ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέες προκλήσεις από την "χρυσή αυγή" μένουν αναπάντητες από την δικαιοσύνη...



Με χειροδικία απείλησε τους βουλευτές που θα ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Σε συγκέντρωση του κόμματός του είπε, ότι σε περίπτωση που τεθούν εθνικά θέματα στο κοινοβούλιο και ανοίξει συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, "για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε..."

"Βλέπαμε την κα Κανέλλη όλον αυτόν τον καιρό στα τηλεοπτικά πάνελ, να κάνει ό,τι γουστάρει, να βρίζει, να καπνίζει. Να λοιπόν που βρέθηκε κάποιος, που έκανε αυτό που έπρεπε", δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος.

Ακόμη, χαρακτήρισε "μάγκα" τον 24χρονο που "πήρε τον νόμο στα χέρια του στην Παιανία", τραυματίζοντας θανάσιμα τον Αλβανό διαρρήκτη, που εισέβαλε στο σπίτι του.

"Να αγιάσει το χέρι του", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, προανήγγειλε την μέθοδο της Χρυσής Αυγής για καλύτερη περίθαλψη των Ελλήνων στα νοσοκομεία.

"Αν μπει", είπε, "η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδια τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες".
  (περισσότερες πληροφορίες στο  news 247)

Τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές δεν τις είδαμε να παρεμβαίνουν! Φαίνεται πως μαζί με την ΝΔ και την κ. Μπακογιάννη ψάχνουν ακόμα τους κουκουλοφόρους από τον "Δεκέμβρη" και δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα τους.  Ίσως μετά την 17η Ιούνη θα πρέπει να επανέλθει ο θεσμός των "λαϊκών δικαστηρίων" και της "λαϊκής πολιτοφυλακής" και οι δικαστές μαζί με τα αφοπλισμένα σώματα ασφαλείας να ασχολούνται με δενδροφυτεύσεις, την καθαριότητα των ακτών και άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες, όπου ίσως τα καταφέρουν καλύτερα...

2 σχόλια :

  1. Καλή η πρόταση, αλλά νομίζω ότι η μισή αριστερά θα τσακώνετε με την άλλη μισή αν θα πρέπει οι μπάτσοι και οι δικαστικοί να πληρώνονται με ευρώ ή με δραχμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασισμος: Πλανη ή επιλογη;
    16/06/2012 · by kseeath · in Αντιφασισμός. · Επεξεργασία
    Το φως καιει το φασισμό;

    Μετά το μπουγέλο και τα χτυπήματα του Κασιδιάρη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλη, πολλοί πίστεψαν ότι όσοι ψήφισαν την νεοναζιστική οργάνωση, “χωρίς να ξέρουν”, τώρα δεν θα το επαναλάβουν, αφού η XA έδειξε το “πραγματικό της πρόσωπο”. Η εκτίμηση αυτή είναι προέκταση μιας άλλης, της σ. Αλέκας, που προέβλεπε καθησυχάζοντας το πανελλήνιο, πριν τις 6 Μάη ότι “μόλις οι φασίστες μπουν στη Βουλή θα βάλουν τις γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικά αρνάκια”. Πάνω κάτω μια παρόμοια επιθυμία εξέφρασε πρόσφατα ο Στάθης προεξοφλώντας ότι το “φως καιει τον Φασισμό!“
    Όσοι σκέφτονται έτσι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί οι ίδιοι περί τίνος πρόκειται...
    Συνεχεια εδω: http://avantgarde2009.wordpress.com/2012/06/16/12/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ