ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στο 25% εκτοξεύεται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την κάλπη

Αναδημοσίευση από το mao.gr

Κατά 7,2% με ανοδικές τάσεις έχει ανέβει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires που επικαλείται εσωτερικές δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. 

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στο 25%, ενώ δεν μεταδίδει πληροφορίες για τα μετεκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις μιντιακών ομίλων το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανακοπεί αυτή τη στιγμή.


Οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις του in.gr σαφώς δεν είναι επιστημονικές αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο Α. Τσίπρας θα σημειώσει ποσοστό-ρεκόρ στο ερώτημα καταλληλότερος για πρωθυπουργός.  Με τη δυναμική που υπάρχει γίνεται σαφές ότι οι δυνάμεις του μαύρου μετώπου δεν προλαβαίνουν να μπαλώσουν τις τρύπες τους μέσα σε ένα μήνα και κάτι.  Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για αυτοδυναμία. Μόνη λύση για το σύστημα είναι ο σχηματισμός “υπηρεσιακής” κυβέρνησης με την ανοχή-στήριξη είτε βουλευτών του Καμμένου, είτε της ΔΗΜΑΡ (δεν πιστεύουμε ότι θα τολμήσουν να βάλουν τη Χρυσή Αυγή στο παιχνίδι) προκειμένου να μαγειρέψουν την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, να χρησιμοποιήσουν ότι εφεδρείες έχουν απομείνει και να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις των συνιστωσών του πολιτικού προσωπικού του μνημονίου.

5 σχόλια :

  1. και ο ΣΥΡΙΖΑ λύση του συστήματος είναι προκειμένου να επιβιώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δε φοβάται το σύστημα το ΣΥΡΙΖΑ και απόδειξη γι αυτό είναι ότι οι τραπεζικές μετοχές έπεσαν 20% Δευτέρα και Τρίτη μετάλλιο τις εκλογές

      Διαγραφή
    2. και ξαφνικα +20% με Συριζα στο ιδιο ποσοστο...εισαι αστειος τελικα

      Διαγραφή
  2. Αυτοδύναμος Συριζα; Μάλλον πρέπει ν'ανανεώσεις το διαβατήριό σου! Τα αγγλικά σου πώς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα δημοσκόπηση στον Alpha τον ανεβάζει στο 27,7 %. Με το μπόνους των 50 εδρών παίρνει 128 έδρες. Πάμε για αυτοδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ