ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ θα είναι το κόμμα του Α. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές...


Μέσα στον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται η τελευταία φάση του σχεδίου με τις εσωτερικές εκκαθαρίσεις και την αλλαγή της πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο  το έχει περιγράψει αναλυτικά ο Δ. Παπαδημούλης, ακούστε τον:  
(όλη η ομιλία απομαγνητοφωνημένη, εδώ: Μια ..."προεδρική" ομιλία από το συνέδριο του ΣΥΝασπισμού)

Το “νέο” κόμμα του Α. Τσίπρα, ήδη έχει διαμορφώσει τους δικούς τους μηχανισμούς, ανεξάρτητους από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι: 

 α). Η συντριπτική πλειοψηφία του στελεχικού δυναμικού που έχει καταλάβει θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Ενεργεί και καθοδηγείται από “εντολές” του κυβερνητικού κέντρου και όχι του κομματικού. 

 β). Τα κομματικά μέσα ενημέρωσης (ΑΥΓΗ, 105.5 κλπ) που έχουν ανεξαρτησία από το τον έλεγχο του κόμματος και των μελών του, όμως χρηματοδοτούνται και ελέγχονται και πλήρως από την ηγετική ομάδα. Συνεπικουρούνται στο έργο τους από ένα εξωκομματικό “αυριανιστικό” μηχανισμό προπαγάνδας που έχει οικοδομηθεί τα δύο τελευταία χρόνια. 

 γ). Η πλήρης και αδιαφανής διαχείριση των οικονομικών του κόμματος από την ηγετική ομάδα. 

 Η ηγετική ομάδα έχοντας αυτούς τους μηχανισμούς στα χέρια της, και ακολουθώντας το σχέδιο της ολοκληρωτικής περιθωριοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ανέλαβε κυβερνητικές ευθύνες, έχει ήδη εξουδετερώσει όχι μόνον κάθε “αριστερή αντιπολίτευση” εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτές τις πολιτικές πρακτικές η ηγετική ομάδα έχει την συνέργεια και όλου του αστικού οπλοστασίου...

4 σχόλια :

  1. Aδερφέ πολύ καλό το μπλογκ, σε έχω ανακαλύψει εδώ και μήνες και όσο μπορώ κοινοποιώ. Δες όμως τις ρυθμίσεις σου για κοινοποίηση σε φ/β, είναι πολύ αυστηρές και βάζουν κάτι διαδικασίες επιβεβαίωσης προ κοινοποίησης περίπλοκες (με φωτο κτλ) που δεν έχω ξαναδεί σε μπλογκ εγώ τουλάχιστον. Εκτός και αν κάποιοι στο φ/β τις αναφέρουν ως σπαμ και τις θέτει το ίδιο το φ/β. Δεν ξέρω καθόλου απλώς κάνω υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό έγινε πρόσφατα, τον λόγο ούτε ' γω γνωρίζω που παρακολουθώ το μπλόγκ πάνω από 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015
    Διαβάζω την ημερομηνία δημοσίευσης του παραπάνω πονήματος και το όλον πόνημα, απορώ και εξανίσταμαι :
    Μα τόσο δύσκολο ήτανε να το καταλάβει κανείς;
    - Βέβαια ο Αλέξιος Τσίπρας είναι κατ΄ επίφαση αρχηγός.
    Το λόγο του προστάγματος και των προσανατολισμών και γραμμών τον έχουνε αυτοί που λαδώνουν το κόμμα και τώρα νέο κόμμα "ΣΥΡΙΖΑ.2", αλλά παλιού τύπου και κοπής, βολεύουν με πολλούς έμμεσους τρόπους και με προσωπικά ωφελείμματα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.2.
    Η Μέρκελ και η Γερμανική σοσιαλδημοκρατία με κύκλους των Η.Π.Α μοιράσανε το παιχνίδι, καθόρισαν την πολιτική Τσίπρα και αναλάβανε τις σχετικές ωφέλειες υπέρ εμπιστευτικών τους προσώπων εντός του ΣΥΡΙΖΑ.2.
    - Το όλον παίγνιον με τ ρ ό μ ο και ι δ ρ ώ τ α ανάμεικτο α ί μ α αυτού του
    λ α ο ύ είναι επιμελημένα στημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ