ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η κυβέρνηση χάνει την μάχη της “αξιοπιστίας”...



Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την πορεία των διαπραγματεύσεων συναγωνίζονται την αξιοπιστία του Γιακουμάτου...

Όσο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις, η δημιουργική ασάφεια της πολιτικής της κυβέρνησης στο χώρο της επικοινωνίας καταγράφεται ως διγλωσσία, που υποσκάπτει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την αξιοπιστία της. Είναι ενδεικτική η μείωση της ακροαματικότητας των κυβερνητικών μέσων ενημέρωσης, αφού οι πολίτες στρέφονται σε άλλες πηγές ενημέρωσης για να πληροφορηθούν τι πραγματικά συμβαίνει. Η υποτίμηση της δυναμικής της κοινωνικής πόλωσης με την ταυτόχρονη προσπάθεια χειραγώγησης της με επικοινωνιακούς όρους καταγράφει πολιτικές πρακτικές αναντίστοιχες των περιστάσεων. Από ανικανότητα ή πρόθεση δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα μετράει...

3 σχόλια :

  1. Η κυβέρνηση αντί να δημιουργεί "σύγχυση" στον αντίπαλο, δημιουργεί σύγχυση στον λαό. Ο αντίπαλος γνωρίζει πολύ καλά ποιοί είναι στην κυβέρνηση και ποια είναι τα όρια τους. Ανοικτά βιβλία είναι.

    Ο μόνος που δημιουργούσε κάποιες "συγχύσεις" ήταν ο Βαρουφάκης, αλλά τον έβαλαν στην άκρη για να αναλάβουν άλλοι πιο προβλέψιμοι διαπραγματευτές.

    Η "σύγχυση" στο εσωτερικό της χώρας κόβει τα πόδια της κυβέρνησης και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακό συναπάντημα7 Μαΐου 2015 στις 2:01 μ.μ.

      Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο ΠΑΠΑΣ;

      Λαγοί με πετραχήλια αρκετοί. Με διαφορά μπροστά προς διαφορετικές κατεθύνσεις:

      Ο Μανιός και και ο Κούλογλου.

      Τα κομματόσκυλο προς το παρόν δεμένα. Συνδικαλίζονται στην "ενωτική κίνηση"

      Διαγραφή
  2. Τις δηλώσεις του Σημίτη της ακούσατε; Να τον πάρουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ