ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σχόλια για την επικαιρότητα...

Του Γιώργου Πρασσά

1. Η "προφητεία"
 
«Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά - σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι - τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης»
Χάρρυ Κλυνν (Από την παράστασή του «Αλλαγή και πάσης Ελλάδος», στην μπουάτ «Διαγώνιος» στην Πλάκα, το 1983!)


Το αφιερώνουμε στον Γιώργο Παπανδρέου και στους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που νομίζουν πως όλα οφείλονται στο έλλειμμα που δημιούργησε η κυβέρνηση Καραμανλή.  (από την "ΑΥΓΗ")


2.  Στάση πληρωμών : ένα άλλο βλέμμα: 



3. Η επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ
 


4. έρωτας κι επανάσταση




6. το ταξι-κό κίνημα αντεπιτίθεται : πάτραs today
 
Χάος το πρωί στο εθνικό οδικό δίκτυο και τα λιμάνια της περιοχής
ΠΑΤΡΑ: Αναβλήθηκε η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Ρίο - Χάος από τα χημικά και τις πέτρες Χάος το πρωί στο εθνικό οδικό δίκτυο και τα λιμάνια της περιοχής

1 σχόλιο :

  1. Εγώ πάλι αντιθέτως νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα καλύτερες προοπτικές αφού διάφοροι επαγγελματίες διαφωνούντες είναι αυτο-εκτός του σχήματος.
    Αφού κάνανε διάφορες βόλτες... δώθε, κείθε...

    Άλλαξε το σε ΕΟτΑΜ "Ένωση Οπαδών της Άποψης ΜΟΥ"
    Θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ