ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τι κοινό έχουν οι “Αναρχικοί” με τους “Μακεδόνες”;

όλοι μαζί: Ναζί, χαφιέδες και εκκλησία...
Όπως τα all terrain ελαστικά βοηθούν ένα όχημα να κυκλοφορεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε είδος οδοστρώματος, υπάρχει και  μια ανάλογη πρακτική που μπορείς να την χρησιμοποιείς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ανεξάρτητα ποίος είναι αυτός και που βρίσκεται. Είναι η πρακτική που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή του και αποδίδει τα στοιχεία στα οποία καταγράφεται σε άλλους παράγοντες. Είναι μια πρακτική η οποία χρησιμοποιείται συχνά από το βαθύ κράτος ως το ΚΚΕ σε θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.

Το εθνικοπατριωτικό τόξο των πολιτικών δυνάμεων θεωρεί ότι το έθνος των Μακεδόνων δεν υπάρχει αλλά είναι ένα κατασκεύασμα του ιμπεριαλισμού. Γιαυτό δεν αναγνωρίζει στους Μακεδόνες ούτε το δικαίωμα του εθνοτικού αυτοπροδιορισμού, ούτε το δικαίωμα της εθνικής κρατικής συγκρότησης.

Το ίδιο μέτωπο το πολιτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ενός μαχητικού μαζικού κινήματος, το οποίο συγκροτεί μια ιδιαίτερη πολιτική και κοινωνική δύναμη, αυτόνομη από τους πολιτικούς σχηματισμούς της καθεστωτικής αριστεράς και δεν υποτάσσεται στα κελεύσματα και τις πολιτικές αυτών των δυνάμεων. Γιαυτό και υπάρχει πανεθνική σύμπνοια από την Παπαρήγα και τον Τσίπρα ως την Μπακογιάνη και τον Καρατζαφέρη  ότι  πολιτική δράση αυτού τοι κινήματος οφείλεται σε προβοκάτορες και όργανα ξένων δυνάμεων.

Δυστυχώς μέσα σε αυτό το μέτωπο είναι ενταγμένο το σύνολο σχεδόν των δυνάμεων της Αριστεράς, παρ' όλο ότι η ίδια η Αριστερά είχε γίνει στο παρελθόν θύμα αυτής της πολιτικής. Το μετεμφυλιακός κράτος δεν αντιμετώπιζε τους κομμουνιστές ως λαϊκούς και κοινωνικούς αγωνιστές αλλά πληρωμένους πράκτορες της Μόσχας που δρουν αντεθνικά και έχουν απώτερο στόχο να καταλύσουν το ελληνικό κράτος. Αυτή ακριβώς την πολιτική στάση του μετεμφυλιακού κράτους απέναντι στους κομμουνιστές εφαρμόζει σήμερα η Αριστερά με πρωτοστάτη το ΚΚΕ απέναντι στους αναρχικούς και τους αντιεξουσιαστές...

13 σχόλια :

  1. Δεν εχω διαβασει καπου οτι ο Μπελογιαννης και ο Πλουμπιδης καθως και οι χιλιαδες αλλοι αγωνιστες φορουσαν κουκουλες γιατι δεν ειχαν να κρυψουν τιποτα...
    Οι σημερινοι (ΜΑΤ)κουκουλοφοροι φαινεται εχουν...
    ΥΓ Αληθεια τα κυλλοτακια που πλιατσικολογησαν τι ακριβως θα τα κανουν ,διαλεξαν τουλαχιστον το σωστο νουμερο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, ο Μπελογιαννης και ο Πλουμπιδης δεν φορούσαν κουκούλες γιατί αν κυκλοφορούσαν ως παράνομοι με κουκούλα θα δημιουργούσαν υποψίες και θα τους έπιαναν

      Όμως κυκλοφορούσαν - και καλά έκαναν - μεταμφιεσμένοι, γιαυτό φορούσαν περούκες, γιαλιά, ψεύτικα μουστάκια σαν αυτό του ΣΤΑΛΙΝ και άλλα παρόμοια.

      Υ.Γ. Χάρη σου έκαναν με τα κυλλοτάκια! Τα πήραν για σένα επειδή ντρέπεσαι να πας να τα αγοράσεις, γιατί βέβαια δεν φοράς κουκούλα, αλλά την στολή της πουτάνας.

      Διαγραφή
    2. Ο Μανδρέκας, με το χαρακτηριστικό ύφος που παίρνει όταν απαγγέλλει αποσπάσματα από τις κομματικές περγαμηνές, μόνο αν ντυθεί καλόγρια ιεραπόστολος του θείου θεού, δεν θα είναι εύκολα αναγνωρίσιμος!

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει η ευκολία με την οποία όλοι αυτοί που, ενώ είναι αλλεργικοί σε φράσεις τύπου "ελληνικό έθνος", αντίθετα είναι άνετοι όταν αφορά άλλους."το έθνος των Μακεδόνων" Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα,χα,χα!

      Εσύ, είσαι ο αλλεργικός, όταν ακούς την λέξη "έθνος των Μακεδόνων"! Και αυτό φαίνεται από το σχόλιό σου...

      Διαγραφή
    2. Μάλλον φίλε εσύ φάνηκες με το σχόλιό σου και όχι ο από πάνω...

      Διαγραφή
  3. προς Aνώνυμο των 02:53

    Τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές; την ΕΛΑΔΑ του Μίκυ ή με την ΠΑΤΡΙΔΑ του Π. Ψωμιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιό μακεδονικό έθνος; 65% "Μακεδόνες", 25% Αλβανοί, 10% Ρομά, Τούρκοι κ.α. Προφανώς αναφέρεσαι στο 65%. Αυτοί δεν έχουν κανένα χαρακτηριστικό που να τους διαφοροποιεί από τους Βούλγαρους. Ίδιος πολιτισμός, θρησκεία, γλώσσα. Το ότι τα εθνικιστές τους είναι σε κόντρα με τη Βουλγαρία, δεν τους κάνει και ξεχωριστό έθνος. Αν οι Κεφαλονίτες είχαν κράτος και δεν γούσταραν να τους λένε Έλληνες δε σημαίνει ότι θα υπήρχε κεφαλονίτικο έθνος. Ολα αυτά βέβαια αν δέχεσαι τον όρο "έθνος". Αν δεν τον δέχεσαι, τότε πάλι δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραίο το 65% με τα εισαγωγικά και τα υπόλοιπα χωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε μπερδέψει την λούτσα με την βούρτσα έθνος Μακεδόνων δεν υπάρχει απλά ειναι κατασκεύασμα μιας Εθνικιστικής προπαγάνδας των σκοπίων...βαριέμαι να φέρω στοιχεία αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα το βρείτε.
    Τώρα για τους αναρχικούς δεν νομίζω να μην ειναι αναγνωρισμένοι ίσα ίσα που ειναι και μάλιστα είναι της μόδας, μην συγχέουμε σύντροφοι τις Εθνικιστικές προπαγάνδες της γαμημένης Βαλκανικής ηλίθιας σκέψης που έχουν ορισμένοι λαοί όπως ο δικός μας, οι σκοπιανοί(ακα σλαβομακεδόνες), οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι με της θέση των αναρχικών στην κοινωνία...
    Κλαιν μαιν που λένε και στην Βόρεια Ελλάδα
    ΥΓ
    Εκτός αν τρολάρετε όπως ο καλός μου φίλος Πασπαρογατος
    http://youtu.be/UbS0pXbfTW8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε johndoctor, σοβαρέψου!
    Σαν Πόντιος συμπεριφέρεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο επίχειρημα φίλε και να σε ρωτήσω τι πρόβλημα ειναι κάποιος να ειναι πόντιος?
      Μπας και εισαι τελικά ρατσιστής απέναντι στους πόντιους?
      Ωραίος αριστερός είσαι...μπράβο καραγκιόζη που αυτοαποκαλείσαι και έλα τώρα...
      Έχεις επιχειρήματα να μου απαντήσεις στο σχόλιο μου?
      Αν δεν έχεις ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και άσε τις εξυπνάδες

      Διαγραφή
  8. Σλαβο-μακεδονες το εθνος.
    Σλαβο-μακεδονια η χωρα.
    Σλαβο-μακεδονικη η γλωσσα.
    Ουτε ΦΥΡΟΜΙΤΕΣ, ουτε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ουτε ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
    Αντε να τελειωνουμε πια,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ