ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του Γ. ΠαπανδρέουΠάνω από 200 χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι, ντόπιοι και μετανάστες, συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Η σημερινή μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση ήταν ένα ισχυρό ΟΧΙ στα αντιλαϊκά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά από τις οδηγίες που έλαβε από το ΔΝΤ και την ΕΕ.

Ένα τραγικό περιστατικό, οι 3 νεκροί από αναθυμιάσεις στο υποκατάστημα της Marfin Bank, γίνεται ευκαιρία πολιτικής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να κτυπήσει το μαζικό κίνημα. Όμως η οργή και η απόγνωση της κοινωνίας θα στείλει σύντομα στον αγύριστο τους φοβισμένους πρωθυπουργεύοντες και τον κάθε βουλευτή που θα ψηφίσει αύριο βράδυ τον αργό θάνατο του ελληνικού λαού.

 

Όλοι την Πέμπτη 6 μ.μ. έξω από τη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ