ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Ηράκλειο



Αναδημοσίευση από το "neakriti.gr"

Δριμύς ο Γιάνης Βαρουφάκης από το Ηράκλειο 

Πλήθος Κρητικών στην εκδήλωση του ΜέΡΑ25

 Κατάμεστη ήταν η αίθουσα «Αριάδνη» του ξενοδοχείου «Αστόρια», στην οποία παρουσίασε το εκλογικό του πρόγραμμα το ΜέΡΑ25.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, παρουσίασε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με το οποίο το ΜέΡΑ25 θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν προκηρυχτούν.

Αναφορικά με την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχουμε “βγει” από τα μνημόνια», ενώ κάνει λόγο για καθεστώς… «δουλοπαροικίας» για τη χώρα.

Bέβαια, ο κ. Βαρουφάκης δε δίστασε να αναφερθεί και στην πρόσφατη παραίτηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, σχολιάζοντας ότι «Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να συμβιώνει στο ίδιο Υπουργείο με τον Πάνο Καμμένο.», ενώ αναφέρθηκε και στην «αδυναμία» του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να μείνει πιστός σε θέσεις που έχει συμφωνήσει με τα κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης.

Πάντως, ο ίδιος χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την ανακοίνωση του παραιτηθέντος Υπουργού Εξωτερικών, Κοτζιά αναφορικά με την αιγιαλίτιδα ζώνη, προσθέτοντας ότι «θα ήταν σημαντική εάν την έκανε ως εν ενεργεία Υπουργός», με τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη να μην τάσσεται υπέρ ή κατά.

1 σχόλιο :

  1. https://economico.gr/stenes-scheseis-tsipra-soros-ypainissetai-o-varoyfakis-toy-tilefonise-kai-toy-zitise-na-me-dioxei/
    Εγινε "ψεκασμενος" και ο βαρουφάκης; ή κατι άλλο συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ