ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

έτσι εξηγούνται όλα...

Του Γιώργου Πρασσά

Στα πλαίσια του αφιερώματος "για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα γνωστό στέλεχος ανανεωτικής κομμουνιστικής συνιστώσας του να παρασύρει απλούς πατριώτες πολίτες σε φραστικούς διαξιφισμούς με την τοπική εκσουσία στο 2.22 του παρακάτω video (και όχι μόνο):

Μετά τις μεγάλες αλήθειες από την ΟΑΚΚΕ, μεγάλες αλήθειες απ' τον εραστή της Ντενίση: έχουμε ξαναμιλήσει για τη μετάλλαξη του Απόστολου από λαϊκό sex symbol σε λαϊκό αγωνιστή δήμαρχο, με αφορμή τα διόδια, σήμερα :
Ο Δήμαρχος και όλοι οι επίσημοι κατέβηκαν από την εξέδρα για να ανέβουν οι ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο... "Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες", δήλωσε στο LamiaReport ο Απ. Γκλέτσος...

3 σχόλια :

  1. Δυστυχώς σήμερα το ΠΑΜΕ δεν ανέλαβε την περιφρούρηση των παρελάσεων και έγιναν έκτροπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό όμως δεν το εμπόδισε να μιλήσει και πάλι για "προβοκάτορες" και να στηρίξει μόνον τις συμβολικές ενέργειες που έγιναν από μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σημερινές εκδηλώσεις με αφορμή τις παρελάσεις είχαν δύο χαρακτηριστικά:

    1 Ήταν μια μορφή λαϊκής εξέγερσης. Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λαϊκό έρεισμα και το πολιτικό προσωπικό δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους.

    2. Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις μέσα στο οργισμένο πλήθος τους ακροδεξιούς και τους δεξιούς από τους αριστερούς και ακροαριστερούς. Κάποιοι που κατέβηκαν με κομματικά πανώ, απλώς ήταν ασήμαντες μειοψηφίες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σώμα που βγήκε σήμερα στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ