ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η εμπροσθοφυλακή των ..ΜΑΤ!


5 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ........ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ........ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΕ ΣΑΣ......ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΑΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ(ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟΛΑΓΝΟΥΣ)ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κνίτη Ανώνυμε 3:52,

    Για άλλη μια φορά ξεφτελίσατε την έννοια Κομμουνιστής στα μάτια του λαού. Φυλάξατε το αστικό κοινοβούλιο αφού πρώτα αφήσατε τα συνεταιράκια σας του ΠΑΣΟΚ να μπούνε με το πάσο τους μέσα και να ψηφίσουνε. Δεν είμαι υπέρ της σύγκρουσης κάθε στιγμή, αλλά τώρα που ζούμε τη μεγαλύτερη αφαίμαξη μετά την Κατοχή εσείς καταγράφεστε στην ίδια πλευρά με τα ΜΑΤ και τους αστούς βουλευτές. Προσωπικά είμαι αρκετά μεγάλος, αν είσαι έφηβος συγχωρείσαι να παπαγαλίζεις τα ψέμματα του ψευτοριζοσπάστη αν όμως είσαι πάνω από είκοσι είτε είσαι ανόητος είτε προβοκάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΕΟΣ: Πώς προκύπτει ο τίτλος που βάλατε και τι σχέση έχει με το κείμενο; Οι Παρεμβάσεις ΔΕ έχουν πολιτικές διαφορές με το ΠΑΜΕ, δεν το θεωρούν ταξικό εχθρό. Μη μας χρεώνεται τις απόψεις σας.

    μέλος των Παρεμβάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ