ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η 1η τηλεοπτική εμφάνιση της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"


(Μέρος 1ο)

(Μέρος 2ο)

Παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από την τοποθέτηση του Α. Αλαβάνου στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ του Νίκου Χατζηνικολάου στον ALTER ( Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:30.) με προσκεκλημένους τους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό (ΠΑΣΟΚ), κ. Βασίλη Κικίλια (ΝΔ), κ. Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ), κ. Άδωνι Γεωργιάδη (ΛΑΟΣ), κ. Αλέκο Αλαβάνο (Ελεύθερη Αττική), κ. Γρηγόρη Ψαριανό (Δημοκρατική Αριστερά), κ. Αλέξη Μητρόπουλο (Ανεξάρτητος), κ. Γιάννη Δημαρά (Ανεξάρτητος).

Όλη η συνέντευξη θα δημοσιεύθεί εδώ: 

16 σχόλια :

  1. Aυτη πρέπει να ειναι η κορυφαία ατάκα του χρόνου :D "χαιρομαι που το να εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημερα ειναι κάτι υποτιμιτικό" AXAXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σγουρός στο 3:13 :"Δεν είμαι κομματικό μέλος".
    Σγουρός στο 3:27 :"Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ".
    Αλέκο, πάρ' τους τα σώβρακα.Οι άνθρωποι δεν είναι ούτε σοβαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά αμα εχετε γραψει και ταλλα ανεβαστε τα μωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικό - άσχετο
    http://www.e-write.gr/posts/877

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε γίνεται να ανέβει όλη η εκπομπή ή ένα σημαντικό μέρος της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο φασιστοκαναλο του Evonymos υπαρχει ολη η κουβεντα. http://www.youtube.com/watch?v=Tbeq40xQ1HM&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παράδρομοι της Αριστεράς web TV21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 μ.μ.

    @enescu666
    Έχει μόνον 14'. Δεν είναι όλη η συζήτηση. Όλη - χωρίς περικοπές - θα δημοσιευτεί εδω: "Παράδρομοι της Αριστεράς web TV"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ. Αν ειδατε γραφει 4/7 αρα υπαρχουν 7 μερη. Πηγαινετε στο προφιλ του χρηστη evonymos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικός ο Αλαβάνος. Κι ας μην άγγιξε καθόλου το βασικότερο θέμα της εποχής, το παραεμπόριο. (...)
    Π.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παράδρομοι της Αριστεράς web TV21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:22 μ.μ.

    ΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντικειμενικά ο Α. Μητρόπουλος ήταν αρκετά καλός. Εμφανίστηκε ενωτικός ενώ αξιοποίησε και την τηλεοπτική του εμπειρία εκλαϊκεύοντας αρκετά από τα αρνητικά σημεία του μνημονίου. Το μόνο που του έλειπε ήταν ο Αυτιάς να τον σιγοντάρει με θεατρινίστικες εκφράσεις όπως "δεν το πιστεύω" ή "αυτό καθηγητά είναι είδηση".
    Στο σημείο που έχασε κάπως ήταν στο σημείο θα "πιέσουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ" και όταν μίλησε ο Αλαβάνος για τρεις υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Μ. χαμογέλασε και είπε κάτι σαν "πρώτος στο πολιτικό συμβούλιο" "

    Ο Αλαβάνος ήταν και αυτός γενικά καλός και πέρα από την ατάκα στο Σγουρό φλέρταρε περισσότερο από ποτέ με την έξοδο από το ευρώ.

    Ο Ψαριανός και ο Διάκος ήταν απογοητευτικοί. Εντάξει ο Διάκος δεν έχει εμπειρία. Ο Ψαριανός πέρα από το "μωρέ θα τον ανατρέψουμε μια μέρα τον καπιταλισμό αλλά όχι σε αυτές τις εκλογές" δεν έπειθε κανέναν όταν εξηγούσε γιατί οι εκλογές είναι αυτοδιοικητικές. Και αυτό το φίνις λάιν με την ατάκα για τα σχέδια του Στέφανου Μάνου που έμειναν στο συρτάρι τι το ήθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει και η Θήβα δυνάμεις που θα υποστηρίξουν την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ στο κοντινό Κριεκούκι και Βίλλια. Μας ενδιαφέρει άμεσα η επιτυχία της καιεμάς που δεχόμαστε τις συνέπειες του αδηφάγου κράτους τέρατος της Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επιτέλους ένας άνθρωπος, ο Αλαβάνος, είπε τα αυτονότητα.
    αυτός ο Σγουρός από την άρση βαρών και τις ντόπες κατάληξε υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με προσκεκλημένους τους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό (ΠΑΣΟΚ), κ. Βασίλη Κικίλια (ΝΔ), κ. Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ), κ. Άδωνι Γεωργιάδη (ΛΑΟΣ), κ. Αλέκο Αλαβάνο (Ελεύθερη Αττική), κ. Γρηγόρη Ψαριανό (Δημοκρατική Αριστερά), κ. Αλέξη Μητρόπουλο (Ανεξάρτητος), κ. Γιάννη Δημαρά (Ανεξάρτητος).

    ήταν και ο Διακος απο τους Οικολόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ