ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Όταν ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς και ψευτοαριστεράς συναντιούνται: Ο Ψωμιάδης έσκυψε και χειροφίλησε Μίκη Θεοδωράκη...

Αναδημοσιεύουμε μια  είδηση που δημοσιεύτηκε σε πολλές ιστοσελίδες. Τα σχόλια περιττεύουν...

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Θεοδωράκη καθώς βρέθηκε χθες στην ομιλία του στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Μίκης Θεοδωράκης πραγματοποίησε χθες στην πλατεία Αριστοτέλους την ομιλία για την οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Στο πλευρό του, ανάμεσα στους 10.000 αγανακτισμένους πολίτες, είχε και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που έφτασε στην πλατεία για να ακούσει την ομιλία του μουσικοσυνθέτη και να εκδηλώσει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ο Θεοδωράκης όταν τον είδε του είπε: "Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να τραγουδάς". Κι εκείνος ανταπέδωσε την χαρά και την συγκίνησή του. Με ποιόν τρόπο; Φιλώντας του το χέρι!

2 σχόλια :

  1. Λέτε να δούμε στον "δρόμο" συνέντευξη του μεγάλου πατριώτη και αγωνιστή της δημοκρατίας Π. Ψωμιάδη, όπως είδαμε τον προηγούμενο καιρό του Ν. Κούνδουρου και άλλων συνοδοιπόρων του πρώην υπουργού και φίλου του Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μη τρελαθούμε κι όλας? Οι αρθρογράφοι να τέτοιον πολιτικών αναλύσεων να μη παραμένουν ανώνυμοι! Θα πρέπει σιγά σιγά να τους μαθαίνει κι ο κόσμος, για να μη μένουν κι αγανακτησμένοι χωρίς επώνυμους ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ