ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ!

Αναδημοσίευση από το ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

Δε θα έγραφα ποτέ «μπράβο Αλέξη», γιατί δεν τον νιώθω και δικό μου άνθρωπο. Αλλά το «Μπράβο Τσίπρα», το λέω εντελώς σοβαρά όπως θα το έλεγα για κάποιον ποδοσφαιριστή που έβαλε ωραίο γκολ σ’ ένα αγώνα ποδοσφαίρου που τον παρακολουθώ επειδή δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο.

Έχω βαρεθεί τα «καλά παιδιά». Τα «υπάκουα παιδιά». Τα «ξενέρωτα παιδιά». Μακάρι χίλιες φορές να αποδειχθεί ότι ο Τσίπρας είναι το τσογλάνι που λένε ότι είναι. Έναν τσόγλανο χρειάζεται αυτή η χώρα.

Τον χρειαζόμαστε για να αναστατώνει τους μαλακοπίτουρες σαν τον Σκανδαλίδη, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά. Βγήκαν οι λουλούδες και οι τριπλοσάγονοι να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους για τους χαρακτηρισμούς Τσίπρα στον Ολάντ «και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι».

Ξέχασαν όλοι αυτοί οι άθλιοι γυμνοσάλιαγκες που σήμερα μιλούν για «αγενή, αφελή και επικίνδυνο Τσίπρα», ότι επέτρεψαν στον Όλι Ρεν και στον Στρος Καν να μπουν μέσα στο σαλόνι του δικού μας σπιτιού, τη Βουλή, και να μας μιλήσουν με τον πλέον ταπεινωτικό τρόπο.
Ξέχασαν ότι αυτές οι δουλάρες του πολιτικού υποκόσμου έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη να δίνει εντολές και να κουμαντάρει καταστάσεις. Ξέχασαν αυτές παρθενοπιπίνες ότι άφησαν τους κλητήρες της Τρόικας να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και να δίνουν διαταγές.

Τότε, ούτε ο Σκανδαλίδης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος ένιωθαν θιγμένοι. Θίχτηκαν επειδή ο Τσίπρας είπε ότι ΙΣΩΣ ο Ολάντ να γίνει Ολαντρέου κι επειδή αποκάλεσε μαντάμ τη Μέρκελ. Σιγά ρε σκλάβες της Αυλής! Η Μέρκελ, όσο και να τη γλείφετε για να σας στηρίξει με τρομοκρατικές δηλώσεις και απειλές εναντίον μας, όλοι ξέρουμε ότι είναι πιο απωθητική κι από βουβωνοκήλη.

Όσο για τον Ολάντ, είναι μια μετριότητα που υπό κανονικές συνθήκες και μπροστά στα μεγέθη πραγματικών ηγετών, μοιάζει με δημαρχούκο μικρής πόλης στη γαλλική επαρχία. Επειδή τους προσκυνάτε εσείς οι κομπλεξάρες, δε σημαίνει ότι θα τους προσκυνήσουμε όλοι.

Ναι, μου αρέσει που ο Τσίπρας ανάγκασε μέχρι και την ψηλολαίμα Λαγκάρντ να χάσει την ψυχραιμία της και να προχωρήσει σε κινδυνολογικές «προειδοποιήσεις» προς τους Έλληνες σχετικά με το τι πρέπει να ψηφίσουν.

Μ’ αρέσει που ο Τζήμερος φαίνεται σα λεκές από ξερατό πάνω σε κουστούμι Armani, μπροστά στον Τσίπρα. Μ’ αρέσει που ο Κουβέλης μοιάζει σαν ο προπάππους του που λέει ιστορίες για τους Βαλκανικούς πολέμους. Μ’ αρέσει που ο Βενιζέλος χάνει την ψυχραιμία του μόλις βλέπει τον Τσίπρα κι ο Σαμαράς επιτέλους ξεβρακώθηκε και ύψωσε όλο το φασιστικό του ανάστημα για να καταλάβουμε όλοι πόσο λίγος είναι σαν αρχηγός και πόσο πουλημένος σαν πολιτικός.

Μακάρι ο Τσίπρας να μη νιώσει πάλι ενοχές επειδή αρέσει στον κόσμο αυτό το γραψαρχίδικο στυλάκι του. Έτσι την πάτησε και την προηγούμενη φορά που συμμαζεύτηκε ως συνταξιούχος μικροαστός όταν τον «κατηγόρησαν» ότι συμφωνούσε με τις δυναμικές αντιδράσεις των αγανακτισμένων πολιτών.

Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τις εκλογές και μετά τις εκλογές, έτσι άνετος και ακομπλεξάριστος να παίζει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους. Να πηγαίνει στην Ευρώπη και να τον κάνουν ήρωα οι κακόμοιροι ηγετίσκοι αρνούμενοι να τον συναντήσουν. Διότι αν το έκαναν στο Σαμαρά και στο Βενιζέλο θα έδειχναν ότι τους φτύνουν, τους υποτιμούν. Όταν το κάνουν στον Τσίπρα, δείχνουν απλώς το φόβο τους.

Βαρέθηκα να δηλώνω ότι δεν ψηφίζω. Βαρέθηκα να εξηγώ τους λόγους. Δε γουστάρω να μου την πέφτουν οι στρατευμένοι και οι πωρωμένοι. Δε γουστάρω να απολογούμαι σε κανέναν για τους λόγους που «κράζω χωρίς να προτείνω». Τα έχουν προτείνει άλλοι τα όσα πιστεύω και το έχουν κάνει πολύ καλύτερα. Ούτε να χειραγωγήσω θέλω, έστω κι έναν άνθρωπο που με διαβάζει, ούτε να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Μακάρι να μπορούσα να πειστώ εγώ για πολλά πράγματα.

Κι ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, οι κομματικοί τους στρατοί, οι στόκοι κάθε πολιτικοϊδεολογικού χώρου, υπάρχει περίπτωση να με πείσουν για κάτι. Αν συνεχίσουν όλοι μαζί να την πέφτουν στον Τσίπρα, να δείχνουν τόσο έντονα την ενόχλησή τους για την ύπαρξή του, να επιμένουν στις προβοκάτσιες εναντίον του, μπορεί να με πείσουν να πάω να τον ψηφίσω.

Κι αν το κάνω εγώ, σημαίνει ότι θα έχουν πείσει και άλλους να το κάνουν. Όχι επειδή μας αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή μας αρέσουν τα τσογλάνια που ρίχνουν κλωτσιές στα σάπια. Δε θέλει και πολύ να γυρίσει το μυαλό του ανθρώπου, ειδικά όταν τον εκνευρίζουν εκείνοι που σιχαίνεται.

7 σχόλια :

  1. το δημοσίευμα της "γαλλικής" εφημερίδας "Liberation" λέει οτι το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη! το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της "Liberation" το έχει εξαγοράσει ο Εντουάρ ντε Ρόθτσιλντ,οποίος είναι εκ των ηγετικών μελών της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών του πλανήτη, φυσικά εβραϊκής καταγωγής.
    Μάλιστα όταν ο Ρόθτσιλντ αγόρασε την εφημερίδα τη στιγμή που αυτή απειλούνταν με πτώχευση, άλλαξε άμεσα τον διευθυντή της, Σερζ Ζιλί και αρκετό απο το προσωπικό για να ελέγξει απόλυτα την "γραμμή" της εφημερίδας. είναι εντελώς ύποπτο το γεγονός οτι οι μεγαλοτραπεζίτες προτείνουν μέσω των ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου λες, εσύ πως λέγεσαι και από πού κρατάς; Το οικογενειακό σου δέντρο το έχεις ελέγξει, πάππου προς πάππου μέχρι τον Αδάμ και την Εύα; Αν φτάνεις στον Αδαμ και την Εύα είσαι ένας εβραίος, πράκτορας της λέσχης Μπιντελγμπεργκ. Γιατί οι Έλληνες ως γνωστό έχουν καταγωγή από τον αρχάνθρωπο και τους Σαρακατσάνους. Όπως ο Τσίπρας, Σαρκακατσάνος 100%, το βλέπεις στον κρανιότυπό του!

      Πόσα παίρνεις τον μήνα ανώνυμε χωρίς κρανιότυπο, όνομα και DNA Έλληνος για να αφήνεις αυτά τα σχόλια, δήθεν ως Έλληνας; Τώρα γίνεται αποκωδικοποίηση DNA, έχεις κάνει στο δικό σου για να μας πείσεις ότι μιλάς ως εκπρόσωπος του Ελληνικού γένους; Τουλάχιστον κατάθεσε όνομα, κρανιότυπο, κάτι! Πώς να είμαστε σίγουροι ότι δεν σε λένε Καράκαιικστή, Καραπαναγιώτογλου, Καρατζαφέρ, Οσμάνογλου, Τούρκογλου, Ιωακείμογλου... Έχουμε γεμίσει τουρκοεβραίους, ο δουρείος ίππος είναι εντός των πυλών.

      Έλληνες! Μην ψαρώνετε αν δεν βλέπετε ανάλυση DNA, με ISO και γνήσιο της υπογραφής. Έχει γεμίσει ο κόσμος τουρκοεβραίος και εβραιομασόνους πράκτορες της λέσχης Μπιλντεσμπέργκ, ορκισμένους πάνω στα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών για την την εξόντωση του Τσίπρα και την καθυπόταξη όλων εμάς των Αρίων. Έτσι και ο παραπάνω εβραιομασόνος, τα λέει όλα αυτά για τον Τσίπρα γιατί για πρώτη φορά πάει να εκλεγεί ένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα που δεν είναι μασόνος, ούτε Εβραίος, ούτε έχει κάνει μούλικα με εβραίες, αλλά είναι ένας νέος, Έλλην καθαρός, Αθηναίος γέννημα - θρέμμα! Πήγαν να τον διπλαρώσουν και αυτόν στη λέσχη Μπιντελσμπεργκ, αλλά δεν τους κάθισε. Γιατί νομίζετε ότι δεν τον δέχτηκε ο Ολάντ, ενώ δέχτηκε τον αρχιμασόνο Βενιζέλο; Επειδή ο Τσίπρας είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος. ΕΛΛΗΝΑΣ. Είναι γραμμή της διεθνούς μασονίας, ξεκίνησε από τη Λέσχη Μπιλντεσμπέργκ που ως γνωστόν αποτελεί το μακρύ χέρι του Σιωνισμού. Θέλουν να συντρίψουν τον Τσίπρα γιατί αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο της μασονίας και των εβραίων: για πρώτη φορά θα εκλεγεί πραγματικά φιλοπαλαιστινιακός πρωθυπουργός στην Ελλάδα, και όχι ιμιτασιόν, όπως ο Αντρέας, και μάλιστα καθάρα έλληνας (και όχι παντρεμένος με Πωλωνό - εβραία όπως ο Αντρέας, για να μας αφήσει μετά τα μούλικά του να μας κυβερνάνε γενεές 14 πίσω), που υποσχέθηκε ότι θα συντρίψει τα στηρίγματα της λέσχης Μπιλτνεσμπέργκ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα συντρίψει το Ισραηλινό-Ευρωπαϊκό τόξο. Έχουν φριάξει οι Εβραίοι, έχει πέσει πάνω του το αμερικανό-εβραικό κατεστημένο και οι ντόπιοι λακέδες του Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαχελάς, κλπ, όλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι των μαζώξεων της λέσχης Μπίντελσμπέργκ, μαζί και ο παρατρεχάμενός τους πιο πάνω ανώνυμος σχολιαστης

      Μην ψαρώνετε λοιπόν με τον εβραίο που γράφει αυτές τις αηδίες πιο πάνω, ψηφίστε ελληνικά, ψηφίστε αντιεβραϊκά, ψηφίστε Τσίπρα!

      Αχιλλέας Κολοκοτρώνης
      -ΥΓ: ελπίζω ο διαχειριστής του μπλογκ να μην δηλώσει την υποταγή του στον αμερικανοεβραικό ιμπεριαλισμό και τη διεθνή μασονία, κόβοντας το σχόλιο και αποκρύπτοντας την αλήθεια ότι ο μόνος καθαρόαιμος Έλληνας πολιτικός ηγέτης ακούει στο όνομα Τσίπρας
      Η νίκη του Τσίπρα θα είναι η νίκη των Ελλήνων! θα είναι η συντριβή του κράτους του Ισραήλ και του δούρειου ίππου των Οσμάνογλων, Τούρκογλων, Ιωακείμηδων. Καραμανλήδων και ΚαράΧΧΧηδων που μας απειλεί ως έθνος.

      Διαγραφή
  2. Ξεχασε να πει πώς ολοι αυτοι οι Μαλακοπιτουρες ,φραγκοτζιτζιφιογκοι ,ντιγκινταγκες(λελέδες και Λουλουδες ) ,ου να χαθουνε ου Μπρρρρρ) εχουν και ΠΙΤΥΡΙΔΑ .. μαλιστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, βρωμάμε και τα πόδια τους, γιατί τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!

      Διαγραφή
  3. Θυμάμαι, ο μακαρίτης ο Α Παπανδρέου τά'κανε αυτά και νοιώθαμε εθνικά υπερήφανοι όπως έλεγε. Μετά πληρώσαμε το λογαριασμό. Στην ουσία ο Τσίπρας τους κρατάει ομήρους με το ευρώ. Είναι όλοι έξαλοι, αλλά τηρούν τα προσχήματα για να μην φανούν οτι είναι εκτος ελέγχου. Αν δεν ήταν το κόστος θα μας έδιωχναν αύριο. Ο Τσίπρας μ'αυτά που κάνει τους μειώνει το κόστος και τους βάζει ιδέες. Ο Ολάντ δεν του απάντησε, ούτε και η Μέρκελ. Δεν τον ξέχασαν, θα του απαντήσουν. Μόνο που κάτι τέτοιοι απαντάνε με πράξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχές ενός νέου πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών, της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης οφείλουν να είναι, η ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών στους θεσμούς και στη διοίκηση, η κατοχύρωση των κοινωνικών, των πολιτικών και των ατομικών δικαιωμάτων συμπεριλαμβανομένων της πραγματικής ισότητας των δύο φύλλων και ισότιμης μεταχείρισης των μεταναστών, ο δημοκρατικός προγραμματισμός και έλεγχος, η δημόσια λογοδοσία σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς, χωρίς εξαιρέσεις και «παραγραφές» που νομιμοποιούν τόσο τη διαφθορά όσο και την ανευθυνότητα.
    Οι Υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας υπακούουν στη λογική της καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων, με χουντικής έμπνευσης ειδικές μονάδες, στρατιωτική δομή και εκπαίδευση και καλλιέργεια αντιδημοκρατικού φρονήματος στο προσωπικό τους. Αντί για την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, εφαρμόζουν επιχειρήσεις-σκούπα εναντίον μεταναστών, αστέγων και τοξικοεξαρτημένων και παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών, παρακολουθώντας με κάμερες κάθε κίνησή τους. Να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμα σπουδών στις παραγωγικές σχολές των Υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης προς όφελος των θεωρητικών μαθημάτων, όπως Δίκαιο, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, με έμφαση στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η μετανάστευση, τα ναρκωτικά και ο κοινωνικός αποκλεισμός.
    Σε φυλακές και κρατητήρια, σε χώρους όπου ζουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, ιδιαίτερα οι άνθρωποι χωρίς χαρτιά, στους δρόμους όπου συχνάζουν άστεγοι ή εξαρτημένοι από τοξικές ουσίες είναι ανάγκη να αναπτυχθεί η κοινωνική φροντίδα και να επικρατήσει καθεστώς ίσων δικαιωμάτων.
    Αγωνιζόμαστε για την διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του, για την χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους και όσες επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, για την κατάργηση της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων. Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται. Επιδιώκουμε επίσης:

    Την αποσύνδεση της χορήγησης άδεις παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων. Την κατάργηση κάθε περιορισμού πρόσβασης στους θεσμούς δημόσιας Υγείας και Παιδείας.

    Σήμερα, έπειτα από ευρύτατο διεθνή διάλογο, είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να καταργηθεί η ποινική δίωξη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, με ασφαλιστικές δικλείδες για να καταπολεμηθεί το εμπόριο Η ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, χωρίς φόβο και ντροπή είναι ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να το εγγυάται η πολιτεία χωρίς διακρίσεις όσον αφορά τη συμβίωση και τη σύναψη πολιτικού γάμου ή Συμφώνου Συμβίωσης.

    Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται. Να καταργηθεί η επιτροπή ελέγχου συνείδησης και με δημιουργία επαρκών δυνατοτήτων για κοινωνική θητεία.

    Και όλα αυτά αγαπητοί μου από το επισημο site του κ Τσιπρα οι θέσεις του Συριζα (http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1853:%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF&Itemid=170 )
    Να τον βγάλετε για να ταΐσουμε όλους τους λαθρο εδώ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @strass

    Eδώ ταΐζουμε εσένα που δηλώνεις και φυλετιστής. Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Σε έναν κόσμο που θα είχαν την εξουσία (επίσημα) απόψεις σαν τη δικιά σου εμείς θα ήμασταν φυλακή. Στον τωρινό κόσμο και πολύ περισσότερο στον κόσμο που αρκετοί από εμάς εδώ οραματιζόμαστε, εσύ θα μπορείς να μιλάς ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ