίνδυνο να τα μάθουν ξαφνικά κι απότομα οι Έλληνες, γιατί κάποιοι μπορεί να μην αντέξουν τόση ευτυχία μαζεμένη και να πέσουν ξεροί, με αποτέλεσμα να χάσουν τα υπέροχα μνημονιακά χρόνια που θα ακολουθήσουν μέχρι το 2149.

Το κείμενο της συμφωνίας θα κατατεθεί αμέσως στη Βουλή, ώστε την Πέμπτη να το ψηφίσουν οι βουλευτές και την Παρασκευή να ψηφιστεί στο Eurogroup, ενώ δεν αποκλείεται να ψηφιστεί το Σάββατο, ώστε να συμπέσει με την Κοίμηση της Θεοτόκου και να αποδοθεί σε θαύμα της Παναγιάς της Αριστερομνημονιακιάς.

2 σχόλια :

 1. Σταθάκης = συριζα, αυτή είναι η κατάσταση, καλά να πάθουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΕΜΑ: Πρωί Πρωί Με Την Δροσούλα !!!


  Κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια,
  κελαηδήστε, τραγουδήστε,
  κελαηδήστε, τραγουδήστε,
  τον ωραίο σας σκοπό.

  Μάθετέ με, ωραία μου πουλάκια,
  μάθετέ με, σαν και σας να τραγουδώ.
  και τον πόνο μου να ψάλλω,
  εις την νέα π’αγαπώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ