ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Για μερικά φλέγοντα ζητήματα της σημερινής κρίσης του καπιταλισμού


Ο μεγάλος ιταλός φιλόσοφος GIORGIO AGAMBEN, η αμερικανίδα πολιτική φιλόσοφος WENDY BROWN, o αμερικανός ιστορικός MOISE POSTONE, ο τούρκος κοινωνιολόγος, δεύτερης γενιάς στη Γερμανία SERHAT KARAKAYALI και μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης μιλούν στη σειρά της ΕΤ3 «Τόποι Ζωής – Τόποι Ιδεών» του Γιώργου Κεραμιδιώτη που προβλήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Τυχαία πέσαμε πάνω της και την παρακολουθήσαμε μέχρι το τέλος με μεγάλο ενδιαφέρον. Ψάξαμε να την βρούμε στο διαδίκτυο, την εντοπίσαμε και σας προτείνουμε να την δείτε. Αξίζει τον κόπο!

3 σχόλια :

  1. Όταν ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς στη χώρα μας  δεν λέει τίποπα παραπάνω από αυτά που λέει ο ο Θεόδωρος Κατσανέβας: Η έξοδος από το ευρώ είναι η μόνη καθαρή και αποτελεσματική λύση, είναι φυσικό ότι που λέει ο Agamben και οι υπόλοιποι να αποτελούν πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη μπροστά σε αυτά που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλιο 5 και στο χέρι...2 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:54 π.μ.

    Έχω μπερδευτεί!

    Το σίγουρο είναι ότι ΕΞΩ από την ΕΕ και το ΕΥΡΩ δεν πρόκειται να μας βγάλει καμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κανένα ΚΚΕ, καμία ‘πρωτοβουλία ενάντια στην ΕΕ και το ΟΝΕ‘ κλπ, κλπ

    Θα βγούμε από δεξιά εθνοσωτήριο κυβέρνηση. Και εκεί που θεωρούσα ότι αυτό θα γινόταν με κανένα υπουργό οικονομικών σαν τον Χρ. Λαζαρίδη, τώρα προβληματίζομαι μήπως και γίνει από πασοκοκυβέρνηση με κανένα Θ. Κατσανέβα! Μην τον υποτιμάτε τον Θόδωρο,είναι μεγάλο λαγωνικό. Για να λέει ‘έξω από το ευρώ‘ έχει μυριστεί ότι η υπόθεση είχει ‘ψωμί‘!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάσια επιλογή, μπράβο!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ