ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Θαύμα, θαύμα!...

Αυτή την εβδομάδα έγινε ένα μεγάλο θαύμα στη χώρα μας. Μια παράταξη που δεν είχε ούτε μια υποψηφιότητα στις εκλογές την προηγούμενη Κυριακή, κατάφερε στον δεύτερο γύρο να διεκδικεί 8 από τις 13 περιφέρειες και όχι μόνο!

Ακούστε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης:


Το αρμόδιο υπουργείο αυτής της κυβέρνησης για την διεξαγωγή εκλογών, όμως πριν μια βδομάδα διαβεβαίωνε τους πολίτες αυτής της χώρας ότι η παράταξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης δεν στήριζε κανένα υποψήφιο. Αυτή η διαβεβαίωση του Υπουργείου εσωτερικών, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του είναι εδώ:
Κομματική Στήριξη  

Και βέβαια πρόκειται για θαύμα! Αν υποθέσουμε πως είχε κάνει λάθος το Υπουργείο Εσωτερικών, τότε από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι σήμερα ο Ε. Βενιζέλος είχε όλη την ευχέρεια να το διαψεύσει. Εξάλλου δεν ήταν κάτι κρυφό, αφού το είδαν όλοι οι έβλεπαν στις οθόνες τους τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε καμία διάψευση ή καταγγελία για λαθεμένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της προηγούμενης Κυριακής. Σήμερα  όμως βγαίνει και κάνει τις δηλώσεις που ακούσατε...

Λοιπόν, μόνον ένα θαύμα μπορεί να εξηγήσει αυτή την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος. Για να δούμε, θα γίνει και κανένα άλλο θαύμα την 25η Μάη, που είναι και μέρα σημαδιακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ