ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Προς ΣΥΡΙΖΑίους – της Αριστερής Πλατφόρμας – επιστολή


Αναδημοσίευση από το "πιτσιρίκος"

...Όμως, σύντροφοι της Αριστεράς Πλατφόρμας, οι εποχές της ανεμελιάς για εσάς πέρασαν. Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε κι αυτή την φορά δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και την αρχή του «δημοκρατικού συγκεντρωτισμού».

Περίπου 3.5 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια εκείνων που ψήφισαν «ΟΧΙ στα μνημόνια – ΟΧΙ σε αυτήν την Ευρώπη» έχουν καρφωθεί πάνω σας.

Δεν υπάρχουν πια κρυψώνες. Όταν το νομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο φτάσει στην Βουλή, ΔΕΝ αρκεί η αρνητική σας ψήφος.

Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από την διαμαρτυρία. Χρειάζεται να δώσετε στον λαό μια ελπίδα προοπτικής ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή που ριζοσπαστικοποιείται ταχύτατα και προδίδεται με τρόπο αισχρό από την μια βδομάδα στην άλλη.
Σύντροφοι της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλετε να καταψηφίσετε το μνημόνιο του Τσίπρα και της παρέας του.

Οφείλετε να αποχωρήσετε και να δημιουργήσετε την δική σας ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα μέσα στην Βουλή.

Οφείλετε να αναγκάσετε τον Τσίπρα είτε σε παραίτηση και άμεση προκήρυξη εκλογών, είτε σε πολιτικό ξεβράκωμα με σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης τύπου «Παπαδήμου», είτε και στα δύο.

Οφείλετε να δώσετε και να προβάλετε ξεκάθαρες απαντήσεις όσο αφορά ζητήματα κομβικά όπως εκείνο της μονομερούς διαγραφής του χρέους, της αποχώρησης από την ΕΕ και το ευρώ, της επιβολής ενός κράτους δικαίου και της εκκαθάρισης των στάβλων του Αυγεία που βρωμίζουν την κοινωνία μας χρόνια τώρα.

Οφείλετε να πάρετε πρωτοβουλίες για ανασύσταση πραγματικών συνδικάτων και για την δημιουργία μετώπου μέσα στην κοινωνία με φίλια προσκείμενες αριστερές δυνάμεις όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

ολόκληρο το κείμενο εδώ:

2 σχόλια :

  1. Σύντροφοι της ''Αριστερής'' Πλατφόρμας μπορείτε να κατα ψηφίσετε,να πέσει η κυβέρνηση,να γίνει πραγματικότητα η Αριστερή παρένθεση,να δικαιωθούν ο Σούλτς και ο Κουτσούμπας,και εσεις να επιστρέψετε στον φυσικό σας χώρο που είναι το ΚΚΕ.
    Μην διστάσετε στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ