ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Της παναγίας...

Του Γιώργου Πρασσά

Σας εύχομαι καλό τριήμερο και σας στέλνω ένα τραγουδάκι για την παναγιά (μαζί σας)


και μην ξεχνάτε:
φέτος τον δεκαπενταύγουστο, εκτός από την παναγία γιορτάζει και η χριστοπαναγία

αντί για ΥΓ, ένα τραγουδάκι για την πατρίδα:

6 σχόλια :

  1. EΟΣ εισαι βοθρος συντροφε μου.Καλα το να πουμε οτι εισαι διβουλος ειναι ηλιου φαεινοτερο.Που ειναι ο σεβασμος στην πιστη του αλλου που επαγγελεται η αριστερα?Ευχαριστω για το τραγουδακι.Εγω παλι σου αφιερωνω ολα αυτα που θα εγραφες αν επι τη ευκαιρια μιας πχ μουσουλμανικης γιορτης καποιος Χριστιανος αφιερωνε τετοια " τραγουδια" για το Μωαμεθ.Μπορουσες να γραψεις ο,τι θελεις για την Παναγια,δεν καταλαβαινεις ομως οτι διαλεγοντας αυτη την ευκαιρια προσβαλεις και οσους πιστευουν,αναμεσα σ'αυτους και συντροφους σου?Το καταλαβαινεις αλλα δεν σε νοιαζει.Κι ενα ερωτημα:Πως εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει Θεος? ηρθε ο διαβολος και στο μαρτυρησε στο προσκεφαλι σου? δεδομενου οτι η επιστημη αδυνατει να απαντησει προβληματιζεται κανεις.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι ο κοσμος γυριζει την πλατη στην αριστερα: Μα γιατι με κατι τετοιους σαν και σενα μυριζει αποπατο. Φανη Μανιατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ημέρα που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου δεν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μέρα πένθους για μια αγαπημένη γυναίκα που «έφυγε», αλλά γιορτή χαράς και αγαλλίασης για το σμίξιμο της μητέρας με τον αγαπημένο της γιο, την άνθηση της φύσης, την πλημμύρα των συναισθημάτων, την επιστροφή των ανθρώπων στη γενέθλια γη τους"

    ΕΟΣ μήπως και σε φωτίσει η Παναγιά....
    http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/13489

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριζοσπαστικός σημαίνει ρήξη των δεσμών και των εξαρτήσεων με τα πάντα.
    Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού.
    Σωστός ΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρκο, εισαι απολυτως σιγουρος οτι ο Μαρξ αυτο ακριβως εννοουσε, ετσι οπως φαινεται μεσα απο μια απομονωμενη φραση? αληθεια,την εχεις διαβασει..ολοκληρη?? οκ,το οπιο ειναι ναρκωτικο,ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ να μας θυμισεις τη θεση του κομματος σου για τα ναρκωτικα? ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμο 12.01
    Η θρησκεία είναι η αυταπάτη των αδυνάτων.
    Το κόμμα είμαι εγώ.


    -Δεν υπάρχει ακόμη Μαρξιστικό κόμμα στην Ελλάδα.
    Επιλέγω όμως το μικρότερο κακό, για την ώρα-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αλάνι γαμάτο το κομμάτι από τους Ολικής Αλέσεως αλλά όπου και να έψαξα δεν παίζει λινκ. Στο επίσημο site τους το mp3 δεν κατεβαίνει και σε ένα blog που κατέβασα απ'το rapid όλο το album, μέσα δεν έχει το συγκεκριμένο κομμάτι!
    ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΡΕ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ?
    ΧΕΛΠ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ