ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Παπαρηγιές...


«Οι ψευδο-ριζοσπαστικοί επικριτές σας σας λένε ότι η κατάσταση δεν είναι ακόμη ώριμη για μια πραγματική κοινωνική αλλαγή. Ότι αν αναλάβετε τώρα την εξουσία, απλώς θα βοηθήσετε το σύστημα, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό. Νομίζω ότι αυτό σας λένε οι άνθρωποι από το ΚΚΕ, που είναι το κόμμα των ανθρώπων που εξακολουθούν να είναι ζωντανοί, επειδή ξέχασαν να πεθάνουν.»
Αφιερωμένο εξαιρετικά το video στους αφελείς(;) αριστερούς που δηλώνουν ότι αγωνίζονται για την ενότητα της Αριστεράς με το ΚΚΕ μπροστά!...

3 σχόλια :

  1. καταργείς το μνημόνιο και μετά τί;Εχει ξεφύγει τελείως.Κρυφή ατζέντα και πλάτες για τον φορέα που έχει ριζικές διαφορές.Οχι κυρά μου πράκτορες του ομπάμα και των τραπεζών είναι οι παλίανθρωποι!Ντροπή και αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η Παπαρήγα είναι ό,τι περιμένουμε να μη συμβεί ποτέ και όμως συμβαίνει, είναι ο θάνατος που ξυπνάει ως συμβάν και φέρνει την άνοιξη του είναι στο μη περαιτέρω τη μαθηματικής του εξόντωσης"
    Αλαίν Μπαντιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μπούρδες είναι αυτές; Πού έχει πει ο Μπαντιού αυτές τις αηδίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ