ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ


Λοιπόν:
Ξεκινάμε από τα βασικά που όμως ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, μέσα στη μακαριότητα της νομιμότητας των (πολλών) μεταπολιτευτικών χρόνων τα έχει ρίξει βαθιά στο χρονοντούλαπο.
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΥΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
Επομένως τι "Κυβέρνηση της Αριστεράς" και τρίχες. Η πραγματική Εξουσία βρίσκεται αλλού, και η ως άνω "Κυβέρνηση" δεν θα μπορεί πρακτικά ν' αλλάξει ούτ' ενα "και" στο Μνημόνιο.

Πρέπει κανείς να επιχαίρει γι' αυτό, επειδή θα την "πατησει" ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει "Κυβέρνηση" ή να εύχεται να υπερψηφιστεί το "Μαύρο Μέτωπο" ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ Δηλ. η Αριστερά σύμπασα στη δεδομένη συγκυρία ν' αποφύγει "τα δύσκολα"; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Οι Εκλογές της 6ης Μάη καταδείξανε οτι (επί τέλους) η Λα'ι'κή πλεοψηφία καταδικάζει το Δικομματισμό. Αυτή η τάση πρέπει να επιβεβαιωθεί ασχέτως του τι αυτό θα σημαίνει επί της ουσίας των πραγμάτων-Κυβέρνηση Μνημόνια κλπ-(Μάλλον τίποτα).
Στο βαθμό που το Μαύρο Μέτωπο έχει λυσσάξει, η Δεξιά συσπειρώνεται κι ετοιμάζεται γι' αντεπίθεση, η Μέρκελ κ' σια βγάζουν αφρούς, του Ολλαντρέου συμπεριλαμβανόμενου, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Πέρα από "Κυβερνητικές" αυταπάτες που τελικά θα σπείρουν απογοήτευση. Ας δείξουμε ως λαός ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, βρε αδελφέ.
Συμβαίνει αυτήν την τάση να την εκφράζει ο (εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών) ΣΥΡΙΖΑ.
Γιά τους Αριστερούς σήμερα: Δεν υπάρχει ΚΚΕ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν υπάρχουν ΜΛ, λευκό ή αποχή.

Το μόνο που υπάρχει είναι ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ κι αυτό το εκφράζει στη δεδομένη συγκυρία η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ.

Να ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ως πολιτικός χώρος είναι αρκούντως απεχθής. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ, στην Ελλάδα κ' στην Ευρώπη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτήν τώρα την εκφράζει η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ. Ταύτα κ' μένω αφήνοντας γι' άλλους τις ονειρώξεις για Κυβερνηυικά Μεγαλεία.

2 σχόλια :

  1. Γιατι δεν εβλεπα παρομοιες αναρτησεις απο τους εν λογω μπαρουφολογους οταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ηταν ρωτο κομμα εντος αριστερας;

    Γιατι δεν μας συνηθιζουν σε καλεσματα στηριξης της ΠΚΣ εντος ΑΕΙ-ΤΕΙ μιας και συγκεντρωνει ποσοστα 'συριζα' εκει;

    Γιατι δεν καλει απαντες του αριστερους στην στηριξη της συνδικαλιστικης οργανωσης του ΚΚΕ εντος ΓΣΕΕ;; Ξεπερναει το 20% η δυναμη της;;

    Οταν δωσει ξεκαθαρη απαντηση και οχι υπεκφυγες τοτε ΝΑΙ να την ριξω ΣΥΡΙΖΑ

    Μεχρι τοτε μποσικους δεν θα μας πιασετε με ψευτοδιλημματακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μνημόνιο έχει και καλά!!!!!! Χρηματοδοτεί τις τράπεζες
    Το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δραγασάκης χτες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε: «Τώρα, με την ακύρωση (του μνημονίου). Με την ακύρωση υπάρχει το εξής θέμα – εγώ θα σας μιλήσω ειλικρινά όπως πάντα – καταγγέλω μία σύμβαση διότι είναι απάνθρωπη, διότι είναι άχρηστη, διότι είναι καταστροφική. Την καταγγέλω πολιτικά. Έρχομαι τώρα να την καταγγείλω νομικά, δηλαδή να σπάσω τη σύμβαση, έτσι. Έχω μία σύμβαση με τον κ. Δελατόλα και λέω την καταγγέλω, να πάμε στα δικαστήρια να τη μοιράσουμε. Σε αυτό το δεύτερο καταγγελία πρέπει να έχουμε σχέδιο διαχείρισης των συνεπειών. Διότι μέσα στην ίδια συμφωνία είναι τα εργασιακά μέτρα που εμείς θα τα ακυρώσουμε αμέσως, μόνοι μας, μονομερώς, δεύτερον είναι η χρηματοδότηση των τραπεζών που δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε διότι από αυτήν εξαρτάται η χρηματοδότηση και η ρευστότητα της οικονομίας, άρα αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε(!!!!!!!!!!), τρίτον, είναι άρθρα των συμβάσεων που αντίκεινται στο ελληνικό σύνταγμα και σε διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που αυτά θα τα ακυρώσουμε μετά όμως τη συζήτηση και τη διαπραγμάτευση»..!!!!!! δηλαδή λέει ότι θα ακυρώσει τα αντεργατικά μέτρα! Δηλαδή θα πάει στους βιομήχανους, μεγαλοεπιχειρηματιες και θα τους πείσει να μη μειώσουν τους μισθούς! Θα γίνουν τα σεντούκια των βιομηχάνων, παγκάρια!!! Το άλλο με τη χρηματοδότηση δεν το σχολιάζω. Όποιος μπορεί να βρει τη διαφορά ανάμεσα σε επανεξέταση, πολιτική – φραστική - καταγγελία (και το ΠΑΣΟΚ πολιτικά το καταγγέλει), επαναδιαπραγμάτευση να πάρει στην Κουμουνδούρου να τους το πει. Αν περιμένει ο εργάτης ότι μία αστική κυβέρνηση θα του σώσει ότι απόμεινε, είναι σαν να πιστέψει ότι θα βάλει την αλεπού μέσα στο κοτέτσι να φυλάει τις κότες!! Μόνο ΚΚΕ γιατί λέει την ταξική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ