ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Γιάννης Στουρνάρας μέλος χαοτικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ!




Δημοσιεύμε την ανακοίνωση της ΝΔ για αυτό το video:

«Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά. Οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό! Γιατί:

Πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.
Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ' αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.

Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.

Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών.

Περιμένουμε άμεσα από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το βασικότερο: Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον “ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ”, τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;».

1 σχόλιο :

  1. Η ΝΔ ακολουθεί την πολύ πετυχημένη συνταγή της προεκλογικής περιόδου του Ιουνίου και κάνει έξυπνη ΑΝΤΙΠΟΛΙΙΤΕΥΣΗ στην (μελλοντική) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μπορεί να συσπειρώσει όλους τους "καταπιεσμένους" από την Αριστερά, τωρινούς, παλαιότερους και μελλοντικούς, ενώ επίσης έτσι συσπειρώνει άλλα αριστερά κόμματα ή τουλάχιστον τα εξουδετερώνει εφόσον δεν πρόκειται να υπερασπίσουν ποτέ την μελλοντική και υποθετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΖΑ (και γιατί να το κάνει κάποιος αυτό). Οπότε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι φόροι της, ο Σταλινισμός της, τα Γκουλάγκ, τα Σπίτια που θα μας πάρουν οι κομμουνιστές και τα Καλάσνικοφ των Αναρχικών Συριζαίων στήνονται και βάζουν τους κακόμοιρους Συριζαίους να απολογούνται για την Κυβέρνησή τους (που ΘΑ γίνει, το έχουν πιστέψει κιόλας οι μαλάκες) ενώ στο μεταξύ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση έχει βάλει φόρο μέχρι και στον αέρα που αναπνέουμε, όλοι οι χριστιανοί και μη πληρώνουμε φόρους για παπάδες, τραπεζίτες και κατασκευαστές δημοσίων έργων, πληρώνουμε τα φάρμακα παρότι πληρώναμε θέλοντας και μη εισφορές στα Ταμεία, πληρώνουμε στα νοσοκομεία και επιπλέον "Αποφασίζουν και Διατάσσουν" επιστρατεύσεις και απαγορεύσεις. Και η συζήτηση για τις Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα Μέτρα της Αριστερής Κυβέρνησης μας συνεπαίρνει όλους και ξεχνάμε να κάνουμε ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στην ΥΠΑΡΚΤΗ κυβέρνηση. Η γραμμή ΝΔ-ΧΑ που "καταπιέζεται" από τις επιλογές της Αριστεράς και ζητά από τον Τσίπρα εξηγήσεις και παραιτήσεις μπορεί να διαστρεβλώσει αρκετά την κατάσταση, όπως και τον Ιούνιο, εάν Συριζαίοι και μη συνεχίσουν να απολογούνται και να δικαιολογούνται αντί να έχουν την πρωτοβουλία της επίθεσης και της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ