ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ερωτική επιστολή της Δανάης Παναγιωτοπούλου στον Γ. Παπανδρέου

Τον Φλεβάρη η Δανάη Παναγιωτοπούλου έγραψε μια ανοιχτή επιστολή τον Διονύση Σαββόπουλο με αφορμή μια τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Αυτή την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: “Ανοιχτή επιστολή στο Διονύση Σαββόπουλο ή μάλλον σε αυτούς που κατά δήλωσή του, τον έχουν δωροδοκήσει, και εξακολουθούν (υποθέτω εγώ) να τον δωροδοκούν”.


Ο Σαββόπουλος τότε απάντησε μέσω του PRESS-GR, το οποίο είχε αναδημοσιεύσει την επιστολή, δηλώνοντας ότι “αναγούλιασε” από την “από την άγνωστη σε ‘μενα - κι ούτε θέλω να τη μάθω - Δανάη Παναγιωτοπούλου. Η απάντησή του είναι εδώ: “O ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRESS-GR...

Χθες, Κυριακή 22/05/11 στην μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης που οργάνωσε η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού» από τον προαύλιο χώρου του γηπέδου μπάσκετ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού απεύθυνε δημόσια μια ερωτική επιστολή(*) στο Γιώργο Παπανδρέου. Ακούστε την:


Αργότερα θα δημοσιεύσουμε αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης που έγινε χθες στο "Ελληνικό".

(*) Το τραγούδι του του Βασίλη Νικολαϊδη για μια Μαρία του Εμφυλίου, στο οποίο κάνει αναφορά η Δ. Παναγιωτοπούλου, μπορείτε να το ακούσετε εδώ: “Η ιστορία της Μαρίας

5 σχόλια :

  1. Στο γαλλικό κοινοβούλιο (του 1789) ακούστηκε το σύνθημα "Κάτω οι καράφλες" εννοώντας τα ευκόλως εννοούμενα.
    Ας διαγράψουμε, λοιπόν, Γιωργάκηδες, Αντώνηδες, Αλέκες, Γιώργηδες, Τσίπρες, Ντόρες και Φώτηδες.
    Αποδείχτηκαν σκέτες φόλες και συστημικοί.
    Αλλιώς πάμε για ακόμη "χειρότερες μέρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, τι είναι εκείνο που έκανε τον Τσίπρα να δεχτεί τη συνάντηση με τον Παπανδρέου, σε αντίθεση με πέρσι..Ο σύριζα συμφωνεί με τη συγκεκριμένη επιλογή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κακό συναπάντημα23 Μαΐου 2011 στις 4:10 μ.μ.

    @Ανώνυμο των 3:59

    Μάλλον δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος να απαντήσει στο ερώτημά σου για το τι κάνουν ο Τσίπρας και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ;

    Μήπως όμως μπορείς να απαντήσεις σε κάτι πιο απλό: Γιατί την εκδήλωση στο Ελληνικό δεν την στήριξε το ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

    Υ.Γ. Να είναι καλά τα παιδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου που πήραν ένα μεγάλο βάρος πάνω τους και από τις πρακτικές δουλειές τις εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί και από εδω να απαντηθεί το ερώτημά μου..Όσο για το δικό σου, τι να πω..ο καθένας το μαγαζάκι του, γι αυτό θα πάμε όλοι μαζί για φούντο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μαγαζί-γωνία είναι ένα. Αυτό που λέει για Σοσιαλισμό με Δημοκρατία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
    Τα άλλα είναι παραμάγαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ