ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ένας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου!


Η προσπάθεια του εκλεκτού της Κουμουνδούρου να απευθυνθεί με «ανοικτή επιστολή» μέσω του τύπου προς το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” οδηγήθηκε σε πλήρη αποτυχία,  γιατί αυτό που κατάφεραν  οι εμπνευστές αυτής της κίνησης ήταν απλώς να γελοιοποιηθούν στα μάτια του κόσμου, που δεν χάφτει τα φτηνά τους κόλπα. Όμως δεν πτοήθηκαν.

Μετά την  αποδοχή  από μέλος του ΣΥΝ της ομόφωνης πρότασης να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας του "Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς", τα κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου - αφού δεν μπόρεσαν να επιβάλουν τις αποφάσεις της ηγεσίας τους ούτε στα ίδια τους τα μέλη -  καπηλεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ και εκδίδουν ανακοινώσεις με την υπογραφή  "ΣΥΡΙΖΑ", για να στηρίξουν τον εκλεκτό υποψήφιο της Κουμουνδούρου.

Το ζήτημα δεν είναι η εμφάνιση αυτών των ακραίων φαινομένων, που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με την ύπαρξη κάποιων θερμοκεφάλων που προσπάθησαν να αναβιώνουν τον παρελθόν τους από τον προηγούμενο αιώνα, αλλά η  κάλυψη και η καθοδήγησή τους από την Κουμουνδούρου. Αναμένουμε να δούμε μετά την νέα πολιτική γραμμή που έχει χαράξει , τι θα κάνει όλες αυτές τις σφραγίδες που έχει αρχίσει να μαζεύει...

2 σχόλια :

  1. Στο σάιτ αναφέρεται ότι ο κ. καθηγητής Νότης Μαριάς, πρώην αριστεριστής, μετά πασόκος και νυν μητροπουλικός έχει παίξει κάποιο ρόλο στην μη υποστήριξη της Σπανούδη προς χάριν του κατεβάσματος του Συνασπισμού αυτόνομα μαζί με μητροπουλικούς στην περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ...
    Ο σ. ΒΙΤΣΑΣ και η ΚΠΕ του ΣΥΝ στηρίζουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ -ΑΝΤΙΤΡΟΪΚΟ- ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
    http://dimosioshoros.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ