ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τις "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ"

1. Ο Δημήτρης Κωτσάκης (πανεπιστημιακός) μιλάει μαζί με τον Κώστα Χαριτάκη (εφ. Δράση)
σε εκδήλωση με θέμα ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8 μ.μ. στο NOSOTROS (Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια). Το βιβλίο του Δημήτρη Κωτσάκη 3 και 1 κείμενα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων.

2. Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιερού Ξαναπιάνοντας το νήμα: Η κοινωνική αναμέτρηση στην Ελλάδα σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, 8 μ.μ. στο NOSOTROS (Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια). Ομιλητές: Γιώργος Λιερός, Νώντας Σκυφτούλης, Νίκος Κατσιαούνης.


3. Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων δεν είναι κερδοσκοπικό εγχείρημα. Φιλοδοξεί (και καταβάλλει προσπάθειες για να το πετύχει) να είναι εγχείρημα βιοποριστικό και κινηματικό. Στο πλαίσιο αυτό ό,τι χρηματικό περίσσευμα υπάρχει μετά την κάλυψη του κόστους (αμοιβές, έξοδα παραγωγής, λειτουργικά έξοδα) προσφέρεται σε συλλογικότητες του κινήματος ή σε άλλα αυτοδιαχειριστικά εγχειρήματα.

Τον μήνα Μάιο οι Εκδόσεις προσέφεραν:
534,40 στον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής
248 ευρώ στη συλλογικότητα ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ

Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων θα συνεχίσουν και στο μέλλον να ενισχύουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, συλλογικότητες του κοινωνικού κινήματος και αυτοδιαχειριστικά πειράματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ