ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Την κρυφή τους σοβιετοφιλία αποκάλυψαν στο Ποτάμι με την αφίσα τους για το Athens Pride


Αναδημοσίευση από το  luben.tv

Άλλη μια original δημιουργία από το γραφιστικό team του Ποταμιού

Athens Pride παίζει σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα, με τα καλέσματα και τις στηρίξεις να είναι μπόλικες και ετερόκλητες, όπως κάθε χρόνο. Ανάμεσα στους πολιτικούς χώρους που καλούν στο φετινό Pride και το Ποτάμι, με τούτη δω την αφίσα:
Η οποία αφίσα θυμίζει μια άλλη αφίσα, όπως μαρτυρά η παρακάτω εικόνα που βρέθηκε στα social media:Είναι στο Ποτάμι κρυφοί λάτρεις της σοβιετικής αισθητικής και δεν μπορούν να το κρύψουν; Πού να παίζανε, δηλαδή, με τούτο δω:


Δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι, κατά καιρούς, το γραφιστικό team του Ποταμιού βαράει μπιέλες και δεν μπορεί να κατεβάσει ιδέες, με αποτέλεσμα να ανατρέχουν σε ήδη υπάρχοντα μοτίβα για “καινοτόμες” αφίσες.


Και καινοτόμα βίντεο:


Πάντως, αν το γύρισαν τα παιδιά στις σοβιετικές ιδέες, ας βγουν υπερήφανα να το δηλώσουν, δεν είναι ντροπή.

1 σχόλιο :

  1. Εδώ υπάρχουν σοβαρά θέματα.Δεν λέω για τα αντιλαικά μέτρα ,μνημόνια κλπ αλλά για το γεγονός οτι ΛΑΕ κ Ανταρσυα έχασαν τον μόνο σύμμαχο που είχαν
    https://www.youtube.com/watch?v=gwImrpyLj1Q
    Από τις 2 ώρες κ 25 λεπτά κ για ένα πεντάλεπτο έχουμε βαρυές κατηγορίες συνομοσιωλογικής φύσεως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ