ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Οι "οργανικοί διανοούμενοι" του ελληνικού κράτους χαράσσουν τις νέες νικηφόρες εθνικές στρατηγικές!...



Ο Άγιος Παΐσιος, 
φαντάρος στον εμφύλιο στις διαβιβάσεις του εθνικού στρατού.

Ο Άγιος Παΐσιος, το 1945 που κατατάχτηκε στο στρατό υπηρέτησε σαν ασυρματιστής κατά τον ελληνικό εμφύλιο. Όσο καιρό δεν ήταν ασυρματιστής, ζητούσε να πολεμά στην πρώτη γραμμή, προκειμένου κάποιοι οικογενειάρχες, να μην βλαφτούν. Το μεγαλύτερο όμως διάστημα της θητείας του το υπηρέτησε με την ειδικότητα του ασυρματιστή. Γι’ αυτό και πολλές εκδόσεις αφιερωμένες στη ζωή του Γέροντα τον αναφέρουν ως «Ασυρματιστή του Θεού»

Ο Άγιος, ως δεινός γνώστης της γεωπολιτικής, είχε “πρόγραμμα”,  είχε και “σχέδιο”. Αν είστε από τους λιγοστούς κατοίκους αυτής της χώρας που δεν τα γνωρίζετε, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video για να πληροφορηθείτε πως το ελληνικό κράτος με την βοήθεια του θεού, εκμεταλλευόμενο τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις, θα ανακαταλάβει την Κωνσταντινούπολη χωρίς να πάρει μέρος σε πόλεμο και άλλα παρόμοια εθνικώς ωραία:


(video με πάνω από 2.000.000 προβολές)

Οι κατασκευαστές αυτού του video, φρόντισαν μάλιστα να εξειδικεύσουν την εθνική στρατηγική του Αγίου και να προτείνουν "σχέδιο διακυβέρνησης" χώρας επιχειρώντας να διεμβολίσουν πολιτικούς διαχωρισμούς και ιδεολογικές στάσεις απέναντι στα επίδικα της συγκυρίας των μνημονίων:



Τον Νοέμβρη του 2017 το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει την συμβολή του Αγίου στην χάραξη της εθνικής στρατηγικής της χώρας και με τις ευλογίες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τον ανακηρύσσειως προστάτη του Στρατιωτικού Σώματος των Διαβιβάσεων.

Όμως, υπάρχουν και κάποιοι λιγοστοί και περίεργοι τύποι, που βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ