ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Εκδήλωση της Γαλλικής προεκλογικής καμπάνιας στην ΑθήναΗ τοπική ομάδα στήριξης «Ανυπόταχτη Αθήνα» οργανώνει δημόσια εκδήλωση
την Κυριακή 9 Απρίλη από τις 11 και μισή και μετά στον χώρο «Κομμούνα», Ιουλιανού 67, στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση αυτή εγγράφεται στην καμπάνια στήριξης της προεδρικής υποψηφιότητας του Ζαν-Λικ Μελανσόν, διαδοσης και συζήτησης του προγράμματος «Το Μέλλον από Κοινού» που προτείνει ο υποψήφιος πρόεδρος.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τον Μανώλη Κοζαδίνο και την Ελένη Πάστρα, εκπρόσωπους του κινήματος «Ανυπόταχτη Γαλλία», και ειδικότερα οι άξονες της Επανάστασης των πολιτών, του κοινωνικού και οικολογικού προστατευτισμού και της πάλης για την παγκόσμια ειρήνη. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συμμετοχική συζήτηση του κοινού.

Η Ιωάννα Γαϊτάνη, πρώην μέλος του Ελληνικού Κοινοβούλιου, θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα κάνει σύντομη αναφορά στην σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι ανταλλαγές θα γίνουν στις δυο γλώσσες, Γαλλικά και Ελληνικά.

Θα ακολουθήσει μια φιλική στιγμή με μπουφέ και μουσική προσφορά «Ρεμπέτικου» από ελληνο-γαλλικό συγκρότημα.

Πληροφορίες : +30 6937 762 930, kosadinos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ