ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει για τις σχέσεις της με την ΛΑΕ, τον Βαρουφάκη και όχι μόνο...(VIDEO)

Τα κομμάτια που θα συνθέσουν το «παζλ των συνεργασιών»της Πλεύσης πρόβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην Εύα Αντωνοπούλου (ΣΚΑΙ). Επιγραμματικά:

Για Λαϊκή Ενότητα, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ :
"Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι διαφορετική. Τιμώ τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ένας άνθρωπος που έμεινε στέρεος στις θέσεις του."

Για Σακελλαρίδη-Κατριβάνου :
"Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Τον Γαβριήλ κανιβάλισε το ίδιο το σύστημα κι έχω πει την άποψή μου γι αυτό. Η κα Κατριβάνου αντιθέτως νομιμοποίησε αυτό το σύστημα ψηφίζοντας μάλιστα το προσφυγικό. Το υπόδειγμα ενός ανθρώπου που παραιτείται και δεν αντιστέκεται, δεν είναι υπόδειγμα για την κοινωνία."

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη :  
"Ο κος Βαρουφάκης έχει πάρει κάποιες πρωτοβουλίες σε επίπεδο ευρωπαικό. Βλέπω θετικά στοιχεία σε αυτή την πρωτοβουλία, υπάρχουν όμως και στοιχεία που προβληματίζουν. Για παράδειγμα το παράδειγμα της σχέσης μας με την Ευρωζωνη δε θα πρέπει να την βλεπουμε απομονωμένη από τη λειτουργία της η οποία σήμερα είναι αντιδημοκρατική. Είναι ένας άνθρωπος ικανότατος και οξυδερκέστατος."

Αναλυτικά, στο παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ