ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Έχει πολιτικό λόγο η "χρυσή αυγή";


Δεν θα αναφερθούμε στις θέσεις της σε ζητήματα διεθνών σχέσεων, όπως το δημοσίευμα με τον εύλογο τίτλο: “Κότες” έγιναν τα... γεράκια του ΝΑΤΟ μπροστά στον Άσαντ, ούτε στην διπλανή αφίσα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Θα παρουσιάσουμε ένα κείμενο με τον τίτλο "Η Επανάστασή μας"και αφήσουμε τους αναγνώστες μας να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους.


Η Επανάστασή μας 

Η Επανάστασή μας δεν είναι απλά μια λέξη. Δεν είναι κάτι επιφανειακό και παράξενα πολύβουο. Η Επανάστασή μας δε βρίσκεται εκεί που καίνε ελληνικές σημαίες, που σπάνε μαγαζιά, πανεπιστήμια και καταστρέφουν αγάλματα. Η Επανάσταση μας δεν κρύβεται σε κουκούλες, εκεί που υπάρχουν τα χαπάκια, οι σκόνες και τα παραισθησιογόνα. Δεν έχει ανάγκη από υποκατάστατα για να ονειρευτεί. Δεν είναι "εξαρτημένη", αλλά Ελεύθερη. Η Επανάστασή μας δε βρίσκεται σε λαμπερά φώτα και κοσμοπλημμύρα.

Η Επανάσταση μας βρίσκεται στην ψυχή μας. Πηγάζει από μέσα μας και είναι τόσο οργισμένη, όσο και δημιουργική, τόσο ονειροπόλα, όσο και αυθεντική, τόσο δυνατή, όσο και αθόρυβη. Η Επανάστασή μας έχει τόση σχέση με τον κόσμο τους, όση η αλήθεια με το ψέμα. Αγωνιζόμαστε πραγματικά εναντίον όλων, έχοντας απέναντί μας έναν κόσμο χωρίς πρόσωπο, ιδανικά και αξίες. Απέναντι σε μια κοινωνία διεφθαρμένη και σάπια και σε μια νεολαία κουρασμένη, χωρίς οράματα και σκοπούς, στεκόμαστε Όρθιοι και Περήφανοι, υψώνοντας το ανάστημά μας. Κάποιοι δειλοί λένε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Τους απαντούμε ότι ο συμβιβασμός δεν ταιριάζει σε εμάς.

Για πάντα μαχητές λοιπόν, για πάντα ρομαντικοί. Είμαστε εμείς, οι "λίγοι" για τους πολλούς, που αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτή την ξέφρενη πορεία υποδούλωσης της Πατρίδας μας, που αρνούμαστε να δεχτούμε αυτό το κατασκεύασμα που μας πλασάρουν ως κοινωνία, εμείς που μένουμε απροσάρμοστοι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Στην εποχή της ισοπέδωσης των Ελευθεριών μας, η Πίστη γίνεται όπλο και το Αίμα οδηγός. 
Αγωνίσου μαζί μας.

Μέτωπο Νεολαίας

1 σχόλιο :


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ