ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Όνειρα θερινής νυκτός…





Το παραπάνω video, αφιερωμένο στην εφημερίδα “ΕΠΟΧΗ” η οποία μάλλον κοιμάται και δεν έχει πάρει χαμπάρι τις πρόσφατες εξαγγελίες για το νέο κόμμα που ήδη ξεκίνησε να συγκροτεί ο Αλέξης Τσίπρας. Φαντασιώνεται για τον υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ ότι όχι μόνον θα επιβιώσει, αλλά στο μέλλον θα διεκδικήσει ως «αριστερό κόμμα» ξανά την διακυβέρνηση της χώρας!...

Ενδεικτικά τα παρακάτω κείμενα:

Το πρώτο έχει ένα πιασάρικο υπότιτλο «Διακυβέρνηση (συστημική) ή εκπροσώπηση (ταξική);». Αν αντέξετε και το διαβάσετε, θα καταλάβετε πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι οι δήθεν αριστεροί της “ΕΠΟΧΗΣ”:

Το άλλο, δείχνει για μια ακόμα φορά πως όταν θέτεις λαθεμένα ερωτήματα, τότε σίγουρα οδηγείσαι σε λαθεμένες απαντήσεις.

Το ΜΕΡΑ25 ποτέ δεν διακήρυξε ότι είναι “αριστερό” κόμμα. Επίσης το νέο κόμμα του Α. Τσίπρα ήδη έχει γίνει “προοδευτικό” (Ποτάμι ή ΠΑΣΟΚ μικρή η διαφορά…)

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα έγινε από δήμαρχος ...κλητήρας. Το κόμμα του δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει αυτή την πορεία. Οι συριζέοι βαυκαλίζονται με το 32% που πήραν στις εκλογές ότι “κρατάνε τον Πάπα απ’ τα αρχ….”. Όμως σύντομα, απ’ την θέση του κλητήρα, θα καταλάβουν ότι “υπάρχουν κ’ αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια”!

Όλα τ’ άλλα για “Αριστερά” είναι απλά παραμύθια. Κανείς δεν τα πιστεύει, και πρώτα απ’ όλους ο ίδιος ο αρχηγός. Έβαλε γραβάτα και έγινε “προοδευτικός”...

Και ο μακαρίτης ο ΣΥΝ ήταν κι αυτός της “προόδου και της Αριστεράς”.

Όμως με αυτό το “στίγμα”, για χρόνια αγωνιζόταν στα όρια της κοινοβουλευτικής επιβίωσης. Μόνον όταν έβαλε την προβιά του ΣΥΡΙΖΑ, μπόρεσε ν’ αποκτήσει ευρύτερα κοινωνικά ερείσματα και ανήλθε στην κυβερνητική εξουσία...

Όμως όλα αυτά σήμερα είναι κούφιες λέξεις. Στο χώρο του κοινωνικού ανταγωνισμού δεν σημαίνουν σχεδόν τίποτα ή έχουν και αρνητικές φορτίσεις.

Συστήνουμε - σε όσους θεωρούν ακόμα ότι αναφέρονται στην Αριστερά - να διαβάσουν το κείμενο του Αλέξανδρου Μπίστη (ελπίζω να τον θυμούνται απ’ τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ) μπας και καταλάβουν τι τους συμβαίνει:

1 σχόλιο :

  1. Για να αφησω τους(ψευτο)αριστερους καθωσπρεπισμους γιατι αυτοι μας φαγανε,εφημεριδα εποχη δεν υφισταται εδω κ πολυ καιρο.Αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του εκδοτη πανου Λαμπρου.Ποιος μπορει να κατηγορησει καποιον που βιοποριζεται δεκαετιες τωρα εκδιδοντας μια περιθωριακη ζημιογονο εφημεριδα οτι δεν παιρνει χαμπαρι τι γινεται.Γατονι ειναι ο ανθρωπος για αυτο εφτασε απο το τιποτα οπου εφτασε.Οσο για τα αριστερα κλπ ξερει τι λεει.Ο ραγδαια πασοκοποιημενος συριζα θα τον εχει για τα κονε με τα κινηματα οποτε παλι ρολο(κ μεροκαματο) θα εχει.Ο ανθρωπος δεν ειναι τοσο ανοητος να πιστευει αυτα που πλασσαρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ