ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

12.02.2012: Μια "νέα Βάρκιζα" συνυπογράφουν ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ...



Η κοινοβουλευτική Αριστερά του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, όχι μόνον δεν αποχώρησε από το κοινοβούλιο νομιμοποιώντας την συνταγματική εκτροπή που υλοποιούν οι δυνάμεις του δικομματισμού, αλλά τρέμει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που ξεχείλισε χθες στους δρόμους της Αθήνας. Η αδυναμία της να χειραγωγήσει την εξεγερσιακή διάθεση των λαϊκών στρωμάτων γίνεται φόβος μπροστά σε πιθανή μείωση των δημοσκοπικών της ποσοστών και στο ενδεχόμενο μήπως και δεν κατορθώσει να την μετατρέψει σε ψηφαλάκια στις επόμενες εκλογές.

Αυτά είναι τα διδάγματα που κράτησε από τον Δεκέμβρη του 2008. Γιαυτό φρόντισε να διαχωριστεί από την εξεγερσιακή κατάσταση που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας και συμπορεύτηκε χέρι - χέρι με τον Γ. Καρατζαφέρη και την Ντόρα Μπακογιάννη:

- Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής άφησαν παρακρατικές δυνάμεις να καίνε την Αθήνα».

- Ο γραμματέας της Δημοκρατικής Συμμαχίας χαρακτηρίζει τα επεισόδια στην Αθήνα ως «Οργανωμένη αλητεία των κουκουλοφόρων»

- Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι «κρατικό σχέδιο καταστολής και τρομοκράτησης του λαού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνιστά «ηρεμία, αυτοπειθαρχία και απομόνωση των εξτρεμιστικών στοιχείων από όπου και αν προέρχονται αυτά»,

29 σχόλια :

  1. ΕΟΣ, ξέχασες και το ΝΑΡ.

    Στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΡ διαβάζουμε:

    Το σχέδιο δημιουργίας συνθηκών ακαθόριστης αστάθειας, που θα διευκολύνει κάθε είδους κρατικά – κυβερνητικά σχέδια για την επιβολή κλίματος κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εξυπηρετούν και οι δεκάδες εμπρησμοί στο κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότεροι ξεπήδησαν σε σημεία που δρούσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της ασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερή η έκφραση "σχέδιο δημιουργίας συνθηκών ακαθόριστης αστάθειας"!

    Αν περιμένουμε η πρωτοπόροι κομμουνιστές του ΝΑΡ να δημιουργήσουν τις "συνθήκες καθορισμένης αστάθειας" ή με άλλα λόγια να κάνουν την δική τους "επανάσταση", ζήτω που καήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΟΣ
    τωρα αυτη η δημοσιευση τι εξυπηρετει ακριβως?
    Απο οσα εγιναν χθες αυτο επιλεγεις να προβαλλεις ε?
    Αμφιβαλλει κανενας για την αγωνιστικοτητα των μελων,οπαδων,φιλων,συνοδοιπορων του ΚΚΕ?
    Γιατι αρεσκεσαι να δημιουργεις εντυπωσεις?
    Εδωσαν μια μαχη εκτος κυριως αλλα και μεσα στο κοινοβουλιο να αποτραπει η υπερψηφιση του νεου μνημονιου.

    Απο ωψιμους επαναστατες ειναι προτιμοτερη η μεθοδικη,αργη και σταδιακη οργανωση του κοσμου γυρω απο ενα μετωπο παλης με προοπτικη,προτασεις και ενα διαφορετικο συστημα.
    Οταν θα κατεβει ο κοσμος στους δρομους ,θα παλεψει στους χωρους εργασιας του ,και στις γειτονιες του οχι απλα με συνθημα ενα ΟΧΙ σε ενα μνημονιο αλλα με πιο προωθημενα αιτηματα(αποδεσμευση απο ΕΕ,εξοδο απο ευρω,οικοδομηση σοσιαλισμου κλπ) μονο τοτε θα υπαρχει ελπιδα. Η διαδικασια αυτη δεν ξεκινησε ουτε τελειωσε χθες.Ειναι αργη και βασανιστικη αλλα κατα τη γνωμη μου η μονη ελπιδοφορα

    Το αυθορμητο εχει αποτυχει να χειραγωγησει και να ελεγξει το αστικο πολιτικο συστημα.Οι οποιοι τριγμοι ειναι ευκαιρια για οργανωση και τελικα ολικη αντεπιθεση.

    Αντ'αυτου εσυ εγκαλλεις ως νομιμοποιοητες του μνημονιου δυναμεις της αριστερας συνεπεις(ΚΚΕ) ειτε κατα εποχες αφμφιταλαντευομενες(ΣΥΡΙΖΑ).

    Εαν διαφωνεις με το κοινοβουλιο να υποθεσω οτι δεν συμμετειχε ΠΟΤΕ καποια οργανωση που σητριζεις σε εκλογες, δεν υπηρξε ΠΟΤΕ βουλευτης καποιος απο τους πρωτοπορους της οργανωσης ΚΑΙ φυσικα δεν πηγες ΠΟΤΕ ναψηφισεις.Αρα στεκεσαι διπλα σε αναρχικες λογικες.Κατανοητες αλλα οχι και αποδεκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα περνάει ο Άνθρωπος από διαπαιδαγώγηση του Μαϊλη και του Μανδρέκα, χάνει και την στοιχειώδη ικανότητα να σκέφτεται λογικά:

      1. Από που προκύπτει ότι όταν ζητάς να αποχωρήσουν από την βουλή τα κόμματα της Αριστεράς για να μην νομιμοποιήσουν μια συνταγματική εκτροπή είσαι γενικά κατά του κοινοβουλίου;

      2. Γράφεις: "Οταν θα κατεβει ο κοσμος στους δρομους ,θα παλεψει στους χωρους εργασιας του.." κλπ,κλπ. Μα που ήσουν χθες; Ένα εκατομμύριο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους και συγκρουόταν με τις δυνάμεις καταστολής για αρκετές ώρες στους δρόμους της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας...

      3. Γράφεις: Το αυθορμητο εχει αποτυχει να χειραγωγησει και να ελεγξει το αστικο πολιτικο συστημα.. Ενώ το οργανωμένο τι έχει κάνει; Μήπως έχει γίνει το ίδιο μέσο χειραγώγησης και ελέγχου των λαϊκών αντιστάσεων;

      Διαγραφή
    2. "Όταν θα κατέβει ο κόσμος (...)με πιο προωθημένα αιτήματα (...) (αποδέσμευση από ΕΕ, έξοδο από ευρώ, οικοδομηση σοσιαλισμού κλπ )μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα".
      Ποιό αντιμνημονιακό αγώνα; Άσε να γίνουν πρώτα όλοι κομμουνιστές και μετά.
      Και μην ανησυχείτε. Τα πράγματα είναι αισιόδοξα! Στις επόμενες εκλογές, άντε στις άλλες, οι λαϊκές μάζες θα πειστούν από την ίδια τη ζωή και θα ψηφίσουν με χέρια και με πόδια, την πρόταση του κόμματος για τη λαϊκή εξουσία και τη λαϊκή οικονομία.

      Διαγραφή
    3. δηλαδη εσυ ΕΟΣ βλεπεις εντονη παλη στους χωρους δουλειας ε?? Οτι εχει να επιδειξει το εργατικο κινημα ωφειλεται κυριως στο ΠΑΜΕ(οχι μονο φυσικα στο ΠΑΜΕ αλλα κυριως οπως το προσφατο της Ελ.Χαλυβουργιας,αν περιμεναμε απο την ηγεσια της ΓΣΕΕ....)
      Το ζητουμενο ειναι να συμβει το ιδιο σε ολους τους τοπους δουλειας.Τι δεν καταλαβαινεις?? Βλεπεις κανα ποταμι απεργιων και αγωνων??
      Αριστεριστικες αυταπατες μαλλον ζεις
      Πιστευεις οτι με ενα ντου θα αλλαξουν ολα?

      Η οργανωση και η αξια της φαινεται εκει που πανω απο ολα εχει αξια.Στις απεργιες


      Οσο για τα διαπαιδαγωγησης δεν υπηρξα μελος (οχι οτι εχει καμια σημασια εαν ημουν)οποτε οποτε ασε τα ηλιθια σχολιακια


      @ΝικοςΚ.
      φανταζομαι οτι ο αντιμνημονιακος αγωνας αρκει για εσενα...κατσε να δεις ποιο αλλο κομμα λεει αυτο...Χρυση Αυγη το λενε
      Καποτε το ΜΑΑ εθετε ως στοχο να πεσει η κυβερνηση ΓΑΠ..ε επεσε τελικα και ηρθαν ιδια και χειροτερα μετρα
      Περισυστηματος θα πειτε μια κουβεντα?

      Διαγραφή
  4. Στις 6 Φλεβάρη είχα γράψει: Να βγουν τωρα οι βουλευτές της Αριστεράς από το ψευτοκοινοβούλιο. Τι κάθονται μέσα; Τι κάνουν μέσα; Με ποιους, μα με ποιους κουβεντιάζουν; Ποια μάχη δίνουν; Είναι τόσο πούροι αφωσιωμένοι στις συστημικές διαδικασίες των αστικών θεσμών, τόσο μα τόσο ταυτισμένοι μ΄ αυτούς που δεν μπορούν να ξεμυτίσουν απ΄ αυτό; Είναι ντροπή. Ο ελληνικός λαός να υποφέρει και αυτοί κάθονται μέσα; Να βγουν έξω τώρα. Να το εγκαταλείψουν αμέσως, τώρα. Βέβαια δεν έχω αυταπάτες. Δεν θα το κάνουν. Αν δεν το κάνουν, αν τους πιάσει από το γιακά ο ελληνικός λαός και τους πετάξει έξω, τότε να μη διαμαρτύρονται.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 6 Φλεβάρη είχα γράψει: Να βγουν τωρα οι βουλευτές της Αριστεράς από το ψευτοκοινοβούλιο. Τι κάθονται μέσα; Τι κάνουν μέσα; Με ποιους, μα με ποιους κουβεντιάζουν; Ποια μάχη δίνουν; Είναι τόσο πούροι αφωσιωμένοι στις συστημικές διαδικασίες των αστικών θεσμών, τόσο μα τόσο ταυτισμένοι μ΄ αυτούς που δεν μπορούν να ξεμυτίσουν απ΄ αυτό; Είναι ντροπή. Ο ελληνικός λαός να υποφέρει και αυτοί κάθονται μέσα; Να βγουν έξω τώρα. Να το εγκαταλείψουν αμέσως, τώρα. Βέβαια δεν έχω αυταπάτες. Δεν θα το κάνουν. Αν δεν το κάνουν, αν τους πιάσει από το γιακά ο ελληνικός λαός και τους πετάξει έξω, τότε να μη διαμαρτύρονται.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AN HMOYN ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.30 ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΕΙΣΕ ΚΝΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!

      Διαγραφή
    2. αμα είσαι μαλάκας, και δεν πιστεύεις αυτό που κανείς δεν αρνείται, οτι οι μπάτσοι ΟΝΤΩΣ ξεκίνησαν χωρίς λόγο, τη στιγμή που δεν είχαν φτάσει άλλα μπλοκ εκτός από τους θεοδωράκηδες και το ΕΠΑΜ στο σύνταγμα, μάλλον δεν ήσουνα κάτω προχτές.
      για το που βρίσκονται οι ασφαλίτες, να σου θυμίσω οτι και το ΚΚΕ, ανακάλυψε την δεκαετία του '80 οτι είχε μέλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ο οποίος ήταν χαφιές της ασφάλειας, μετά από σχετική επίσημη ενημέρωση από το μακαρίτη τον Κουτσόγιωργα

      Διαγραφή
  7. Ο Τσίπρας και το ΚΚΕ φοβόνται μην τους ξεπεράσει η ΔΗΜΑΡ γιαυτό προσπαθούν να πάρουν και αυτοί το μερίδιό τους από την πελατεία του δικομματισμού που αποδεσμεύεται από τα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο και την Κυβέρνηση Παπαδήμου.

    Γιαυτό, θα δούμε και άλλες κωλοτούμπες να κάνουν μέχρι τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήμουν πραγματικός αναρχικός θα με προβλημάτιζε τουλάχιστον το γεγονός ότι αποφασίσανε να χτυπίσουμε στις 5.30 όταν ακόμα δεν είχε κατέβει ούτε το 1/3 του κόσμου στο Σύνταγμα και ούτε είχαν ακόμα αρχίσει να ψηφίζουν μέσα.
    Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να καταλάβει ότιτο χρησιμοποιούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το πότε θα κτυπήσουν οι μπάστοι δεν ρωτάνε τους αναρχικούς ούτε χρειάζονται αφορμές. Πολλές φορές χωρίς κανένα λόγο αρχίζουν να ψεκάζουν και να δέρνουν.

      Λοιπόν, άσε τις μαλακίες με το ποιός έδωσε αφορμή. Και ξέρουν ποιούς και πότε θα κτυπήσουν. Και προφανώς δεν κτυπάνε ποτέ τους δικούς ανθρώπους!...

      Μήπως λοιπόν - σύμφωνα με την πρακτόρικη λογική σου - αφού δεν κτυπάνε ποτέ το ΚΚΕ, μήπως θα τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε:
      Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να καταλάβει ότι είναι δικοί τους άνθρωπο;

      Διαγραφή
  9. Αδελφέ. Μπροστά μου περάσανε 50 με μάσκες κουκούλες πέτρες και μολότοφ 5.15 καρφωτοί .
    Να σκεφτείς ότι ο κόσμος τους παρακάλαγε μα μην προβοκάρουν τη συγκέντρωση!!
    Αμα εσυ δεν είσαι τίποτα, θα βλέπεις παντού Κνίτες ακόμα και στον ύπνο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι έκανε ή το τι ήθελε ο κόσμος είναι άλλο ζήτημα, και άλλο είναι αν είναι προβοκάτορας όποιος πετάει μολότοφ και πέτρες ή όποιος φοράει κουκούλα;

      Ναι, είδες κάποιους κουκουλοφόρους
      Ναι, είδες και κάποιους που τους κοιτούσαν με μισό μάτι και τους έλεγαν να κάτσουν φρόνημα;

      Τι συμπέρασμα βγαίνει απ' αυτό;

      Διαγραφή
  10. Oταν όλη η Αστυνομία είναι στο Συνταγμα γιατι οι πούροι επαναστάτες δεν χτύπαγαν σε άλλα περιφεριακά μέρη ώστε να πάνε εκεί οι ματατζίδες και να μπορέσει πιό ευκολα ο Λαός να μπουκάρει στη Βουλή;
    Αυτά όλα είναι παιχνιδάκια και δυστυχώς εκ του αποτελέσματος μία απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μάστορα. Ο αναρχικός δεν παίζει το παιχνίδι τις αστυνομίας.
    Ξέρει που και πότε θα δράσει.και πάντως όχι σε βάρος του Λαού εκτός αν πιστεύεις ότι και αυτοί που κατέβηκαν κάτω είναι πρόβατα και αξίζει να φάνε καμιά ξυλιά για να ξυπνίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε μια εποχή που η αριστερά σύσσωμη αντιστέκεται και είπε το μεγάλο ΟΧΙ δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί το ιστολόγιο σας είναι ενάντιο στην λογική αυτή;
    Η Αριστερά η σημερινή δεν έχει καμία σχέση με την ξεπουλημένη αριστερά του ΝΑΙ της βάρκιζας...ειλικρινά αυτή η επίθεση που ασκείται δείχνει κάτι ύποπτο.
    Στο δρόμο επίσης ήταν κόσμος απο την Αριστερά και δέχτηκε πέτρες και δακρυγόνα απο την χούντα των τραπεζών και εσείς αντί να πείτε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αντιστέκεται και δεν βγάζει το σκασμό την κράζετε απο πάνω επειδή δεν κάνει μπάχαλα και δεν πετάει μολοτώφ στα ΜΑΤ??????????
    Ειλικρινά έλεος και πάλι έλεος...
    Επίσης δεν καταλαβάινω κάτι
    Εαν διαφωνεις με το κοινοβουλιο να υποθεσω οτι δεν συμμετειχε ΠΟΤΕ καποια οργανωση που σητριζεις σε εκλογες, δεν υπηρξε ΠΟΤΕ βουλευτης καποιος απο τους πρωτοπορους της οργανωσης ΚΑΙ φυσικα δεν πηγες ΠΟΤΕ ναψηφισεις.Αρα στεκεσαι διπλα σε αναρχικες λογικες.Κατανοητες αλλα οχι και αποδεκτες
    Άρα με αυτή την λογική όσοι απείχαν χτές απο την διαδικασία του κατ'επείγοντος ήταν μαζί με τους αναρχικούς και τον εξεγερμένο κόσμο, άρα ο Καρατζαφέρης που δεν πήγε καν να ψηφίσει και είπε ότι δεν συμμετέχω διαδικασίες τι είναι αναρχικός επαναστάτης?????
    Ρε παιδιά πάτε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσης τολμώ να πω ότι το ιστολόγιο έχει χάσει το νόημα του αντί να είναι για την συσπείρωση του αριστερού χώρου τείνει με τις αναρχικές απόψεις...και εγώ ειμαι υπέρ των καταλήψεων και των κινητοποίησεων υπέρ όμως ενός κοινού πλαίσιου και όχι μιας μπαχαλο κατάστασης...δηλαδή αν ειναι έτσι και ονειρεύεστε ένα νεο ΕΑΜ χωρίς στόχους και προτάσεις όπως θέλει ο Α.Α χώρος τότε πείτε το ανοιχτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιοί είναι οι προβοκάτορες

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aWEVNGcwInE

    αντιγράφω :

    "είναι η ίδια η αστυνομία που λειτουργεί σαν προβοκάτορας, είναι η ίδια η αστυνομία που επιλέγει ποιον αντίπαλο θέλει στο γήπεδο ...

    ... Μείνε φιλήσυχος νοικοκύρης του καναπέ ή γίνε αντάρτης των πόλεων -μέση λύση δεν υπάρχει, δεν αφήνουμε εμείς να υπάρξει."

    http://xasodikis.blogspot.com/2012/02/combat-tactics.html

    giorgos1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο ζείς στον μικροκόσμο σου, πότε είδες μαζίκη κίνηση του λαου?
      Επειδή κατέβηκε μια κυριακή 200 χιλιάδες κόσμος και συγρούστηκε μιλάμε για επανάσταση?????????
      Τον Δεκέμβριο του 08 δεν είχαμε το ίδιο σκηνικό?Άλλαξε κάτι?
      Δεν αράζω σε καναπέδες αλλά δεν ειμαι και βλάκας όπως ορισμένοι υπερεπαναστάτες που ειναι το καρκίνωμα της Αριστεράς
      Μην μιλάς και μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για άτομα που δεν γνωρίζεις

      Διαγραφή
  15. http://www.youtube.com/watch?v=GtUsK36p65k&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι αληθινά λυπηρό που αυτό το ιστολόγιο έχει πια κατρακυλήσει στο βούρκο των αναρχικών και εθνολαϊκιστικών απόψεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τα πιο εύστοχα άρθρα που έχω διαβάσει, όσοι νομίζεται ότι αυτά τα λένε μόνο οι αναρχικοί είστε γελασμένοι,,,για ρίξτε μιά ματιά εδώ

    http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=25967

    Υ.Γ
    Η αριστερα στην Ελλαδα : Καιγεται η Αιγυπτος "ζητω η αραβικη επανασταση" καιγεται η Τυνησια "ζητω η λαικη εξεγερση" καιγεται η Αργεντινη "ζητω οι λαικοι αγωνιστες" καιγεται το συμπαν "ζητω η παγκοσμια προλεταριακη εξεγερση" καιγεται η Αθηνα "παλι μια χουφτα παρακρατικοι κουκουλοφοροι και ασφαλητες ακυρωσαν την λαικη αντισταση του απλου λαου"
    θελει ταλεντο για να εισαι διασκεδαστης της εξαθλιωσης των συμπολιτων σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο madhorse στο υστερόγραφο! Προσυπογράφω.

      Διαγραφή
    2. Σε καμιά απο τις αραβική χώρα δεν είχαμε τις καταστροφές που έχει υποστεί τόσες φορές η Αθήνα. Ισως γιατι εκεί γίνανε πραγματικές Επαναστάσεις.
      Υ.Γ.
      Κανείς στην αριστερά δεν αναφέρεται πλέον στη Λιβύη και ιδίως στη Συρία...Η Συρία, μία ώρα και δέκα λεπτά με το αεροπλάνο απ'το Βενιζέλο, απλά δεν υπάρχει Γιατί;

      Διαγραφή
  18. Χαχαχαχα! Κορυφαία πρόταση, τρελός καυγάς

    http://eksapodo.wordpress.com/2012/02/14/609/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ