ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Θέλω να δω τον Πάπα...


Διαβάζοντας στο kommon.gr το άρθρο «3η συνδιάσκεψη ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εκατοντάδες άνθρωποι αναζητούν», προσπαθησαμε να καταλάβουμε τι αναζητούν. Τελικά, αφού ξαναδιαβάσαμε το άρθρο καταλήξαμε στο παρακάτω συμπέρασμα:

2 σχόλια :

 1. Καλά, ναι, αναζητούν...
  Αχ και να το βρίσκαμε..., ποιοοοό;

  Τώρα τι κουβέντα να κάνουμε, όταν οι ίδιοι λένε ότι έχουν 3500 εγγεγραμμένα μέλη. Δεν το πιστεύουν ούτε οι πρωτοετείς στα ΕΑΑΚ.
  Υπερολή κατά 30% γεμάτα, σα δε ντρεπόμαστε.
  Αλλά τι σκάμε; Το σχήμα είναι υπό διάλυση, η οποία μπορεί να ψιλοαργήσει, αλλά θα είναι, δυσυχώς, πολύ βασανιστική.
  Και εις άλλα με υγεία. Και προπάντων καλή οικοδόμηση και καλά κρασά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα τον έχουν δει τον Πάπα!9 Μαρτίου 2016 - 11:58 π.μ.

  αρχή - αρχή:
  «Ένα σημαντικό τμήμα πρωτοπόρων εργαζόμενων και αριστερών της ελληνικής κοινωνίας αναζητά και δια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Αριστερά της εποχής», δηλαδή:

  1. Αν σημαντικό τμήμα πρωτοπόρων είναι στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εκτός παραμένει κάποιο ...ασήμαντο τμήμα.
  2. αυτή η “πρωτοπορία” αφορά «εργαζάμενους και αριστερούς». Αν δηλαδή για παράδειγμα κάποιος για είναι άνεργος δεν μπορεί να ανήκει στην πρωτοπορία.

  παρακάτω:
  «Οι πολιτικές του ΚΚΕ και της ΛΑΕ, με τις σημαντικές διαφορές τους, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις της εποχής μας, στο νέο, συλλογικό, μετωπικό σχέδιο επαναστατικής τακτικής και στρατηγικής». Αρα, τι μένει; Το ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ