ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Σήμερα βλέπουπε ΕΡΤ 3! Ζωντανή αναμετάδοση3 σχόλια :

 1. Κρίμα!

  Ασχολούνται με τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες, τις πλατείες και άλλα παρόμοια και αποφεύγουν να αφιερώσουν έστω μια ώρα αφιερωμένη στο πραγματικό δίλημμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία και έχει βγάλει τον κόσμο στο δρόμο “ΔΡΑΧΜΗ ή ΕΥΡΩ”.

  Φιμώνουν τον Θ. Κατσανέβα και τους πολιτικούς του φίλους και τους εμποδίζουν να μας διαφωτίσουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κρίμα που δεν θα έχει τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης η ΕΡΤ 3.
  Επίσης κρίμα που δεν θα αναφέρεται και ο Μακεδονομάχος Ζορρό με τα κολλητάρια του μαχαιροβγάλτες τραμπούκους ναζί.
  Αυτό που δείχνει ο λαός με την συμπαράστασή του είναι πως θα πρέπει να είναι στο εξής μια δημόσια τηλεόραση.
  Στο χέρι των εργαζόμενων και του λαού γενικώτερα είνα όχι μόνο να κρατηθεί η ΕΡΤ ανοικτή,αλλά και στο μέλλον να είναι πραγματική δημόσια με κοινωνικό έλεγχο και στην υπηρεσία του λαού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το είδα και αυτό: Σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ, της Ανταρσύας και γαλανόλευκες και κοκκινόμαυρες δίπλα δίπλα συγχρονισμένες από το Άξιον Εστί!

  Η ΕΡΤ να γίνει αυτοδιαχειριζόμενος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας ανοικτός στην κοινωνία, αυτό πρέπει να αντιπροτείνει η Αριστερά από την άλλη βδομάδα. Αλλά τι λέω τώρα??? Εδώ η Αριστερά δεν τολμάει κάτι ανάλογο για τα δικά της μέσα...

  Ξυπνάτε βρε γιατί θα πάρει και θα μας σηκώσει!
  Γιάννης από Βανκουβερ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ