ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ομολογεί ο Ν. Μπογιόπουλος την σχέση του με την "Νέα Σπορά"...



Στο ΚΚΕ η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να γίνει μόνο με κουκούλες.  Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εκφραστεί κάποια διαφορετική άποψη. Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι προφανές ότι ο Ν. Μπογιόπουλος δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί άμεσα και δημόσια συντρόφους του οι οποίοι ασκούν κριτική στην πολιτική του κόμματος. Και δεν μιλάμε για τίποτα σπουδαία πράγματα. Πρόκειται για ήπια και εντός της λογικής του ΚΚΕ, αφού για όλο αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται ενταγμένος εκεί δεν υπάρχει τίποτα άλλο αριστερό  έξω από την κομματική γυάλα.

Σε σημερινό δημοσίευμά του στον "ρ" ισχυρίζεται ότι "διακινήθηκε προβοκάτσια εναντίον των μελών και στελεχών του Κόμματος" από το blog μας αναφερόμενος σε κείμενο μας στο οποίο είχαμε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα από κείμενο που υπογράφεται από "μέλη και στελέχη του ΚΚΕ" και είχαμε σχολιάσει το θέμα (Στο internet οργανώνεται η εσωτερική αντιπολίτευση του ΚΚΕ...).  Ο κύριος Μπογιόπουλος προσπαθεί να υπερασπιστεί  τους συντάκτες αυτού του κειμένου σύμφωνα με τα ιερατικά καθιερωμένα, αφού θεωρεί  ιεροσυλία και πράξη βεβήλωσης την διακίνηση αυτού του κειμένου από άπιστους, και την χαρακτηρίζει προβοκάτσια εναντίον αυτών  των "μελών και στελεχών του Κόμματος", διαχωριζόμενος από τον Περισσό που τους χαρακτηρίζει ως προβοκάτορες οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ιντερνετική ανωνυμία και υπογράφουν κείμενα ως "μέλη και στελέχη του ΚΚΕ"

Με αυτό τον τρόπο  έρχεται να ενισχύει αυτό που είχαμε γράψει:  Άτυπες διαδόσεις από κύκλους του ΚΚΕ υποστηρίζουν ότι πίσω από την κίνηση βρίσκεται ο Ν. Μπογιόπουλος. Μια απορία μας έχει μείνει όμως αναπάντητη. Είχε υπογράψει ή δεν είχε υπογράψει το  άλλο ανώνυμο κείμενο  (Για μερικούς «άσπονδους» φίλους του ΚΚΕ που βρίσκονται στην απέναντι όχθη) που υπογράφεται  από την "Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη»"; 

Παραθέτουμε το υπερασπιστικό  κείμενο των μελών και στελεχών του Κόμματος που κινδυνεύουν από την δική μας προβοκάτσια,  όπως το έγραψε ο Ν. Μπογιόπουλος στον 'ρ'  για να αντιληφθείτε μέχρι που φτάνει αυτή η υπεράσπιση και πόσο δυνατή είναι η πολιτική επιχειρηματολογία που την συνοδεύει...

Προβοκάτορες
 Τα προβοκατόρικα κατά του ΚΚΕ, εναντίον των μελών και στελεχών του Κόμματος, είναι πολύ της μόδας τελευταία.
 Μια τέτοια προβοκάτσια διακινήθηκε χτες από το σάιτ, με τίτλο «Ενωση Οπαδών για τη Συσπείρωση της ριζοσπαστικής αριστεράς».
Σε ό,τι μας αφορά, έχουμε να επισημαίνουμε στους προβοκάτορες:
Η μόδα - μαζί και αυτή της προβοκάτσιας - έρχεται και παρέρχεται. Κι όταν περάσει ο καιρός της, πράγμα που συνήθως δεν αργεί, οι προβοκάτορες (όσο μοδάτοι κι αν είναι) την ακριβώς επόμενη στιγμή βρίσκονται σε δημόσια θέα ενδεδυμένοι με το πραγματικό και μόνιμο ένδυμά τους:
Εκείνο της πολιτικής προστυχιάς και της γελοιότητας.




52 σχόλια :

  1. Φίλοι τής ΕΟΣ,


    Έχετε μία (ισχυρή) τάση προς την παρανάγνωση. Ο Μπογιόπουλος δεν χαρακτηρίζει προβοκατόρικη τη διακίνηση από τη μεριά σας του άρθρου τής Νέας Σποράς. Χαρακτηρίζει προβοκάτσια το ίδιο το άρθρο. Κι από μια ματιά που ρίξαμε στους μπούκηδες, η πιθανότητα να είναι ο Μπογιόπουλος πίσω από τη Νέα Σπορά πληρώνει 999.999 (για κάθε σεντ)!


    Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Το ότι ο Μπογιόπουλος είναι πίσω από την Νέα Σπορά δεν το λέμε εμείς, αλλά το διαδίδουν κύκλοι του ΚΚΕ. Και ως τέτοια πληροφορία, με όση αξιοπιστία μπορεί να έχει την δημοσιεύουμε.

      2. Μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις! Το ίδιο το άρθρο ως προς τι είναι προβοκατόρικο κατά τον κ. Μπογιόπουλο, πέρα από το γεγονός ότι διακινεί το κείμενο το "μελών και στελεχών του ΚΚΕ", αφού δεν λέει καμία κατηγορία για το blog της Νεας Σποράς αλλά μόνον για το δικό μας; Μήπως είναι προβοκατόρικο επειδή λέμε ότι κύκλοι του ΚΚΕ διαδίδουν ότι πίσω από την Νέα Σπορά είναι ο Ν. Μπογιόπουλος; Τότε θα αναφερόταν ότι πρόκειται για προβοκάτσια για το πρόσωπό του και όχι για "μέλη και στελέχη του ΚΚΕ"...

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά, να συνεννοηθούμε! Γράφουμε:

    Ο Μπογιόπουλος δεν χαρακτηρίζει προβοκατόρικη τη διακίνηση από τη μεριά σας του άρθρου τής Νέας Σποράς. Χαρακτηρίζει προβοκάτσια το ίδιο το άρθρο.

    Δεν κάνει νιάου-νιαόυ στα κεραμίδια πως εννοούμε ότι ο Μπογιόπουλος θεωρεί προβοκάτσια το ίδιο το άρθρο τής Νέας Σποράς;

    Παίζει βέβαια το ενδεχόμενο να εννοεί αυτό που λέτε. Δηλαδή να χαρακτηρίζει προβοκάτσια τη φήμη ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από τη Νέα Σπορά. Όμως, και σε αυτή την περίπτωση, πώς ομολογεί ότι είναι ένας από τους "συνωμότες"; Με το να χαρακτηρίζει προβοκάτσια τη φήμη που τον σyνδέει με τη Νέα Σπορά;;;

    Elementary, our dear comrades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι όμως δεν κάνει νιάου - νιάου!

    Αν ισχύει αυτό που γράφετε, δηλαδή Δεν κάνει νιάου-νιαόυ στα κεραμίδια πως εννοούμε ότι ο Μπογιόπουλος θεωρεί προβοκάτσια το ίδιο το άρθρο τής Νέας Σποράς;, τότε υπάρχει το εύλογο ερώτημα γιατί ο Μπογιόπουλος αποδίδει στο δικό μας blog τον χαρακτηρισμό "προβοκάτορες" ενώ για την "Νέα Σπορά" και το άρθρο των "μελών και στελεχών του ΚΚΕ" δεν κάνει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ;

    Η μόνη αναφορά που κάνει είναι στην υπογραφή του κειμένου, την οποία μάλιστα υπερασπίζεται με πάθος αλλά χωρίς κανένα επιχείρημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μπογιόπουλος είναι χέστης και ότι του πει ο Περισσός θα το κάνει! Λοιπόν αν έχει κότσια ας απαντήσει:

    - Ποια η γνώμη του για το κείμενο που δημοσιεύεται στην "Νεα Σπορά"; Μπορούν τα μέλη του κόμματος να έχουν αυτές τις απόψεις ή όποιος λέει αυτά τα πράγματα είναι προβοκάτορας και εχθρός του κόμματος;

    - Σε αυτό το τόσο απλό ερώτημα αυτός ο μεγάλος κομμουνιστής Μπογιόπουλος δεν τολμάει να πει λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Πως ξέρετε ότι αυτά που γράφει η "Νέα σπορά" είναι από ανθρώπους που είναι πράγματι μέλη του ΚΚΕ; Επειδή το το λένε οι ίδιοι κρυβώμενοι πίσω από την ανωνυμία; Εμένα πάντως, που δεν είμαι το ΚΚΕ. σας προβοκάτορες ή ασφαλίτες μου φαίνονται γατί οι πραγματικοί κομμουνιστές λένε την άποψη τους ξεκάθαρα και δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.
      - Ο Ν.Μ. απάντησε στους πολιτικά πρόστυχους και γελοίους που έγραψαν ότι αυτός "κρύβεται" πίσω από την "Νέα σπορά", δηλαδή σε εσάς, αφού αυτό το γράψατε εσείς. Οι βρωμιές ότι τέτοια πληροφόρηση έχετε από "κύκλους του ΚΚΕ" είναι γκαιμπελικής κατεύθυνσης και αντίστοιχες του ήθους της "ανανεωτικής αριστεράς".

      Διαγραφή
  5. Εμένα ΔΕΝ με ενδισφέρει αν το άρθρο το έγραψε ο Μπογιόπουλος ή ο... Σκυλοβαφόπουλος ή ο Χατζηχρωματόπουλος. (τον Μπογιόπουλο πάντως τον συμπαθώ και τόχω αποδείξει σε άρθρο).

    Με ενδιαφέρει να σταματήσει να επιτίθεται το ΚΚΕ σε blogs, κατηγορώντας τα για διάφορα πράματα, ή να απαιτεί να δηλώνουν τα στοιχεία τους στο twitter οι χρήστες του, μόνο και μόνο επειδή κάποιος χάκερ μπήκε στο λογαριασμό τους κι έκανε διάφορες μαλακιούλες (συνηθισμένες στο διαδίκτυο).

    Να κατανοήσει το ΚΚΕ ότι η επίθεση στα blogs δεν θα του βγει σε καλό, δηλαδή εντός μπλογκόσφαιρας αυτή η διαμάχη ΔΕΝ θα του βγεί σε καλό.

    Ντάξει, να το δεχτώ αυτό που λέει (πολύ λογικά) ο λεφτ-τζι-700, ότι ο χαρακτηρισμός "προβοκάτορες" αναφερόταν στη "Νέα Σπορά" και όχι στην ΕΟΣ.

    Πάααμε παρακάτω.
    Προκύπτουν μερικά ερωτήματα τότε,

    [1] Δηλαδή κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στο ΚΚΕ, αυτοπροσδιοριζόμενος σαν κομμουνιστής θα χαρακτηρίζεται "προβοκάτορας"? ΟΥΣΤ από δω χάμου.

    [2] Δηλαδή ο Αλέκος Χαλβατζής ήταν προβοκάτορας? Αη σιχτίρ και ΟΥΣΤ σύντροφοι.

    [3] Δηλαδή κάθε φορά που κάποιος μπλογκερ αναπαράγει κάποιο άρθρο που ασκεί κριτική στο ΚΚΕ θα χαρακτηρίζεται συνεργός προβοκατόρων (αν όχι προβοκάτορας? ΟΥΣΤ και πάλι.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ σύντροφοι του ΚΚΕ.

    Τελεία και παύλα. Και κατά τα άλλα κάθε κριτική δεκτή. ΧΩΡΙΣ προβοκατορολογίες, να απαντάτε ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Διότι ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ κι αν σας προβοκάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εριξα μια δεύτερη ματιά στο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ προβοκατορολογικό κείμενο του Ριζοσπάστη και επιβεβαιώνω ότι δυστυχώς ο εύπιστος (κόλακας του Lenin Reloaded) leftg700 λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ (και σόρυ).
    Διότι...
    Το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ άρθρο, δεν κάνει κανένα κόπο να διαχωρίσει την πηγή από την αναπαραγωγή (του άρθρου της "Νέας Σποράς") και κατονομάζει ΕΥΘΕΩΣ το παρόν μπλογκ, (όχι τη "Νέα Σπορά") σαν "προβοκάτορες". Αρα, λέφτη, λες μαλακίες.

    ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ και ΟΥΣΤ λοιπόν. Κάτω τα χέρια από την ΕΟΣ, με όλα της τα (ανθρώπινα) ελαττώματα ανήκει στην αριστερά και ΟΧΙ στους εχθρούς της αριστεράς. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που μπορεί να της χρεωθεί είναι η βρωμερή ιδιότητα του "προβοκάτορα".

    Δηλαδή αν αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε ότι το ίδιο το ΚΚΕ... προβοκάρει για να δημιουργήσει στόχους και "τεχνητούς εχθρούς" θα σας άρεσε, σύντροφοι του ΚΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια και παιδί πρώτης δημοτικού καταλαβαίνει το κείμενο του "Ρ" . Μήπως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ?

    Giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χατζατζάρηδες της GPU26 Ιουνίου 2012 στις 2:13 π.μ.

    Σχετικά με το κατάπτυστο ιταμό υποκείμενο cos
    (προφανώς και δεν απευθύνομαι στον ίδιο, γιατί δεν μπορεί ούτε πρέπει να γίνεται διάλογος με wannabe γκεπεού κομπλεξίες του διαδικτύου):

    μπουρου μπουρου και μπουρου μπουρου, "βρωμιές ..γκαιμπελικής κατεύθυνσης και αντίστοιχες του ήθους της "ανανεωτικής αρισετράς""

    Η ανανεωτικη αριστερά έχει αμαρτίες πάμπολλες και βαρειές, κληρονομημένες από το ζαχαριαδικό παρελθόν της. Να τα καταγγέλει αυτά όμως και να μιλάει σχετικά γιά ήθος οπαδός του σημερινού "κ"κε είναι η ύψιστη αλητεία.
    Ακόμα το κώμα να μας εξηγήσει τι πραγματικά έφταιξε γιά τον Πλουμπίδη και τους εκατοντάδες άλλους συκοφαντημένους από το "κ"κε. Ακόμα το κώμα συκοφαντεί γιά προβοκάτορα όποιον κάνει κριτική. Ακόμα τέτοιοι μπάτσοι όπως ο cos να πάρουν χαμπάρι γιά τους πολλές χιλιάδες διαγραμμένους με συκοφαντικες κατηγορίες από το 74 μέχρι σήμερα.
    Και μετά βγαίνουν τέτοια θρασίμια να μιλήσουν γιά ήθος. Όταν μάλιστα εν προκειμένω ο συγκεκριμμένος μπάτσος του Περισσού γράφει ανώνυμα γιά να κατηγορήσει ανώνυμους γιά προβοκάτορες και να ζητήσει ήθος.

    Το ήθος το διδάσκει ο Ριζοσπάστης όταν υποστηρίζει πρόστυχα τον Κορκονέα. Στις τρούπες σας νεκροθάφτες και δυσφήμηση του κομμουνισμού, τελειώνουν τα ζημιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @χατζατζάρηδες της GPU.
      Αιρετικός detected!
      Το δίδυμο του αντι-ΚΚΕ παροξυσμού ξαναχτυπά.
      "κάποιος χάκερ μπήκε στο λογαριασμό " του αγράμματου omadeon που ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ότι δεν καταλαβαίνει την ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ από τον έλεγχο υπαρκτού λογαριασμού.
      Καλώς ορίσατε στο κάδρο. Πάρτε σειρά.

      Για σένα υπογράφω ως
      Omadeongr

      Φίλτατε ΕΟΣ θα ήθελα να σε ρωτήσω το ακόλουθο:
      Άτυπες διαδόσεις από κύκλους του Σύριζα λένε ότι τους πλησίασες και τους υποσχέθηκες ότι θα συνεχίσεις τον επικοινωνιακό πόλεμο κατά του ΚΚΕ. Επιμένουν ότι περιέφερες και μία λίστα με ονόματα στελεχών του ΚΚΕ που έλεγες ότι θα τα ενοχοποιήσεις στα μάτια των οπαδών και φίλων του Κόμματος ως αντι-ηγετική ομάδα.
      Πες μου αν όντως είχες το όνομα του Μπογιόπουλου σε αυτήν την λίστα γιατί άτυπες διαδόσεις από κύκλους του «Βαθύ Κόκκινο» επιμένουν ότι τον Νίκο τον «δανείστηκες» από αυτούς γιατί είδες πόσες βδομάδες έγινε «Δημοφιλής Ανάρτηση» η δική τους «είδηση». Οι τελευταίοι μάλιστα, προς επίρρωση, θυμίζουν ότι εκείνοι είχαν γράψει για «άτομα ΚΟΝΤΑ στον Μπογιόπουλο», ενώ εσύ υπερβάλλεις και του χρεώνεις όλη την κίνηση.
      Τέλος, θα ήθελα να σου γνωρίσω, ότι η όποια σου απάντηση, θα βρει την δέουσα προσοχή μου, ώστε να καταστεί δυνατή η μετουσίωση της πολιτικής προστυχιάς σε καθαρή επιβεβαίωση των όσων λέω.

      Ο άτυπος διαδοσάκιας κύκλων

      Για όσους με ξέρουν
      ΕΣπτφ Πάνο

      Διαγραφή
    2. 1. Η δική μας θέση (που προκύπτει από στοιχειά και εκτιμήσεις) είναι ότι ο Ν. Μπογιόπουλος δεν έχει σχέση με την "ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ". Ο Μπογιόπουλος δεν μπορεί να λειτουργήσει ως φραξιονιστής, γιατί του αρέσει να το παίζει "παράγοντας", να βγάζει τα βιβλία του στον Λιβάνη, να του δημοσιεύει άρθρα του η iskra και να παραμυθιάζει διάφορους πρώην κουκουέδες ότι υπάρχουν και αξιόλογοι παράγοντες το ΚΚΕ με τους "πάλι με χρόνια και καιρούς", θα συμπορευτούν μαζί...

      2. Κύκλοι του ΚΚΕ διαδίδουν ότι ο Μπογιόπουλος είναι πίσω από την "Νεα Σπορά". Αυτό το γνωρίζουμε από τα ίδια μας τα αυτιά. Και απ' ότι φαίνεται αυτές οι διαδόσεις έχουν διπλό στόχο, και τον Μπογιόπουλο και την ομάδα της ΝΕΑΣ ΣΠΟΡΑΣ.

      3. Όλα αυτά όμως είναι δείγματα αλλά και αποτελέσματα από τις άρρωστες καταστάσεις εντός του ΚΚΕ στο πως διεξάγεται ο διαλόγος και πως μπορούν να εκφραστούν διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του. Το γεγονός και μόνον ότι απόψεις όπως αυτές που εκφράζονται στην "ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ" δεν θεωρούνται ότι είναι εντός των πλαισίων της πολιτικής του ΚΚΕ και αναγκάζονται να δημοσιοποιούνται με αυτούς τους τρόπους είναι ενδεικτικό αυτής της τραγικής και ταυτόχρονα γελοίας κατάστασης της εσωκομματικής ζωής του ΚΚΕ.

      4. Ο Μπογιόπουλος δεν θέλει να καταγγείλει την ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ όπως του υποδεικνύει ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ, αλλά και δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση μαζί του. Γιαυτό καταγγέλλει το δικό μας blog ως "προβοκάτορες" και νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή απέναντι στον ΠΕΡΙΣΣΟ...

      5. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε αν το κείμενο της ΝΕΑΣ ΣΠΟΡΑΣ είχε δημοσιευτεί στον "ριζοσπάστη", ως μια άλλη άποψη εντός του ΚΚΕ. Όμως υπήρχε ο κίνδυνος
      τα μισά τουλάχιστον μέλη του ΚΚΕ όταν έβλεπαν αυτό το κείμενο στην κομματική εφημερίδα να κατηγορούσαν την "συντακτική επιτροπή του ριζοσπάστη" ότι είναι προβοκάτορες!...

      Διαγραφή
  9. http://vradynoos.wordpress.com/2012/06/27/%CE%BF%CE%B9-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!
    Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.
    Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!
    Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:
    Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!
    Μήπως, τώρα, «κύριοι» της «Ενωσης Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ», συνεννοηθήκαμε;

    Γράφει:
    ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 27-6-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τους προβοκάτορες εκτός του κόμματος εύκολα ξεμπερδεύει το ΚΚΕ, με τους "προβοκάτορες εντός του κόμματος" για να δούμε πως θα ξεμπερδέψουν!

      Διαγραφή
    2. Κατανοούμε την αγανάκτηση του κ. Μπογιόπουλου απέναντι στα ανώνυμα ανώνυμα «κουκουλοειδή» τα οποία καταγγέλλει με τόσο πάθος.

      Του υπενθυμίζουμε απλώς ότι είναι σύντροφοί του στο ΚΚΕ, αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχει σχέσεις με την "ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ". Οι πηγές μας είναι έγκυρες και αξιόπιστες και προφανώς δεν πρόκειται να τις αποκαλύψουμε. Αν έχουν δίκαιο ή άδικο: "κοντός ψαλμός αλληλούια"...

      Ως δημοσιογράφος θα γνωρίζει για το δημοσιογραφικό "απόρρητο" και θα πρέπει να το υπερασπίζεται. Αν λοιπόν δεν το γνωρίζει, ας ρωτήσει την συνάδελφό του κ. Κανέλλη, η ο οποία αρκετές φορές έχει δημοσιοποιήσει πληροφορίες όχι βέβαια για κομματικά ζητήματα αλλά για κρίσιμα θέματα εθνικά και στρατιωτικά, πληροφορίες που προφανώς είχε δεν τις πήρε από τον "σύντροφο" της διπλανής πόρτας...

      Υ.Γ. Είναι γνωστό στο κίνημα αλλά και την ελληνική κοινωνία ποιούς αποκαλεί προβοκάτορες το ΚΚΕ. Ες εκ τούτου, είναι τιμή μας ότι μας αποκαλεί "προβοκάτορες" ο ριζοσπάστης...

      Διαγραφή
  11. Ας αφήσουμε τον Μπογιόπουλο και το ΚΚΕ και ας μιλήσουμε για την ριζοσπαστική αριστερά και την σχέση της με το μααστριχτ και την λευκή βίβλο που θα σας κυνηγάει και θα σας στοιχειώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν.
    Γιατί η ανανεωτική αριστερά ήταν , είναι και θα είναι ΟΦΑ. Λόγια λόγια λόγια ωραία, αλλά πράξεις κακιές.
    Αν φοβάστε το μααστριχτ ας μιλήσουμε για τους συνδικαλιστές του σύριζα και τι υπογράφουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέκδοτο με τον Μπόμπο και την έκθεση για το σκουλίκι που έγραφε το γνωρίζεις;

      Διαγραφή
    2. Ο Μπόμπος φοβόταν να μιλήσει για το Μάαστριχτ και για το τι υπογράφουν οι συνδικαλιστές του Σύριζα για τους μισθούς π.χ.;

      Διαγραφή
    3. απο τα καλυτερα που εχω διαβασει ηταν αυτο με τον μπομπο και το σκουλικι δεν μπορω να σταματησω να γελαω μπραβο!!!

      Διαγραφή
  12. Αν ο ΕΟΣ έκανε μια προβοκάτσια ενάντια στον Μπογιόπουλο, ήταν ότι ξεσκέπασε την δουλικότητα προς τον Περισσό!

    Πράγματι στο πρώτο κείμενο για προβοκάτορες δεν πήρε θέση για τους συντρόφους τους της 'νέας σποράς' και με την αμφίσημη δήλωση υπεράσπισης "μελών και στελεχών του Κόμματος" μάλλον τους κάλυπτε.

    Στο δεύτερο κείμενο παίρνει θέση καταγγελίας της 'νέας Σποράς', υπερασπιζόμενος την γραμμή του ριζοσπάστη: "Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται."

    Για τον κ. Μπογιόπουλο λοιπόν αν κάποιος έχει τις θέσεις που εκφράζουν οι σύντροφοί του της ΝΕΑΣ ΣΠΟΡΑΣ, είναι εχθρός του κόμματος και προβοκάτορας. Ας τον χαίρονται αυτοί που τον θεωρούν αξιόλογο στέλεχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Δημοκρατία ηλίθιε!27 Ιουνίου 2012 στις 2:01 μ.μ.

    Από την εποχή των "ασυρμάτων" μια ζωή το ΚΚΕ για προβοκάτορες μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ειδικά στο ΕΟΣ.
    Ως ιταμός μπάτσος του Περισσού, θα επανέλθω με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες (δεν μπορώ όμως να αποκαλύψω τις πηγές μου) για μαζική μετακίνηση συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δημοκρατία ηλίθιε!27 Ιουνίου 2012 στις 3:14 μ.μ.

      γλυκιέ μου COS

      αναρωτήθηκες γιατί με τις δικές σου πληροφορίες για μαζική μετακίνηση συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ όλοι χαμογελάνε ειρωνικά, ενώ για τις πληροφορίες που αναφέρονται αν ο Μπογιόπουλος έχει σχέση με την ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ κάποιοι παθαίνουν ντελίριο;

      Διαγραφή
    2. Χαμογελάνε ειρωνικά γιατί δεν ξέρουν όπως εγώ. Όταν διαβάσουν τις αποκαλύψεις μου (από απόλυτα έγκυρους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ) θα τρέχουν να κρυφτούν.

      Διαγραφή
    3. Η Δημοκρατία ηλίθιε!27 Ιουνίου 2012 στις 3:49 μ.μ.

      Διάβασες τι γράφει η σοβιετική αφίσα που δημοσίευσε η ΕΟΣ; Αν δεν γνωρίζεις ρώσικα,

      σου μεταφράζω:

      ΜΗ ΜΙΛΑΣ!

      Να είσαι σε εγρήγορση
      Τέτοιες μέρες ακούν και οι τοίχου

      Η απόσταση από τις διαδόσεις και τις φήμες μέχρι την προδοσία είναι μικρή!

      Διαγραφή
  15. Ρε μάγκες τι ασχολείστε με την φίρμα που ονομάζεται Μπογιόπουλος;

    Ακόμα και αν το διαγράψει το ΚΚΕ και τον απολύσει από τον ριζοσπάστη, αρκετοί θα βρεθούν να του δώσουν δουλειά. Όχι γιατί είναι πράκτορας του εχθρού, αλλά απλά γιατί είναι "όνομα". Και αν δεν του δώσουν οι "αστοί", θα του δώσει η iskra που έχει αναλάβει να τον κάνει φίρμα στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ εγραψε εδώ ότι ο γιός τού Χαλβατζη είναι 'κομμουνιστης'..
    Ενας άπειρος νεαρός είναι πού λιβάνιζε τήν ηγεσία
    όσο διάστημα τόν είχαν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΗΤΗ
    Οταν τόν έβγαλαν από διευθυντη..καί ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ...άρχισε τάχα νά έχει διαφωνίες...!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΡΩΕΙ ΛΑΣΠΗ..
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ...ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ.....!!!
    ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλιάρη!

      Μην ανησυχείς. Αν φύγεις από το ΚΚΕ θα βρεθούν να σε αγκαλιάσουν και σένα κάποιοι. Όχι βέβαια όπως τον Μπογιόπουλο ή τον ιό Χαλβατζή γιατί το κόμμα τους έχει αναδείξει ως σημαντικά στελέχη, αλλά κάτι θα γίνει. Μπορούν να σε πάρουν στην iskra όχι για 'γραφιά' όπως τον Μπογιόπουλο, άλλα για 'μπράβο', αφού αξιολογήσουν την προϋπηρεσία σου στο κόμμα.

      Διαγραφή
  17. Ο Μπογιόπουλος, φίλε, εσύ που λες ότι είναι "παράγοντας", εξέδωσε το βιβλίο του στο Λιβάνη και όχι στη Σ.Ε. για λόγους που θα έπρεπε να φανταστείς, αν σου έκοβε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η Σ.Ε. εκδίδει μόνον μαρξιστικά βιβλία. Ο Μπογιόπουλος κόπηκε στις εξετάσεις!

      Διαγραφή
    2. Κι επειδή στο Λιβάνη εκδόθηκε και το πρώτο βιβλίο του Μπογιόπουλου με τίτλο "Ποδόσφαιρο: Μια θρησκεία χωρίς απίστους" μάλλον πρέπει να συμπεράνουμε ότι στον Περισσό δεν γουστάρουν ούτε τη μπάλα γιατί για τη θρησκεία το ξέραμε.
      Όχι σα μερικούς μερικούς εδώ μέσα που παίζουν μπάλα μόνοι τους. Μόνοι τους αναρτούν, μόνοι τους σχολιάζουν, μόνοι τους απαντάνε.
      Ας είναι ΕΟΣ, σε κάνω πολύ χάζι. Αλλά τώρα πάω να κατεβάσω καμμιά εικοσαριά καφάσια μπίρες μπας και καταλάβω τι ήπιε το 1/4 του ελληνικού λαού που ψήφισε το κόμμα που προμοτάρεις. Μιλάμε για πολύ "κεφάλι".

      See ya

      Diamanda

      Διαγραφή
  18. Εδώ όλες λέτε ότι έχετε έγκυρες πληροφορίες και δεν ξέρω τι!
    Να ρωτήσω ένα πανευκολάκι γιά όποιον ξέρει από κουκουεδία. Πόσα επαγγελματικά στελέχη απασχολεί το Κόμμα και πόσοι άλλοι περίπου δουλεύουν στις επιχειρήσεις του; Τι θα απογίνει αυτός ο κοσμάκης ρε αλήτες συριζαίοι που τάχα κοπτεσθε γιά την ανεργία;
    Ε;
    Και πως θα τη βγάλει το Κόμμα, τώρα με την κρίση που οι επιχειρήσεις πάνε γιά φούντο;
    Ε;

    εκ του λαικού Κομισσαριάτου
    Γιάγκοντα

    ΥΓ Ενδεικτικό και πολύ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός που αντανακλά ο ως άνω διάλογος, ότι σιγά-σιγά οι περισότεροι, αν όχι όλοι, δεν πωρώνονται πιά με το Κόμμα και τους οπαδούς του αλλά έχουν αρχίσει να το παίρνουν στο ψιλό! Ακόμα και οι οπαδοί του αρχίζουν με τον τρόπο τους να συμμετέχουν στο κλίμα γενικής θυμηδίας που προκαλεί κάθε εκδήλωση του Κομματος και των στελεχών του. Μιά χαρά θα πήγαινε ο Μπογιόπουλος σε after hours talk show με μόδιστρους, τραβεστί και ξεκατινιάσματα με κουτσομπόλες από ειδικού ενδιαφέροντος περιοδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκρα του τάφου σιωπή28 Ιουνίου 2012 στις 9:40 π.μ.

      Για αυτά που λέει για το κώμα, εκείνο το κειμενάκι που δημοσιεύτηκε στη "ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ" δεν ακούω κουβέντα από τους κουκουέδες που υπερασπίζονται την τιμή και την υπόληψη του Μπογιόπουλου και του κώματος.

      Το μόνον που έχουν μάθει είναι να σκέφτονται σαν ασφαλίτες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προστασία του κώματος από τους προβοκάτορες και τους χαφιέδες που προσπαθούν να διαβρώσουν τις συνειδήσεις των μελών του!

      Διαγραφή
  19. είναι πολύ θλιβερό να αντιλαμβάνεσαι ότι η αριστερά στην Ελλάδα έχει καταντήσει ομάδα κουτσομπόληδων υπό μπούλη που μετεκλογικά έκανε δήλωση μετάνοιας στο Reuters ("δεν θα κάνουμε αντίσταση").
    αν ήσασταν αριστεροί, αυτό (η δήλωση μετάνοιας του εκλεκτού σας στον διεθνή τύπο) θα έπρεπε να σας απασχολεί, αντί να περιμένετε πότε θα σκάσει η βόμβα σε ένα κόμμα που δεν σας εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ανάγκη να αναπαράγεις ατόφια εδώ την εσωτερική ενημέρωση του ΚΚΕ για τα σημεία ΣΟΣ της κομματικής προπαγάνδας αυτής της βδομάδα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ!

      Δεν σε ρωτάω για το τι έλεγε αυτή η δήλωση γιατί είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζεις αφού τα μέλη του κώματος δεν έχουν τέτοιες απορίες και δεν ρωτάνε τέτοιες λεπτομέρειες την καθοδήγηση για το τι έλεγε αυτή η δήλωση!


      Οι πρώην συντρόφοι σας στον ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπουν αυτά ψέματα που λέτε για να καταλάβουν με ποιούς θέλουν ενότητα και να συγκυβερνήσουν την χώρα...

      Διαγραφή
    2. Αναπαράγω μόνο από την πηγή. Ο τσίπρας είπε στο Reuters: "Solidarity and resistance are both important, but right now solidarity is the most important. Our role is to be inside and outside parliament, applauding anything positive and condemning all that is negative and proposing alternatives."
      Από το προεκλογικό "συριζα ή χάος", στο μετεκλογικό "εντάξει μωρέ, κάτι καλό θα κάνει και η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση, κι εμείς θα το στηρίξουμε. Όσο για τα στραβά που θα κάνει, θα κοιτάξουμε να απαλύνουμε τον πόνο που θα προκαλέσουν" (πώς ακριβώς...?) "και δευτερευόντως θα κάνουμε αντίσταση, άμα μας μείνει χρόνος και ενέργεια".
      [η ερμηνεία τής δήλωσης τσίπρα είναι δική μου. πολύ λιγότερο ... δημιουργική από τις ερμηνείες άλλων λεγομένων, που διαβάζουμε εδώ μέσα, και πολύ λιγότερο δημιουργική ακόμα και από αυτό που κατάλαβε το Reuters, ότι δηλ. "Asked about strategy after Sunday's election, Tsipras signaled that Syriza would not call its supporters onto the streets to protest against the austerity measures. The bloc of 12 leftist groupings would instead focus its energy on creating "a shield of protection for those on the margins"].

      Διαγραφή
  20. πάρτε το χαμπάρι!28 Ιουνίου 2012 στις 9:59 π.μ.

    Τώρα πλέον

    1. ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΕ

    2. Το ΚΚΕ είναι το συνδικάτο των εργαζομένων στις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις της ΠΕΡΙΣΟΣ α.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ"

    ΤΟ ανέκδοτο της δεκαετίας τουλάχιστον! Θα εκπληρώσει και την ιστορική της τάξης;

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα ταξικός αγώνας των εργατών είναι ο αγώνας για να πάρει ο εργαζόμενος την εξουσία και τα μέσα παραγωγής στα χέρια του και να τα διαχειρίζεται ο ίδιος και όχι να τα συνδυαχειριζεται με τον καπιταλα ...
    Αυτό έτσι απλά και κατανοητά ελπίζω ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το ξέρεις. Ο Τσίπρας το ξέρει; Πολύ αμφιβάλλω. ΄Η μάλλον μπορεί να το ξέρει αλλά να αδιαφορεί.

      Διαγραφή
  23. "Ανατροπή, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Λαός στην Εξουσία..."

    Τα αριστερά, σοσιαλιστικά ή και κομμουνιστικά κόμματα του καπιταλισμού περνάνε από δύο φάσεις. Τη φάση του αναχώματος και τη φάση της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αριστερό ή και κομμουνιστικό κόμμα του καπιταλισμού που περνάει τη φάση του ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ στη ΣΚΕΨΗ και τη ΔΡΑΣΗ των μαζών. Μην επαναστατικοποιηθούν τίποτα οι μάζες και αναζητήσουν λυσεις έξω απ' το σύστημα της κερδοσκοπικής παραγωγής! Αφού μπορεί να γίνουν όλα καλά με μια απλή ψήφο... Την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ... Μετά τη φάση αυτή έρχεται η Κυβερνητική φάση... Αν τώρα μέσα σε ένα μήνα συντηρητικοποιήθηκε η φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ άρδην, όταν γίνουν κυβέρνηση... ΠΑΣΟΚ ΕΙΡΗΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ... ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ...

    Να ξέρουν όμως πως, ΌΠΩΣ ο καπιταλισμός ξεπερνώντας μια κρίση μειώνει τα μέσα για να ξεπεράσει μια επόμενη (Μανιφέστο Μαρξ-Εγκελς), κάποτε θα τελειώσουν και τα κόμματα-αναχώματα και η εργατική δύναμη θα ξεσπάσει με τόση ορμή όση και η πίεση που εφαρμόζει στη λάβα ο φλοιος της γης, λίγο πριν τη δημιουργία ηφαιστείου, και δεν την άφηνε να εκτιναχθεί στα ύψη!
    ---------------
    ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ---------------
    http://forevolutionsite.blogspot.com
    ---------------
    Υ.Γ.1. Πόσο δίκιο πάντως είχαν οι ΚΚΕεδες. Πρόσφατα έλεγαν πως δεν συνενώνονται με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί θέλουν να τους διαλύσουν και να γίνουν ένα κόμμα... Τότε μάλιστα πολλοί λέγαμε τι λέει τώρα το ΚΚΕ αυτό είχε γίνει παλιά επί Φαράκο-Κύρκο και λοιπους... Και να τώρα η Επιβεβαίωση: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για ενοποίηση!

    Υ.Γ.2: Ναι και οι καπιταλιστές μπορεί να είναι φιλολαϊκοί... Αν δεν καταναλώνουν οι εργάτες τότε πως θα παράγονται τα κέρδη? ΣΥΡΙΖΑ: Κόμμα της εργατικής τάξης για τη διαρκή κατάνάλωση...

    ΜΠΑΛΑ, ΣΗΡΙΑΛ και ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΑ Η ΕΡΓΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα δηλαδή ξεκίνησαν οι μάζες για τα χειμερινά ανάκτορα και ήρθε ο τσίπρας και τους εμπόδισε με νύχια και με δόντια. βρε χαζά τους είπε τι θέλετε να κάνετε επανάσταση κάντε εμένα πρωθυπουργό και θα ζείτε σα βασιλιάδες και τσουπ αυτές σα βούρλα που είναι (ελιτισμό στο κκε ποτε!) τον πιστέψανε και γυρίσανε στον καναπέ να εκτονώσουν την επαναστατική του κάψα στο el clasico. καλα κατάλαβα;;;

      Διαγραφή
  24. Το ΚΚΕ έχει τα προβλήματά του,τα έσπρωχνε κάτω απ'το χαλί για 20 χρόνια και βολευόταν με την γενικότερη αφασία στο χώρο της ''Αριστεράς'' (βάζω εισαγωγικά γιατί με τον όρο αυτό τσουβαλιάζεται η Αριστερά του συστήματος και η Αριστερά εκτός συστήματος) που του επέτρεπαν να επικρατεί.
    Φοβάμαι ότι τού'φτανε να μένει σταθερό στο 7-8%.
    Αλλά ξέρετε κάτι;Το δρόμο θα τον βρει.Έχει τόση ιστορική πείρα συσσωρευμένη που θα καταλάβει τί πρέπει να κάνει.
    Και δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι η ηγεσία του.Το ΚΚΕ δεν σκέφτεται και δεν δρα όπως τα αστικά κόμματα,μόλις το εκλογικό αποτέλεσμα είναι στραβό να τα φορτώνουμε όλα σε 10 ανθρώπους και να τελειώνουμε.Και ένα κομμάτι της ηγεσίας μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα,και ένα κομμάτι των μεσαίων στελεχών (εκεί μπορεί να είναι και μεγαλύτερο το πρόβλημα από όσο είναι στα ηγετικά κλιμάκια και δεν ξέρω γιατί δεν μας περνάει απ'το μυαλό),ακόμα και η βάση του (που πολλοί την εξαγνίζουν) μπορεί να έχει μερίδιο ευθύνης επειδή δείχνει παθητικοποιημένη,επειδή κάνει ότι συμφωνεί στα πάντα και δεν μιλάει για να μην την στραβοκοιτάξουν ή μη τη διαγράψει κάποιος (ε εντάξει μην αρχίσετε τώρα κάποιοι να λέτε η βάση μιλάει...).
    Λοιπόν,αν μερικοί ονειρεύονται να ξεκουμπίζεται η σημερινή ηγετική ομάδα για να έρθει μια άλλη,
    απλώς έχουν περάσει το ΚΚΕ για το ΠΑΣΟΚ
    (είπαμε,άλλα τα κριτήρια).
    Κατά τη γνώμη μου,το ΚΚΕ πρέπει να κατακτήσει έναν άλλο τρόπο λειτουργίας και όχι μια άλλη ηγεσία.Έτσι θα φέρει πίσω τον κόσμο και θα παίξει το ρόλο που οφείλει να παίξει και ακόμα και σήμερα ζητά ο λαός να παίξει (γι'αυτό και πολλοί του γύρισαν την πλάτη,επειδή ένιωθαν ότι δεν ανταποκρινόταν στον ρόλο του ως ΚΚΕ).
    Άρα:εσωτερικά αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του Κόμματος,αλλά προσεκτικά και χωρίς ''εσωτερικούς εχθρούς'' κι άλλες ηλιθιότητες.Η ενότητα προέχει,
    απ'την ενότητα θα προέλθει η λύση.Απ΄την πραγματική ενότητα όμως,όχι την επίπλαστη.
    Το ΚΚΕ οφείλει να είναι το πιο ζωντανό κόμμα της ελληνικής κοινωνίας.Σιωπές νεκροταφείου και φοβισμένα μέλη αρμόζουν σε άλλα κόμματα.
    Ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ θα αρμόζουν σιωπές από δω και μπρος,τώρα που η αποθέωση του Τσίπρα απ'το CNN (Greece's rising star κλπ. λες και είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή κανένα άλογο-ή μήπως είναι άλογο ρε παιδιά κι αν ναι ποιοι στοιχηματίζουνε πάνω του και γιατί;) εγκαινιάζει μια νέα εποχή,
    στην οποία το ολοκληρωτικό πέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξιά σοσιαλδημοκρατία δεν σηκώνει πια και πολλά-πολλά ''αριστερά''...
    Το ΚΚΕ έχει πολλά στραβά,αλλά τουλάχιστον το CNN δεν είπε ποτέ καλά λόγια για κείνο,ούτε ποτέ προβολή του έδωσε.
    Και μια τελευταία παρατήρηση,γενικότερη:ο λαός έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες.Όλοι μας.
    Μας αρέσει η ανάθεση,μας αρέσουν οι ανώδυνες λύσεις,μας αρέσει να πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν όλα με τη μικρότερη δυνατή εμπλοκή μας.Αρκεί να ψηφίσουμε ένα κόμμα,αρκεί αύριο να βγάλουμε τον Τσίπρα (που τον αποθεώνει και το CNN) και θα ακυρωθούν τα Μνημόνια,θα σβήσουμε τα χρέη,και ταυτόχρονα θα μείνουμε και στο ευρώ και θα μείνουμε άβρεχτοι.Έτσι,με τέτοια νοοτροπία,βγήκε χτες ο Παπανδρέου,σήμερα ο Σαμαράς,έτσι θα βγει αύριο ο Τσίπρας.Η λεπτομέρεια ότι Παπανδρέου-Σαμαράς-Τσίπρας προτού βγουν...εγκρίθηκαν απ'την άλλη μεριά του Ατλαντικού δεν μας απασχόλησε ποτέ.Γι'αυτό,και λυπάμαι που το λέω,το...έργο θα το δούμε ως το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο τροπος που ασχολειστε με το ΚΚΕ φανερωνει και την μηδενικη σας σχεση με την ενοτητα της αριστερασ' κυριοι του blog.
    Υπαρχετε σε αντι-κκε βαση. Οποιος δημοσιολογουντας (μπογιοπουλος) δεν παιζει ηθελημενα ή αθελα του το παιχνιδι σας , τον ειρωνευεστε. Εαν μεσω ριζοσπαστη ο Μπογιοπουλος σιωπουσε ή εκτελουσε τον ποθο σας για ηρωικη εξοδο......με αντι-ηγετικο δημοσιευμα .....θα τον γλυφατε. Ενα δεν καταλαβατε. Οσοι ειναι ΚΚΕ πονανε το ΚΚΕ. Και εαν σε κατι διαφωνουν με την τακτικη του κομματος δεν θα σας δωσουν το δικαιωμα για πρωιναδικη πορνοκουβεντα περι.....ηγεσιας κλπ.
    Τζαμπα περιμενετε. Σημερα δεν ειναι 1968, ουτε 1989, ουτε 1991.
    Ζητω το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανήκω σ' αυτούς που κριτικάρουν το ΚΚΕ και μάλιστα σε κρίσιμα και πολύ σοβαρά ζητήματα.
    Όμως η δική σας "κριτική" σύντροφοι της "ριζοσπαστικής" αριστεράς ξεπερνάει σε ύφος και λεξιλόγιο τον αντικομμουνισμό των Άδωνι και Βορίδη.
    Συγχαρητήρια!....με πείσατε για την ενότητα που τάχα επαγγέλεσθε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχω φύγει από το ΚΚΕ διαφωνώντας δημόσια με την απεμπόληση του στόχου εξόδου από την ΕΕ των τραπεζιτών στό πανάθλιο,πραξικοπηματικά επιβληθέν κοινό πόρισμα Κουναλάκη-Ανδρουλάκη (ιδρυτικό του ΣΥΝ.)Είμαι ανεξάρτητος αριστερός ενεργός πολίτης.Γράφω επώνυμα πάντα και θεωρώ γελοίους θρασύδειλους όσους χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να κάνουν "μαχητική"(!!!...) πολιτική αντιπαράθεση και μάλιστα χυδαία και παιδαριωδώς κουτσομπολίστικη-συκοφάντησης αγωνιστών σαν τον Μπογιόπουλο, με τον οποίο διαφωνώ σε διάφορα,αλλά τον σέβομαι και τον θεωρώ όπως χιλιάδες συμπολίτες πολύτιμο για το λαϊκό κίνημα.
    -Συμφωνώ απόλυτα με "Ανώνυμο" και "Άλκη" για το απαράδεκτο ήθος και ύφος των διαχειριστώ αυτού του blog.Σίγουρα δεν έχουν το ίδιο ήθος τα περισσότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ,ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, "ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ" ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΟΎΜΕΝΟΥ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ"ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ,ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΕΝΩ ΑΕΡΟΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-Ε.Ε.ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΛΛΑ...) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!... ΟΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
    Ντουντουλάκης Κώστας, Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ! (ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ,ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ "ΓΕΝΝΑΙΕ" ΑΝΩΝΥΜΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΩ ΜΑΣΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΕ/ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ"! ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ (ΞΑΝΑ) ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!.... ΣΤΡΟΥΓΚΑ-ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΕΣΕ!!!... (Κώστας Ντουντουλάκης,δάσκαλος,Χανιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που δεν έχεις γίνει χρυσαυγίτης!...

      Διαγραφή
  29. ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΓΝΗΣΙΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΕΝΩ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ,ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ!!!.... ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΟΣΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟΝ "ΔΙΑΛΟΓΟ" ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΑΣΚΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι τι μάθημα θα κάνεις στο σχολείο ως δάσκαλος!

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ