ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

megaλες στιγμές


Του Γιώργου Πρασσά
1. Ένας άνθρωπος που ψηφίστηκε από αριστερούς σε ρόλο Αδώνιδος


2. Τo πρώτo σχόλιo


3. "Τρομακτικό για έναν αριστερό να γίνει κυβέρνηση η Αριστερά"


6 σχόλια :

  1. 1. Αδικο έχει ο Ψαριανός; Πώς ζητάς συνεργασίες απ'αυτούς που ξεφτιλίζεις;
    ...
    3. Αν το άρθρο του "πιτσιρίκου" δεν ήταν χαζό, θα μπορούσαμε να του συγχωρήσουμε το σεξίστικο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζω σύριζα έτσι κι αλλιώς για τον αγώνα ενάντια στη δικτατορία των αγορών, για την ανατροπή των συστημάτων της βαρβαρότητας. Καταπίνω τη πρόταση του σύριζα προς ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ γιατί ελπίζω οτι ποτέ δεν θα κολλήσουμε με την αθλιότητα που ξερνούν τα στελέχη τους, παρά μόνο με το κόσμο τους. Εάν ο σύριζα συνεργαστεί με τον ψαριανό, εγώ την κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ψαριανός βρωμάει απ το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το ψαριανό προτιμώ το πρετεντέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KKE και ΔΗΜΑΡ έχουνε παραφρονήσει. Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους αυτό που συμβαίνει. Οι μεν σταλινοφασίστες λύσσαξαν από κοινού με τους - διαπλεκόμενους μαζί τους - της διαπλοκής γιατί χαλάει η οπισθοφυλακή του συστήματος (Κατασταλτικό Κόμμα Ελλάδος, οι δε του ΚΟΔΗΣΟ γιατί ονειρεύονταν υπουργεία και μεγαλεία παρέα με βενιζέλο, φώφη κλπ και μέσα σε δύο δαιμονισμένους μήνες ήρθαν τα πάνω κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω παραφρονήσει καθόλου, σε πληροφορώ. Και ετοιμάζομαι να σπάσω πλάκα με όλους αυτούς που θα παραφρονήσουν μέσα στον ερχόμενο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ