ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Έχετε συμπληρώσει τη συλλογή σας με παράσημα της ΕΣΣΔ ή τηλεκάρτες; Ώρα για ΠΑΣΟΚ
Μπορεί να κινούμαστε εδώ και δυο χρόνια παρά ως χώρα στον αστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που στην πορεία αποκλήθηκε από πολλούς (φθηνή) απομίμηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση οι ελπίδες μας για μια νέα δεκαετία του ’80 με αφετηρία την 25η Γενάρη του 2015 δεν ευοδώθηκαν. Και όλα αυτά με το true ΠΑΣΟΚ να έχει πάρει την κατιούσα και να χει φτάσει σε σημείο να συζητάει την επιβίωσή του πλάι στον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εταίρο της ΔΗΜΑΡ ή στα σακίδια του Σταύρου Θεοδωράκη. Και έχοντας βιώσει και την αποστασία του ΓΑΠ.

Πώς, λοιπόν, να μην αναπολεί κανείς τις εποχές που το ΠΑΣΟΚ έδινε στον κόσμο να φάει, γκρέμιζε την ανεργία, ανύψωνε τους μικρομεσαίους, έχτιζε υπερσύγχρονα γιοφύρια και εγκαινίαζε μετρό; Κι αν η περίοδος του εκσυγχρονισμού μπορεί να ξενίζει πλέον κάποιους, η χρυσή δεκαετία του ελληνικού υπαρκτού σοσιαλισμού δεν μπορεί να διαγραφεί από τη μνήμη κανενός.

Ακριβώς, λοιπόν, για να τη διατηρήσετε ζωντανή σε περιόδους που κάθε άλλο φως γύρω σβήνει, ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα memorabilia του ΠΑΣΟΚ που μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε στο e-bay. Με έμφαση σε διαχρονικής αξίας σταφ από τη δεκαετία της καρδιάς μας. Τι έχει, λοιπόν, η πραμάτεια μας:

η συνέχεια εδώ:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ