ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η Ανοιχτή Πόλη αλλάζει. Λυπηρό !


Είναι γνωστές οι αντιθέσεις που έχουν εκφραστεί - όχι μόνον από την "ανοιχτή πόλη" - για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου σχετικά με τον χαρακτήρα και τους επιδιωκόμενους στόχους αυτής της ανάπλασης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Γαβριήλ Σακελλαρίδης που ξεναγήθηκε πρόσφατα στην έκθεση του «Rethink Athens» έφερε το "νέο" στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΘΗΝΑ, ανακαλύπτοντας τα θετικά στοιχεία αυτής της ανάπλασης και δήλωσε την συναίνεση του προς αυτό το έργο. Αποκαλυπτικό το παρακάτω δημοσίευμα της "Αυγής":
(κλικ για μεγέθυνση)
Για όσους αγνοούν την κριτικές σε αυτή την ανάπλαση, παρουσιάζουμε μερικά ενδεικτικά δημοσιεύματα:




2 σχόλια :

  1. κακό συναπάντημα4 Μαρτίου 2014 στις 9:36 π.μ.

    Δεν είναι "νέα" η θέση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είναι η "παλαιά" άποψη του Δημήτρη Παπαδημούλη, όπως την είχε εκφράσει πριν ένα χρόνο στην εκδήλωση όπου πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντ. Παπαδημητρίου, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τον αρχιτεκτονικό για αυτό το έργο:
     «αυτή η μελέτη να μην μείνει άλλη μια μακέτα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ