ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κόμμα Πειρατών: Συνέντευξη στον 102 FM




4 σχόλια :

  1. Πέρα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανένας μαζί τους, τουλάχιστον ακούμε κάποιον κανονικό ανθρωπάκο που μιλάει φυσιολογικά, απλά και λογικά και κυρίως δεν γυαλίζει το μάτι του σαν ορισμένους "αριστερούς"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα μου ντέ που μόλις αρχίσεις τις δύσκολες ερωτήσεις συμπεριφέρονται ακριβώς με τα ίδια αντανακλαστικά με την αριστρερά. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις που φέρνουν στην Ελλάδα απο το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε εγω διαφωνω μαζι σου. για ποιο λόγο? μου ακούγεται πιο λογικό ενα νεο κόμμα να μην έχει άποψη για όλα παρα να μου πεί ψήφισε και θα στα λύσω τα προβλήματα. ψήφισε με και θα σε βγάλω απο το μνημόνιο. οι λογικοι άνθρωποι ξέρουμε ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν κι όσοι τις τάζουν είναι επαγγελματίες ψεύτες. κλείνωντας να πω προσωπικα επειδή βαρέθηκα να είμαι το πρόβατο που άλλος θα αποφασίσει πότε θα με στείλει για σφαγή θα τσεκάρω την σελίδα τους να δώ άν αυτα που λένε πρώτα αυτοι τα εφαρμόζουν.

      Διαγραφή
    2. Όντως. Γιατί οι απόψεις του "εξωρετικού" είναι ΠΟΛΥ μπροστά και στο ελλάντα των κομματόσκυλων και της σαπίλας, ότι τους ξεβολεύει (δηλαδή ο σωστός τρόπος λειτουργίας της δημοκρατίας), ΠΡΕΠΕΙ να είναι αντίθετο και συνεπώς να καταστρέφεται.

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ